Wpisy 1 204 037 – 1 204 136
3 listopada 2012 13:06 → 3 listopada 2012 13:34, 100 wpisów
robie co chce w nocy a Ty jak czytasz i uwazasz ze jestem glupcem to sobie tak mysl
i wolę swój czas na nauke wykorzystac
abym potem nie musiała pracowac 10 gr za post
jackwarmiejmy nadzieję,że wpadnie 33 o 14tej,bo już kilka dni mi kupony psuje
dobra nara tymcza powoo prawie
robal teraz iść ukraść krowa
Monet
i w ten oto sposób po gratisowej myjni
robal teraz iść ukraść krowa
Monet
i w ten oto sposób po gratisowej myjni
1 204 006. Monet 2012-11-03 (12:59) Gród Gryfa
Oceniasz ludzi a nie ich zachowanie.
A to zajebisty błąd.
Oceniasz ludzi a nie ich zachowanie.
A to zajebisty błąd.
nie będzie taki.. chyba?
lubi ja otwarcie się pisze.
Czy już nie lubi?
lubi ja otwarcie się pisze.
Czy już nie lubi?
czego to sie dotyczy ? listy pajacow ? ludzi z mp ? ludzi w kolejce na otwarcie 2000 biedronki
Monet
Ty nie yntelektualizuj, to chyba nie ten szczebel
aPstrakcji
Ty nie yntelektualizuj, to chyba nie ten szczebel
aPstrakcji
przecie oceniam zachowania a ludzi potem nie wiem co Ty do mnie piszesz dlaczego o czym po prostu sie zgubilem
max to pajac
mała
a z meczyków na dzisiaj Zagłębie-Podbeskidzie pow.2.5 gola i Valenciennes-Sochaux pow.2.5 gola-dobre kursy
Naprawdę nie widzisz różnicy w określeniu kogoś mianem PAJACA
a oskeśleniem że zachowuje się jak PAJAC?
a oskeśleniem że zachowuje się jak PAJAC?
a czytales kiedys historie slowa pajac ? w sensie dlaczego uzywam takiego slowa okreslenia do ludzi ?
nie moja matka to Magda kobieta która mnie urodziła i wychowuje która daje mi wszystko czego mi trzeba a pajac parch oblesny ja obraża przy zgodzie admina tego burdelu czekam na wyjasnienie pasko twojej postawy
jackwar
a jeśli napisze, że T , albo jeśli napisze, że N - po czym rozpoznasz ?
a jeśli napisze, że T , albo jeśli napisze, że N - po czym rozpoznasz ?
jackwar-moja stała dziesiątka też ostatnio fatalnie wchodzi-w tym tygodniu tylko raz 4/10
otoz w zyciu byly juz 3 osoby pokroju maksa i zakona co obrazaly epitetami typu c***u ***a itp i po pewnym polskim filmie ktory powinien Ci byc znany mialem taka sytuacje ze ktos sie rzucal do mnie wstalem nazwalem go pajacem i goscia zatkalo
ale spoko Monet Ty sie dalej baw w analityka i rozrozniaj rozne pojecia slowa pajac
Marysiu trzymam kciuki ja oprócz tego co Tobie pisałam wysłałam jeszcze kolejną 9tkę
Spoko Weronika , tu czasami trafiają ludzie którzy szukają zadymy i jeszcze nie dorośli , nie zdają sobie sprawy że mówiąc do kumpla ty ch. to go obrażają , takie jest wychowanie młodych .
również trzymam ,a mini chyba wysle na cht bo już nie zdąże wytypować
ja bym tam nie liczyl zeby Pasko cos z tym zrobil z prostego powodu
pytałam matka mi mówiła że to facet 40 letni a nie młody pytałam czy miała z nim kontakty zaprzeczyła a on obraził i mnie w tym burdelu
ja mu dalem ciekawsze rzecy do wgladu niz tylko okreslenie "***a" i nic ... szczerze mowiac na dzien dobry bym wyjebal 3 osoby z tego czata
a moje słownictwo jest stosowne do tego tutaj skoro leca k u r w y
Lotto już macie na wieczór??
i wali mnie to ze sa one tutaj dlugo i sa jak to mowi Janusz glownymi postaciami czata ...
LottomaT ten nieszczęsny "pajac" to tylko przyklad. Chodzi o system zachowań i ocen. Nieważne czy to będzie np. głupek,***,czy intelektualista.Nieważne
Ale dość z tym. Koniec.
Robal>> Ok rozchodniaczka
Ale dość z tym. Koniec.
Robal>> Ok rozchodniaczka
Monet jestes kolejna osoba ktora po prostu nie wie jakie ja mam o tym zdanie i rpboje mi wmowic ze mam uwazac po jego mysli
pasko czekam na twoja reakcje na to co ten pojeb pisał
po prostu fajniej bedzie jak sie zajmiesz soba a do mnie jak masz zarzuty to tylko z konkretami
nic do CIebioe Monet nie mam ale nie przesadzaj juz tak analitycznie
lotomat własnie
mała-swoje typy,czy zaufałaś maszynie??
Witam wszystkich
Wpadlam na chwile by zatypowac i znikam . Trzymam kciuki za was wszystkich
Wpadlam na chwile by zatypowac i znikam . Trzymam kciuki za was wszystkich
dzis jestem koszmarnie zmeczony dlatego moge wydawac sie badzo dziwny
bucopajacu
1 204 106. lottomat 2012-11-03 (13:24)
ja tu nie zyje zyciem innym i ich wypowiedziami
- nie chce mi się teraz wracać - ale taki wpis był w nocy podczas twojej pogawędki ze scollsem - kto mojego nicku użył ? wtedy już po raz drugi zresztą ?
a przecież - nie było mnie wtedy na czacie, ale
ciężko takie proste sprawy pojąć, nie ?
1 204 106. lottomat 2012-11-03 (13:24)
ja tu nie zyje zyciem innym i ich wypowiedziami
- nie chce mi się teraz wracać - ale taki wpis był w nocy podczas twojej pogawędki ze scollsem - kto mojego nicku użył ? wtedy już po raz drugi zresztą ?
a przecież - nie było mnie wtedy na czacie, ale
ciężko takie proste sprawy pojąć, nie ?
znowu z dupy z kontekstu wyjete haselka pokaz reszte dlaczego o Tobie napisalem
Nie chce Ci sie wracac to ***a nie wracaj i s***alaj ode mnie bo siejesz zamet nazwalem Ciebie wedrowce i kogos tam swieta trojka, bo ***a jak sie was czyta to mozna sobie zdanie wyrobic
teraz zwin dupe i niech wiecej nie widze bo serio jestes przyjebany
zero konkretow cos tam przeczytales cos tam pamietasz nawet nie wiesz co, dzis juz dales dupy bo Ci sie ***ly wypowiedzi i juz tego nie skomentujesz
oceniasz wszystko przez swoj pryzmat i swoich racji wiec jak sie nie liczysz z jakakolwiek inna opinia to nie pisz ***a wiecej do mnie nic
lottomat
ty lottomat jeden - się za to wsadzenie mnie w jedno zdanie z 30-35
żegnam cieplutko
ty lottomat jeden - się za to wsadzenie mnie w jedno zdanie z 30-35
żegnam cieplutko
Pasko gdzie ta blokada uzytkownikow tego sie nie da czytac ***aaaaaaaa nooooooooo
ciezko jedna funkcje dodac zeby ukrywac niechcianych uzytkownikow ??