Wpisy 1 202 084 – 1 202 183
2 listopada 2012 11:30 → 2 listopada 2012 11:58, 100 wpisów
.
.czesc wszystkim wlece na losowanie
narka pa
.czesc wszystkim wlece na losowanie
narka pa
senna..tych bajek teraz to od groma.Jakieś hello kittie karwa jakieś odlotowe agentkija nawet nie wiem o co tam kamman w tych bajkach
lila
może czas rzucić mm i przenieść się na ..kenochoć trąci mi coś jakimś kantem, 4 lata nie było wysokich wygranych, a tu pod koniec października i 300 i 400tyś wpadło
może czas rzucić mm i przenieść się na ..kenochoć trąci mi coś jakimś kantem, 4 lata nie było wysokich wygranych, a tu pod koniec października i 300 i 400tyś wpadło
mala..moja teściowa taka zakręcona że,była na cmentarzu i zapomniała pójść do swoich rodziców na gróbwróciła do domu i nie mogła sobie tego darować i pojechała jeszcze raz Ja nie wiem jak można być tak zakręconym
lilcia ta Twoja tesciowa to niezła jest, zapomnieć o grobie rodziców
mala..weź mi lepiej nic już nie mówto już lata.78 lat ,ma prawo zapomnieć
mala...ale za***ala jeszcze jak nówka nie smigana,czasami nadążyć nie mogę
malutka wysłałam meila...
Marysiu tak mam wolne już od środy byczę się, do pracy śmigam dopiero w poniedziałek
malutka wie, która...
hej Lilcia
to masz dobrze,bo ja dziś i jutro na popołudniówkę a w niedziele na cały dzień idę
malutka ta druga
islandorka30,5 dziękuje,jak na razie nic z tego nie wiem ale mam nadzieję że ogarnę to jak najszybciej
domino...dzieki.To czyli film o mnie,ja tez ostatnio jak widmo karwa chodzę Lukne
Marysiu
dasz radę
lilcia racja jak Max szczela focha to nie ma c***a we wsi
dasz radę
lilcia racja jak Max szczela focha to nie ma c***a we wsi
malutka napisałam do niego skaypa choc nie lubie tego programu moze odpisze cos wiecej bo cyferki ogarnełam ale nie wiem co dalej i kiedy...
malutka jak cos wywnioskujesz to pisz na meila i cyferki na probe tez mozesz podesłac...
no kochane panie i panowie ide robic pierogi...
z kapusta...jak komus ślinka leci i niech wsiada w perszinga i git...