Wpisy 1 201 784 – 1 201 883
1 listopada 2012 22:53 → 1 listopada 2012 23:57, 100 wpisów
Wygrana z bolimowa 6/6 jest do tej pory nie odebrana
ja stawiam na dynamo
janko pijem bo usniemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
janko pijem bo usniemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
A tak w ogóle to pierwszy raz w historii mamy 10-krotną kumulację w Lotto!
ok dzieki za informacje, tak wlasnie myslalem ze z powodu swiat bedzie malo zakladow i dlatego znowu kumulacja, ale pewnie juz w sobote padnie
ku**** jak już wysyłasz los to pilnuj go jak oka w głowie
to az 10 juz
ej wejdzcie na diskowery
dynamo szaleje plissss
dynamo szaleje plissss
Może niech burmistrz tej miejscowości zacznie chodzić i pukać do drzwi i pytać się czy kotś nie zagrał ostatnio w lotto ja bym tak zrobił
pliss discovery oglądajcie
Pasko: Chcieli podwyższać cenę to tak jest tyle kumulacji a "dopiero" 35 mln. Gdyby zakład nadal kosztował 2 zeta to dziś albo nie byłoby takiej kumulacji bo wcześniej padłaby wygrana bo więcej zawieranych byłoby zakładów albo kumulacja byłaby na sobotę już z 50 mln.
michellex
pa pa
pa pa
michellex
no to sam pijeeee
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 840 000 zł
Robal_36: TS to już całkowicie pogięło. Wystarczy pod statystykach i wygranych z poprzednich lat zobaczyć jak zawierane były zakłady a nadal będą pieprzyć, że to nie był błąd.
profesor pijem
Ktoś tu pisał, że może padnie po raz pierwszy w tym roku więcej niż jedna szóstka. A przecież mieliśmy już sytuację w tym roku, dokładnie 10 marca kiedy padły 3 szóstki. Ja wcale nie jestem taki pewny czy w sobotę padnie szóstka, czy przypadkiem nie będziemy mieli we wtorek po raz drugi w historii 50 milionów w puli. A obecna kumulacja mimo, że 10 krotna to przyrasta zdecydowanie wolniej. A duży wpływ też na to miało wprowadzenia tego wspaniałego Plusa, który zmniejszył liczbę zawieranych zakładów na podstawowe losowanie Lotto, bo tak jak zauważyłem to większość graczy gra za określoną kwotę a nie liczbę zakładów. Więc automatycznie większość tych co gra z Plusem wysyła mniej zakładów na podstawowe losowanie. Totalizator sam się pogrąża w swoich kolejnych decyzjach i ciekawe co następnego "mądrego" wymyślą.
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada
Na dziś 8 milionów zakładów a w 2008 roku na kumulację 30 mln było ponad 20 mln zakładów. Nawet dodajmy kilka mln zakładów nie licząc święta to i tak wielka różnica.
marassss
leciał dynamoooo
na discocery
leciał dynamoooo
na discocery
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
pijemy...
jancio
mam pytanko
a czy ktos wygra czy wiecznie obokkk
mam pytanko
a czy ktos wygra czy wiecznie obokkk
Jeśli dzisiejsza pula Lotto wynosiła 28,5mln,a jutro kolektury
działają oraz w Sobotę,ze statystyk prowadzonych przez "pasko"
widać,że weekend'owe pulę rosną najczęściej,to TS mógł dać spokojnie 40mln,najwyżej było mniej w zgromadzonej rzeczywiście puli na Sobotę.
A gdyby w Sobotę nie padła 6ka,to doszłoby wówczas być może,
do REKORDOWEJ puli,np.60mln
działają oraz w Sobotę,ze statystyk prowadzonych przez "pasko"
widać,że weekend'owe pulę rosną najczęściej,to TS mógł dać spokojnie 40mln,najwyżej było mniej w zgromadzonej rzeczywiście puli na Sobotę.
