Wpisy 1 199 429 – 1 199 528
31 października 2012 17:43 → 31 października 2012 19:36, 100 wpisów
lottomat żeby tańczyc to trzeba mieć rado w w sobie
a u mnie dzis jest jej brak
a u mnie dzis jest jej brak
Witam
jak działa sprzedaż kaskady? wiem że jest transza losów ale czy codziennie sprzedaje się losy z pełnej puli czy też przez kilka dni z tak długo aż zostaną wyprzedane do końca z raz rozpoczętej puli numerów
lottomat, to masz szczescie z tymi czworkami... jestem ciekaw, czy powtorzysz ten eksperyment ponownie
ja wczoraj ogromne szczęście 5/5 i 3/10 dziś o 14 2/5 i 2/10 na 22 planuje powtórkę z wczoraj
wczoraj tez mnie zakusił i zagrałem na 10
unhappy powodzenia w wygraniu 250 000 i bonusa
unhappy powodzenia w wygraniu 250 000 i bonusa
bieżąca pula lotto to 27,1mln z ok.18.20
w drapkach zaszalałem i porażka- na 7szt. s7 2zł i 3zł tylko; keno 6/9
i spadam
no niestety ale wkońcu musi się udać
drapek widziałem w swojej kolekturze reklame kalendarza adwentowego polecasz?
drapek widziałem w swojej kolekturze reklame kalendarza adwentowego polecasz?
drapek do 28 mln moze sie doczlapie... jutro wiekszosc zb zamknieta
unhappy Dobranoc
Znikam na jakąś godzinę bo trzeba jeszcze skończyć gotowanie na jutrzejszy zjazd rodzinny
Znikam na jakąś godzinę bo trzeba jeszcze skończyć gotowanie na jutrzejszy zjazd rodzinny
medea...zamierzam na jutro cos nadać,multii. co mówi horoskop?? dla raczka?
Razem z kolegą sielawem gramy
dlu, w kazdej paczce masz 7 wygranych po 5 zl, 3 po 10 zl i ok. 2 po 20 zl na 50 sztuk w paczce... reszta losowo, np. 50 zl w co drugiej paczce
medea
kriss
Jutro dzień Wodników i Wag, ale dla Raczka też coś się znajdzie daj mi tylko chwilę
Jutro dzień Wodników i Wag, ale dla Raczka też coś się znajdzie daj mi tylko chwilę
ok medea
a co dla wodnika? może nadam
medeo, jutro karty rozdaja wagi? a ja sie prawie nie puscilem na jutro
ogolnie ja nie lubie takich zdrapek... duzo drapania, ale takiego troche bez sensu... nie to, co w krzyzowce na przyklad... choc jesli ktos bedzie drapal po jednym okienku kazdego dnia, moze byc ciekawie
dlu, no wlasnie jedna sztuke kupie do kolekcji zdrapek, choc ona ma nieporeczny format... bo 10 x 20 cm
emeryt....niestety takie warunki mamy w kraju ze człowiek zmuszony emigrować
tu pracuje za 1800 e. a w polsce za 1800 zł jest róznica
tylko pamietaj dlu, ze sa dwie transze... gdyby od razu padla glowna wygrana, poczekaj z tydzien az dostarcza nowa porcje... ciekawe, czy beda w dwoch kolorach
a że jestem kawaler to moge emigrować gdzie chce....heheh
kriss, ja tez niedlugo wyemigruje... choc kwestie finansowe akurat maja drugorzedne znaczenie
kriss22221
oczywiście pochwalam
takie relacje 4-1 są poza naszym krajem wszędzie
oczywiście pochwalam
takie relacje 4-1 są poza naszym krajem wszędzie
unhappy.,...ja tylko finansowo.ale kto wie czy nie zostane na stałe. polska ładny kraj ale DZIKI
ja wlasnie zamierzam wyjechac na stale... to, ze polska odstaje od standardow zachodu w wielu dziedzinach tez dostrzegam
kriss
Raki nie są z tej samej "rodziny" co Wodniki,Wagi,Bliźnięta oraz "zaprzyjaźnione" Lwy,Barany i Strzelce
Wspólne dla wszystkich znaków jutrzejszych są liczby 42,48,36,27,6,8,32,12,18,9,
z tym, że mogą paśc w każdej z gier
Specjalne dla znaków to :
Rak - 9,20,25,17,28,33
Waga - 4,29,38,12,37,46
Wodnik - 7,13,37 (jak widać o czternastej 2/3 jeśli by odwrócić 13 oraz dodać 7 do 37 no i 4/5 można było skombinowac - czyt. każdy mądry po fakcie ) oraz 15,21,45
A teraz znikam bo mi wszystko się poprzypala
Raki nie są z tej samej "rodziny" co Wodniki,Wagi,Bliźnięta oraz "zaprzyjaźnione" Lwy,Barany i Strzelce
Wspólne dla wszystkich znaków jutrzejszych są liczby 42,48,36,27,6,8,32,12,18,9,
z tym, że mogą paśc w każdej z gier
Specjalne dla znaków to :
Rak - 9,20,25,17,28,33
Waga - 4,29,38,12,37,46
Wodnik - 7,13,37 (jak widać o czternastej 2/3 jeśli by odwrócić 13 oraz dodać 7 do 37 no i 4/5 można było skombinowac - czyt. każdy mądry po fakcie ) oraz 15,21,45
A teraz znikam bo mi wszystko się poprzypala
dziki.... ale za to jaki piekny http://www.youtube.com/watch?v=0Re0RmBJLoE&feature=player_embedded
emeryt....i to jest przygnębiające. polska w końcu tez zachód.ale jaki....
