Wpisy 1 201 844 – 1 201 943
1 listopada 2012 23:14 → 2 listopada 2012 08:04, 100 wpisów
holewka ja juz ne wieze im gram od 19 lat zawsze oboookkk
Jakby mnie zechcieli na prezesa, to wziąłbym tą propozycję pod uwagę
PASKO: Ja tez chętnie zostałbym prezesem i zrobił takie zmiany, żeby to hulało jakoś. Co do tych szóstek to czytałeś, że jednak były w tym roku 3 szóstki w jednym losowaniu.
panie profesorze mnie juz kac łapie podkręcmy tępo bo trzezwiejemmmm .
bo sie tu zestarzejem
bo sie tu zestarzejem
Tylko, że pomysły prezesa muszą zaakceptować inni członkowie nim by się wprowadziło zmiany więc winny jest nie tylko prezes, że jest teraz jak jest.
Tak rzeczywiście, już widzę te tłumy obcokrajowców, którzy przyjeżdżają do Polski tylko po to, żeby zagrać w naszym Lotto i zgarnąć te wspaniałe wygrane. Jeśli chodzi o młodszych klientów to nie wiem co sobie panowie z TS pomyśleli. Że jak młody Polak zobaczy Lotto to zagra w to chętniej niż Dużego Lotka. I że jak cenę podwyższą to będzie atrakcyjniejsza gra. I że jak teraz wprowadzą Plusa to będą większe zyski bo ludzie będą kupować zakłady po 4 złote w takiej samej ilości jak po 3. Niestety się przeliczyli. No to tylko świadczy o poziomie myślenia osób pracujących w totalizatorze.
Pasko
opowiesz, jak już się coś wyjaśni - co to było o tej 16-ej ?
opowiesz, jak już się coś wyjaśni - co to było o tej 16-ej ?
a co jutro na kaca
MCSl: U nas jeszcze dla obcokrajowców nawet jest niekorzystny przelicznik w euro bo trzeba podzielić na 4 hehe
uciekamdobranoc wszystkim do jutra narka
a jak wygrasz to i tak dopadną cie NCIS kryminalne zagadki
MCSI
ale oni, po tych zmianach, na naszą korzyść - oczywiście - są doskonale na plusie
ale oni, po tych zmianach, na naszą korzyść - oczywiście - są doskonale na plusie
profesore to po drinku na dobranoccc pa [pa
W 2013 mają wprowadzić jakąś grę co ma się wygrać kasę do końca życia w ratach.
Robal_36: jak zawsze widzę żądny sensacji no pisałem, że był atak... patrzyłem w logi i dotarłem do IP, który atakował. IP należy do sieci UPC Polska. Będę jutro to zgłaszał... jak się w ten sposób nie da to może i na Policję, bo nie pozwolę, żeby ktoś się tak bawił. Celem ataku było pewnie zdobycie loginów i haseł użytkowników. Albo ktoś chciał "się sprawdzić" czy mu się uda... albo faktycznie chciał coś złego zrobić. Tak czy siak w pewnym momencie serwer nie wytrzymał głupich zapytań i padł. Raczej nie wydaje mi się, żeby celem ataku było wyłączenie strony, tylko jak pisałem wyżej. A wnioskuję to po różnych próbach dostania się do bazy danych ... nie będę tłumaczył technicznie, bo nikt by mnie nie zrozumiał
idu na mapki
zara wracam

zara wracam

Pasko
w sumie, to źle mnie oceniasz, to pytanie nie z powodu 'pogoni za jakąś tanią sensacją - ale może, to i tak z Twojej perspektywy wygląda - trudno, zniosę to jakoś
MCSI
po 17-u bodaj losowaniach plusa - 6/6 padło dwa razy, owszem to niezależne zdarzenia, ale jednak - zsumuj ilości zakładów
dobranoc
w sumie, to źle mnie oceniasz, to pytanie nie z powodu 'pogoni za jakąś tanią sensacją - ale może, to i tak z Twojej perspektywy wygląda - trudno, zniosę to jakoś
MCSI
po 17-u bodaj losowaniach plusa - 6/6 padło dwa razy, owszem to niezależne zdarzenia, ale jednak - zsumuj ilości zakładów
dobranoc
to wyglądało na bardzo zaawansowany atak... nie robił to amator, tylko ktoś to się tym zajmuje na co dzień tzn. atakowaniem stron
No nie wiem jak to jest z tymi zakładami Plusa, ale nie wydaje mi się, żeby to przyniosło jakieś wspaniałe zwiększenie przychodów. Przeliczę to kiedyś.
tzn. dzisiejsze święto na pewno burzy sens takiego porównywania... na 1 listopada jest zawsze mało zakładów.
Ja wiem, że gdyby taka kumulacja była w Dużym Lotku to pewnie za dość sporą kwotę bym zagrał na sobotę. A tak to zagram symbolicznie.
Zgadzam się z Tobą Pasko, że dzisiejszy dzień jest specyficzny i w takie dni zawsze będzie mnie zakładów. Jednak w czasach Dużego Lotka to nawet w dni świąteczne liczba zawieranych zakładów była duża i często też padały przy takich kumulacjach szóstki w dni świąteczne.
1.11.2003 było 24 438 007 zakładów. Ale chyba wtedy to jeszcze po 1,25 był zakład.
oki zegnam was papatki idu lulu
słabym
do jutra
słabym
do jutra