A gdyby w Sobotę nie padła 6ka,to doszłoby wówczas być może,
do REKORDOWEJ puli,np.60mln
Rzeczywiście były w tym roku już 3 szóstki w jednym losowaniu z 10 marca.
Pawcio
a zobacz jeszcze - wtedy, jakie były ilości trafianych niższych stopni - takich nawet 3/6...
a zobacz jeszcze - wtedy, jakie były ilości trafianych niższych stopni - takich nawet 3/6...
no profesor ja mam smaki jak
karwa twarzzz
karwa twarzzz
Bilans multi z 14 i 22.
5x 4/10
1x 7/10
Ale ledwo się zwróciło, bo koszt gry 110zł.
5x 4/10
1x 7/10
Ale ledwo się zwróciło, bo koszt gry 110zł.
panie profesorze ja pije finlandie
Totalizator rzeczywiście "pieprzy", że podwyżka cen była korzystna bo przez to są większe kumulacje. A liczby mówią same za siebie, że liczba zakładów drastycznie spadła i Totalizator źle na tym wychodzi. Próbował się ratować wprowadzeniem Plusa ale z tego co widzę chyba nic z tego nie będzie. Jeśli nawet nie będzie stratny to raczej nie zyska. Wychodzi mniej więcej na to samo. No ale cóż, robią dobrą minę do złej gry. Nie powiedzą przecież, że złe decyzje podjęli. Pełen sukces musi być.
wasyl....ja wyborową
wyborowa masz wybórrr
tez dobra nie podrabiają
tez dobra nie podrabiają
Tak Pawcio zgadzam się z tobą. Zepsuli Dużego Lotka podwyższając cenę do 3 złotych. A dla mnie po wprowadzeniu Plusa zrobiło to się jeszcze bardziej nudne.
wasyl...
pawcio masz racje zje. ba.. ..,.,li
lotto
lotto
MCSl: zmiana nazwy też na to wpłynęła. chcieli Lotto bo to międzynarodowa nazwa żeby niby co obcokrajowcy o tym wiedzieli, że jest Lotto i niby nie wiedzieliby co to duży lotek? Przecież chyba w Polsce głównie grają Polacy i że niby mają trafić do młodszej grupy klientów.
Pawcio
a dziś przy "można wygrać nawet 30 baniek" - 135 tysia - śmiech na sali, tyle było w losowaniach podstawowych...
jePiąc lotto zjePali mini - serio
zjepali też tsn i multi
wszystko zjePali
dobranocc
a dziś przy "można wygrać nawet 30 baniek" - 135 tysia - śmiech na sali, tyle było w losowaniach podstawowych...
jePiąc lotto zjePali mini - serio
zjepali też tsn i multi
wszystko zjePali
dobranocc
holewka ja juz ne wieze im gram od 19 lat zawsze oboookkk
Jakby mnie zechcieli na prezesa, to wziąłbym tą propozycję pod uwagę
PASKO: Ja tez chętnie zostałbym prezesem i zrobił takie zmiany, żeby to hulało jakoś. Co do tych szóstek to czytałeś, że jednak były w tym roku 3 szóstki w jednym losowaniu.
panie profesorze mnie juz kac łapie podkręcmy tępo bo trzezwiejemmmm .
bo sie tu zestarzejem
bo sie tu zestarzejem
Tylko, że pomysły prezesa muszą zaakceptować inni członkowie nim by się wprowadziło zmiany więc winny jest nie tylko prezes, że jest teraz jak jest.
Tak rzeczywiście, już widzę te tłumy obcokrajowców, którzy przyjeżdżają do Polski tylko po to, żeby zagrać w naszym Lotto i zgarnąć te wspaniałe wygrane. Jeśli chodzi o młodszych klientów to nie wiem co sobie panowie z TS pomyśleli. Że jak młody Polak zobaczy Lotto to zagra w to chętniej niż Dużego Lotka. I że jak cenę podwyższą to będzie atrakcyjniejsza gra. I że jak teraz wprowadzą Plusa to będą większe zyski bo ludzie będą kupować zakłady po 4 złote w takiej samej ilości jak po 3. Niestety się przeliczyli. No to tylko świadczy o poziomie myślenia osób pracujących w totalizatorze.
