Wpisy 1 202 044 – 1 202 143
2 listopada 2012 11:16 → 2 listopada 2012 11:48, 100 wpisów
. Lila to cos ? kurde jak na dzisejsze czasy to kasy w ch.... I troche
.
. Lila ja tez jutro sie skusze na lotto
. Lila ja tez jutro sie skusze na lotto
lila...
czemu tak wolno rosnie kumulacja w lotto?
ja ***ole nic w tym telewizorze nie ma,szok.Dobrze że chociaż kaczor donald jest
.lila o to chodzi tam 8 czy 16 zl na lotto to nic w tym co sie traci na multi
a tu po wygranej wieksza frajda
a tu po wygranej wieksza frajda
witaj minimalista
franek..frajda może większą ale dopiero jak trafisz 6 a weź ją najpierw traf Kiedyś grałam w dużego i w MM i w mm miałam więcej wygranych niż w lotto
witam
franku
senna..taaaa ten dzidziuś ma 35 lat.To jalubię oglądać bajki Dysneya
lila
ja już znam wszystkie odcinki reksia i bolka i lolka, bo małe oglądaja codziennie a te same odcinki puszczaja
ja już znam wszystkie odcinki reksia i bolka i lolka, bo małe oglądaja codziennie a te same odcinki puszczaja
lila co racja to racja w lotto muj najlepszy wynik 4/6 i przestalem grac
zaczolem w multi i tu lepsze efekty sa
zaczolem w multi i tu lepsze efekty sa
franek...w Lotto można całe życie grać i nic nie trafisz a na bank nie wygrasz 6 a w MM zawsze coś tam wleci
400.000zł ta rekordowa wygrana w keno padła 31/10 w otwocku
a ja dziś 20zł w krzyż. i 4zł w s7 a keno przegrane
pula lotto bieżąca to 28,99mln
a ja dziś 20zł w krzyż. i 4zł w s7 a keno przegrane
pula lotto bieżąca to 28,99mln
.
.czesc wszystkim wlece na losowanie
narka pa
.czesc wszystkim wlece na losowanie
narka pa
senna..tych bajek teraz to od groma.Jakieś hello kittie karwa jakieś odlotowe agentkija nawet nie wiem o co tam kamman w tych bajkach
lila
może czas rzucić mm i przenieść się na ..kenochoć trąci mi coś jakimś kantem, 4 lata nie było wysokich wygranych, a tu pod koniec października i 300 i 400tyś wpadło
może czas rzucić mm i przenieść się na ..kenochoć trąci mi coś jakimś kantem, 4 lata nie było wysokich wygranych, a tu pod koniec października i 300 i 400tyś wpadło
mala..moja teściowa taka zakręcona że,była na cmentarzu i zapomniała pójść do swoich rodziców na gróbwróciła do domu i nie mogła sobie tego darować i pojechała jeszcze raz Ja nie wiem jak można być tak zakręconym
lilcia ta Twoja tesciowa to niezła jest, zapomnieć o grobie rodziców
mala..weź mi lepiej nic już nie mówto już lata.78 lat ,ma prawo zapomnieć