Jakieś 7 losowań lotto temu TS ogłosił, że możliwa jest kumulacja 80 mln zł...już niedużo losowań zostało...
MCSl, to latwo policzyc... wystarczy porownac liczbe zakladow w podstawowym losowaniu do liczby zakladow w tej samej pod wzgledem krotnosci kumulacji sprzed wprowadzenia plusa (najlepiej policzyc sobie srednia z wiekszej ich liczby)... wynik mnozymy przez 3... ta liczba mowi o tym, ile powinno byc zakladow plusa, by ts wyszedl na zero... w dluzszym okresie zarysuje sie tendencja... na razie troche za wczesnie na wnioski... plus to nowosc, ktora musi spowszedniec...
ciekawe kiedy mogłoby być te 80 milionów. Chyba gdzieś koło soboty 10 listopada.
i co im by bylo z loginow i haseł ?
jano jestes ? Lipa byla z tej dziesiatki 3/10
dobranoc
No tak i wszystko jasne dlaczego takie marne wygrane
Wczorej TS dopuscil sie ataku hakerskiego na te strone i ukradl baze z wynikami typowan graczy
Dlatego znow jest kumbulacja i marne wygrane
Wczorej TS dopuscil sie ataku hakerskiego na te strone i ukradl baze z wynikami typowan graczy
Dlatego znow jest kumbulacja i marne wygrane
Ale to dopiero w sobote,a dzis trzeba rozpracowac to;
840 000 zł
840 000 zł
Słewet tylko jak to rozpracować gram we wszystkie gry TS od 1987r.wirksze wygr to 3 x 5 w dl ,7/7 multi , 9/20 multi.i drobne 4 di.4 expres
hrslem systemami itp lecz lipa zawsze o1.
hrslem systemami itp lecz lipa zawsze o1.
Witam w piątkowy listopadowy poranek i życzę miłego spokojnego Dnia
majwoj23 Witam Cię i niestety muszę mykać do zajęć .Pozdrawiam . Postaram się wejść przde losowaniem
witam magików heya
ahoj
ahoj hoj
pewniak 33
senna ja tez lipa
a wy jakie typy na dzis ? ..
ahoj
.
.15 , 19 , 33 , 34 , 73
.15 , 19 , 33 , 34 , 73
-------
Dzień dobry.. .
Kto zastosował wieczorem mój test MM z godziny 14, to miał liczby 4/20 na NIE.
--------------
Dzień dobry.. .
Kto zastosował wieczorem mój test MM z godziny 14, to miał liczby 4/20 na NIE.
--------------
+ 9. Może być.. .
-------------
-------------
punkt widzenia ...
http://podatki.wp.pl/kat,70474,title,Sad-nakazal-graczowi-w-pokera-zaplacenie-podatku-od-wygranej,wid,15057735,wiadomosc.html?ticaid=1f740
dobrego dnia
prawie wszystkim
wysokich i
http://podatki.wp.pl/kat,70474,title,Sad-nakazal-graczowi-w-pokera-zaplacenie-podatku-od-wygranej,wid,15057735,wiadomosc.html?ticaid=1f740
dobrego dnia
prawie wszystkim
wysokich i
zdobyłam system Dawida, jak na razie czarna magia,jak pocwicze to zobaczymy...
Robalku gościu przysłał mi meilem...
Hura.. .
Szykuję się wojna na...... kumulację.. .
Niemcy...40 000 000 pln/ 10 000 000 Euro.
Polska...35 ooo ooo pln.
----------------------
Szykuję się wojna na...... kumulację.. .
Niemcy...40 000 000 pln/ 10 000 000 Euro.
Polska...35 ooo ooo pln.
----------------------
islandorka
to nie do końca p e ł n a odpowiedź, ale nic to
poowwwoooo i znikam
to nie do końca p e ł n a odpowiedź, ale nic to
poowwwoooo i znikam
Robalku darmooooo...
Islandorka.. .
---------------------
A co to jest za cudowny system, bo nic o takowym nie słyszałem.. .
---------------------
A co to jest za cudowny system, bo nic o takowym nie słyszałem.. .
Wędrusiu chyba sciemniasz sam mówiłes cos o nim...ze nim grasz???
Islandoraka.. .
Małe sprostowanie: nie gram w żadne wynalazki lotto, ale typuję liczby jego metodą.. .
------------------------------------
Małe sprostowanie: nie gram w żadne wynalazki lotto, ale typuję liczby jego metodą.. .
------------------------------------
no widzis Wędrusiu dobrze kojarze!!!wiec nie mów ze go nie znasz...
ok znikam testowac sys...
Robal.. .
--------------------
--------------------