Pasko
opowiesz, jak już się coś wyjaśni - co to było o tej 16-ej ?
opowiesz, jak już się coś wyjaśni - co to było o tej 16-ej ?
a co jutro na kaca
MCSl: U nas jeszcze dla obcokrajowców nawet jest niekorzystny przelicznik w euro bo trzeba podzielić na 4 hehe
uciekamdobranoc wszystkim do jutra narka
a jak wygrasz to i tak dopadną cie NCIS kryminalne zagadki
MCSI
ale oni, po tych zmianach, na naszą korzyść - oczywiście - są doskonale na plusie
ale oni, po tych zmianach, na naszą korzyść - oczywiście - są doskonale na plusie
profesore to po drinku na dobranoccc pa [pa
W 2013 mają wprowadzić jakąś grę co ma się wygrać kasę do końca życia w ratach.
Robal_36: jak zawsze widzę żądny sensacji no pisałem, że był atak... patrzyłem w logi i dotarłem do IP, który atakował. IP należy do sieci UPC Polska. Będę jutro to zgłaszał... jak się w ten sposób nie da to może i na Policję, bo nie pozwolę, żeby ktoś się tak bawił. Celem ataku było pewnie zdobycie loginów i haseł użytkowników. Albo ktoś chciał "się sprawdzić" czy mu się uda... albo faktycznie chciał coś złego zrobić. Tak czy siak w pewnym momencie serwer nie wytrzymał głupich zapytań i padł. Raczej nie wydaje mi się, żeby celem ataku było wyłączenie strony, tylko jak pisałem wyżej. A wnioskuję to po różnych próbach dostania się do bazy danych ... nie będę tłumaczył technicznie, bo nikt by mnie nie zrozumiał
idu na mapki
zara wracam

zara wracam

Pasko
w sumie, to źle mnie oceniasz, to pytanie nie z powodu 'pogoni za jakąś tanią sensacją - ale może, to i tak z Twojej perspektywy wygląda - trudno, zniosę to jakoś
MCSI
po 17-u bodaj losowaniach plusa - 6/6 padło dwa razy, owszem to niezależne zdarzenia, ale jednak - zsumuj ilości zakładów
dobranoc
w sumie, to źle mnie oceniasz, to pytanie nie z powodu 'pogoni za jakąś tanią sensacją - ale może, to i tak z Twojej perspektywy wygląda - trudno, zniosę to jakoś
MCSI
po 17-u bodaj losowaniach plusa - 6/6 padło dwa razy, owszem to niezależne zdarzenia, ale jednak - zsumuj ilości zakładów
dobranoc
to wyglądało na bardzo zaawansowany atak... nie robił to amator, tylko ktoś to się tym zajmuje na co dzień tzn. atakowaniem stron
No nie wiem jak to jest z tymi zakładami Plusa, ale nie wydaje mi się, żeby to przyniosło jakieś wspaniałe zwiększenie przychodów. Przeliczę to kiedyś.
tzn. dzisiejsze święto na pewno burzy sens takiego porównywania... na 1 listopada jest zawsze mało zakładów.
Ja wiem, że gdyby taka kumulacja była w Dużym Lotku to pewnie za dość sporą kwotę bym zagrał na sobotę. A tak to zagram symbolicznie.
Zgadzam się z Tobą Pasko, że dzisiejszy dzień jest specyficzny i w takie dni zawsze będzie mnie zakładów. Jednak w czasach Dużego Lotka to nawet w dni świąteczne liczba zawieranych zakładów była duża i często też padały przy takich kumulacjach szóstki w dni świąteczne.
1.11.2003 było 24 438 007 zakładów. Ale chyba wtedy to jeszcze po 1,25 był zakład.
oki zegnam was papatki idu lulu
słabym
do jutra
słabym
do jutra