Wpisy 1 199 229 – 1 199 328
31 października 2012 14:30 → 31 października 2012 15:17, 100 wpisów
Robal_36 wychodzi na miesiac jakies max 5 razy ale bywa ze w misiacu odwiedze kolektore 1 raz albo i wcale a bywa ze z 8 razy
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 820 000 zł
Robal_36 podobny przypadek do tego co mam zdjecie u siebie w profilu jak bym rozpisal na 9 czy 8 skreslen jescze i zagral bym wiwecj to tez by bylo sporo a ja wyslal w tedy tylko 3 zaklady
majwoj23
torsan oczywiście już dzis zaatakuje te melonya Ty??
Maxio ok postaram się, żeby było dobrze
Maxio ok postaram się, żeby było dobrze
Robal_36 ale mozna trafic
torsan a mini atakujesz?
Maxio oj nie zawsze jest tak dobrze jak byśmy chcieli
Maxio oj nie zawsze jest tak dobrze jak byśmy chcieli
w czwartek nie pada 6/6 w lotto to na sobote jakies 40mln
mala
A u Ciebie wczoraj, jak mini ? - 'masakrycznie' chyba raczej ? - trójeczka pod rząd ... ?
A u Ciebie wczoraj, jak mini ? - 'masakrycznie' chyba raczej ? - trójeczka pod rząd ... ?
raczej na sobote 40mln
13maxa..typuj typuj w profilu..mini i lottoo..jak nie masz w głowie wez mój..
DariuszW
Pytanie do śledzących - co dziś bardziej- wpada69, czy 77 ? dwie naraz ? Eeee - dwie naraz, to jakoś ostatnio, raczej nie ?
max
centralnie
południowe rejony - tak słyszałem
max
centralnie
południowe rejony - tak słyszałem
mała... pierwszy raz 5/12
13maxa..ja ile razy opiekuję bobasu ..a ty leniuu tak oglądosz www TV 40 calowy i siedzisz w fotelu
malusia ...Ty zawsze pieknie wyglądasz w mini ..nie mogę się wtedy skoncentrować
mała...13maxa ..kłamie ma duze TV 40 calowy i oglodoł duza i wielka cyc ..
krzysio ...Ty leniu a jak się nie opiekuesz bobo samica to co robisz wtedy wwww xxx nagrywasz przegrywasz ..a wyników nie ma ...
mala557
jocia gdzie ty sie podziewasz?
Maxio dlaczego kłamiesz Wszystko się wydało Krzysio dokładnie wie co i w czym oglądosz
13maxa...aa widziałeś foto bobo cały czas szukała mnie jestem wujakiem
Darku to wynik po Twoich analizach, które mi podesłałeś
albin dziękuję
albin dziękuję
dobra juz wychodzę..
13maxa..no dali zablokuj mój gg...
13maxa..no dali zablokuj mój gg...
Maxio Krzyś to kabuś On tylko delikatnie poinformował o tym fakcie
mała ..tak ja kabus ..muszę powiedzieć prawda ..a on 13maxa ganga łobuzaka ..nie lubi powiedzieć tuu jak cichoo i dobra i tam..
albinlotto
ostatnio, przyznaję - to trochę ja jocię zbulwersowałem - przypomnieniem jakiegoś głupiego epizodu, ale - raczej nie jestem najistotniejszym powodem, dla jakiego jest nieobecna - owszem trochę się no, ale może też dzięki temu zaczęło Jej coś żreć - pewniaczki widziałem znowu wygarniała
ostatnio, przyznaję - to trochę ja jocię zbulwersowałem - przypomnieniem jakiegoś głupiego epizodu, ale - raczej nie jestem najistotniejszym powodem, dla jakiego jest nieobecna - owszem trochę się no, ale może też dzięki temu zaczęło Jej coś żreć - pewniaczki widziałem znowu wygarniała
agatka ..witaj
malusia ...dostałem zakaz bo byłem na innym nicku i mnie pintol zablokował
malusia ...dostałem zakaz bo byłem na innym nicku i mnie pintol zablokował