a z tym, ze polska jest krajem pieknym (tam, gdzie nie ma ludzi), zgadzam sie w 100%
medea
zaraz nanosze na kuponiki. i wysle kogos na jutro.....
zaraz nanosze na kuponiki. i wysle kogos na jutro.....
kriss22221
wiem jak to jest z Polakami w Europie
bo pilotując wycieczki po Europie często rozmawiałem z tymi co wyjechali, aby pisać kolejną nowelę
"za chlebem"
i nie mam nikomu z nich za złe
każdy orze jak może
odwrotnie jest tak, że przebywając na Monciaku /Sopot/ co roku przeszło miesiąc
to widać różnicę
kiedyś super kultura i ubiór
teraz 70 % ludzi z obcymi językami po deptaku
ale skoro za 1/4 mogą spędzać tu wczasy, to normalnie
że jest ich tyle
wiem jak to jest z Polakami w Europie
bo pilotując wycieczki po Europie często rozmawiałem z tymi co wyjechali, aby pisać kolejną nowelę
"za chlebem"
i nie mam nikomu z nich za złe
każdy orze jak może
odwrotnie jest tak, że przebywając na Monciaku /Sopot/ co roku przeszło miesiąc
to widać różnicę
kiedyś super kultura i ubiór
teraz 70 % ludzi z obcymi językami po deptaku
ale skoro za 1/4 mogą spędzać tu wczasy, to normalnie
że jest ich tyle
kriss22221
u nich kapitalizm był od wieków
a u nas marzy się ludziom na razie
oni juz ten kapitalizm wysr....i
wiem to po szwagrze,
mechanik precyzyjny, produkował łozyska do porsche
zabrał Niemiec ich od Szwagra na 600 tys zet
po czym po tygodniu ogłosil upadlość firmy
a za tydzień otworzył taką sama w Austrii na ciotkę
zrobił szwagra w bambuko na 600 tys.
u nich kapitalizm był od wieków
a u nas marzy się ludziom na razie
oni juz ten kapitalizm wysr....i
wiem to po szwagrze,
mechanik precyzyjny, produkował łozyska do porsche
zabrał Niemiec ich od Szwagra na 600 tys zet
po czym po tygodniu ogłosil upadlość firmy
a za tydzień otworzył taką sama w Austrii na ciotkę
zrobił szwagra w bambuko na 600 tys.
emeryt, raczkujaca gosapodarka rynkowa i kapitalizm w najgorszym wydaniu, jaki do nas trafil, to jedno... on ma pewne uzasadnienie (nie pochwalam go, ale wiem, dlaczego jest)... ale druga sprawa jest mentalnosc ludzi, ktorej po 50 latach mowienia o 'rownych zoladkach' i 'czy sie stoi, czy sie lezy' tak szybko nie zmienisz... zreszta to temat rzeka... ja musze spadac, bo mnie plecy bardzo bola po wojazach koleja po polsce
rodzina to zabawni ludzie najpierw terrorem zmuszają do gotowania a potem jak się człowiek rozkręci chcąc sprawdzić czy rosół a`la orient (goździki,kolendra) będzie dobry to ściera z kuchni przegonią
a ja właśnie odkryłam w programie astrolotto (wygenerował dla mnie z mojej daty urodzenia liczby dające 4/6 w lotto a ja trąba nie puściłam) fajną funkcję . Okazuje się, że on generuje kilka zestawów i oprócz tego który o 14-stej dał mi 2/6 było jeszcze co najmniej dwa dające 3/6
Wygenerował :
2,8,13,21,23,36
5,9,29,40,46,47
11,14,18,27,43,49
5,9,10,25,44,45
1,16,31,35,37,41
1,8,31,36,37,45
szkoda, że dopiero teraz odkryłam bobym zrobiła na 22.15 mix
Wygenerował :
2,8,13,21,23,36
5,9,29,40,46,47
11,14,18,27,43,49