Wpisy 1 200 029 – 1 200 128
31 października 2012 21:50 → 31 października 2012 22:04, 100 wpisów
Zakon miekka pizdo skoncz prowokowac i rusz dupe ze swojego ***idolka w ktorych ruchaja Cie wszystkie psy
Słuchajcie ja mam taką propozycję zgarniamy dzisiaj bonusa w mm a następnie miłośników tematów okołopenisowych wysyłamy na wycieczkę do Japonii na HĹnen Matsuri
lottomat zmien pokoj np na ten http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=114646 chociaz i tak watpliwa sprawa co bys albo czym mialbys tam robic
maksiu
No tej to ja ci długo nie wybaczę tu strzelam focha na którego brak emotki
No tej to ja ci długo nie wybaczę tu strzelam focha na którego brak emotki
wiesiek77
A pamiętasz piosenkę Czy pani .... jest grzechy warta
A pamiętasz piosenkę Czy pani .... jest grzechy warta
witam ! Przed losowaniem
to sa ogolne wypowiedzi wiec sie od***ol ode mnie a jak poczules sie urazony to moze masz cos na sumieniu
13max..teraz jeszcze musisz mi posmarować klatkę piersiową vic vapouru i będzie gitara
dzieWczyny
krzysio ..rurka ogolona jest dzisaj do rana balujemy ..znalazłem fajne paczki
No i jak mam już wyladowac na aucie to i tak wam ten dowcip przytoczę
Przychodzi baba do lekarza i prosi by ten dorobił jej jeszcze jeden otwór by chłop miał więcej frajdy. Lekarz palcem puka się w czoło. A ta na to "Czyś pan zgłupiał ? Przecież jajami oczy by mi powybijał "
Napisałam a teraz idę poklęczec na grochu w koncie
Przychodzi baba do lekarza i prosi by ten dorobił jej jeszcze jeden otwór by chłop miał więcej frajdy. Lekarz palcem puka się w czoło. A ta na to "Czyś pan zgłupiał ? Przecież jajami oczy by mi powybijał "
Napisałam a teraz idę poklęczec na grochu w koncie
dzieWczyny
no to zakon wam napisal ogolnie ze niektorzy z was maja w c***a w dupie
maks witam witam
lottomat
I to niejeden raz jak powiedział patolog do badając pewną panią.
I to niejeden raz jak powiedział patolog do badając pewną panią.
maks medea wiesiek SIEMANKO