Wpisy 1 202 584 – 1 202 683
2 listopada 2012 17:18 → 2 listopada 2012 18:28, 100 wpisów
Lila ja tylko obecnie tak zerkam z przelotu na ten czat
mala557 o 14 cos mialas wyslane?
ja 32...i znikam..
albin ..ty i mała razem graj w realu zobaczymy jak
krzysio744 ja gram od czasu do czasu
albinku grałam, ale nic nie wpadło
krzysiulku, albin jak czuje liczby to mi podpowiada
krzysiulku, albin jak czuje liczby to mi podpowiada
albin ..lepiej nie pytaj wysłane ...cyca nie są grzeczna jak przegrooc moze urazi i dobra uciekam..
------
Dobry wieczór.. .
---------------
Dobry wieczór.. .
---------------
Mała.. .
------------------
------------------
Mirnam.. .
--------------
--------------
Krzysio.. .
----------
----------
Wędrowca netowy
Albinlotto.. .
--------------
--------------
scolls mirnam61
Scolls.. .
-----------------
-----------------
mirnam..
wn..
mała..
wn..
mała..
WN
pintol
albin
mirnamzaraz podam Ci linka o ktory prosiles a kuponik wyslany
pintol
albin
mirnamzaraz podam Ci linka o ktory prosiles a kuponik wyslany
scolsuu..ty zostaniesz tuu i masz dotykaj cyc oboje kobi to się pomoze uśmiecha ,, ja juz zamknie oczy i juz tam w kuchni i poowwoo
https://www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
mirnam tu masz podawane wyniki
mirnam tu masz podawane wyniki
scolls
a nie miałeś przypadkiem kontaktu z większymi idiotyzmami ?
a nie miałeś przypadkiem kontaktu z większymi idiotyzmami ?
mirnam61 mozemy juz oblewac wygrana byle nie za duzo bo jeszcze cyferki sie pomyla
Bedzie długa...jesień, bo dziśiaj na cmentarzu widziałem ...jeża, jak spacerował między grobami.. .
------------------
------------------
Witam wszystkich na kilka chwil
Użytkownik scolls dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
scolls
scolls jeden już tu kiedyś podał link do tego filmu jak dobrze pamiętam
mała557
drapek
drapek
scolls co prawda to prawda ale wiadomo i tak by kłamali choćby najlepiej się postarali tylko szkoda mi osób które grają od "święta" oni mogą ten film potraktować poważnie
torsan
marek33
wędrowca netowy
robal36
mirnam61
marek33
wędrowca netowy
robal36
mirnam61
marekg
krzysio744
albinlotto
krzysio744
albinlotto
Multi.. .
-----------------------------
-----------------------------
mirek na grzybach dziś byłeś
33 poszła na odsiadkę na 1mies. aresztu
33 poszła na odsiadkę na 1mies. aresztu
multi multi plus 1984
Mój wczorajszy MM test z godziny 14, zastosowany dziśiaj dałby na NIE ...3/20.
---------------
---------------
scolls nie wiem czy wiesz ale jedna nowa osoba taka była i uwierzyła w to ale musiałem powiedzieć jej prawdę że jest to fałszywy kupon i żeby w ten film nie wierzyła ale wiadomo może grała od "święta" i dlatego nie zna regulaminu a jestem taki że jeżeli można pomóc w regulaminie TS to pomogę
mirnam61 na takie pytanie to tylko jest pewna odp dopiero po losowaniu
Drapek.. .
--------------
--------------
multi ja tez nie znam ale chyba by im i tak wyplacili gdyby faktycznie trafili i pokazli kupon na YT
Marku i ja tam wygrane?
scolls by wypłacili na 100 % wystarczy tylko żeby mieć oryginalny kupon i odebrać wygraną do 60 dni kalendarzowych choć kasy są czynne od pn-pt jedynie w kaskadzie chyba jest do 30 dni ale tu nie jestem pewny
scolls trzeba pomóc takim osobą które wierzą w "gusła" bo gruba kasa może iść do kosza
swoja droga to ciekawe czy mozna zatrzymac ogrinalny kupon na pamiatke
scolls jezeli masz kupon wygrany to ci wyplaca im to zwisa komu go pokazesz przed losowaniem mozesz nawet wystpic w tv z tym kuponem ale to by bylo posuniece bardzo nie rozwazne chyba zeby to byla wygrana 2 zl
po losowaniu
scolls no wiesz z drugiej strony to chyba rzeczywiście wróżbici że wiedzieli kiedy trafią
albin no przed odbiorem wygranej pokazc kupon to trzeba byc niezlym hardcorem zaczelo by sie polowanie
scolls robi sie tak nikomu ani slowa pare kont osczednosciowych zaklada sie i do banku nie wchodzi sie i nierozmaiwa z nimi przez co najmniej rok kase wybiera sie z bankomatow i jest git no i jescze nie wdawac sie w rozmowy przez telefon z tymi natretnymi bankowcami
chyba jeszcze nie bylo takiego smiualka co by tak zrobil moze dzis po losowaniu Eurosow bede tym pierwszym
albinlotto dokładnie odpowiedzialność bierzesz sam a TS możesz go nawet pokazać w wiadomościach i jak będziesz go chciał zrealizować to na 100 % tobie wypłacą ale mafia będzie u ciebie w domu
odrazu na konta oszczednsciowe u TS przelewac
multi powiem szczerze w pl to bym bal sie ujawnic ale w UK z paroma milionami funtow to raczej nie
w pewnym sensie to ze sie upubliczni tak wysoka wygrana to wlasnie jest sie bardziej bezpiecznym niz gdyby nikt o tym nie wiedzial
Witam Wszystkich..
zycze Meeega Wygranych..
na chwilcie wdeplam..mam gosci wiec nie da sie byc i TU i z Nimi..pozdrawiam..
zycze Meeega Wygranych..
na chwilcie wdeplam..mam gosci wiec nie da sie byc i TU i z Nimi..pozdrawiam..
ulexxa
scolls no wiesz ryzyko jest zawsze jak ja bym wygrał to cicho sza i żyć godnie do końca życia
Ulexxa.. .
----------
----------
ulexxa