Wpisy 119 816 – 119 915
24 czerwca 2010 09:44 → 24 czerwca 2010 15:56, 100 wpisów
mi wczoraj tez się tak robiło, ale potem przestało...spróbuj jeszcze zamknąć stronę, odświeżyć kompa
witaj mariucha... podaj pewną szósteczkę z plusem bo zaraz muszę wychodzić
Test. Sprawdzam, czy dojdzie. 7 raz!
Tak.Najlepiej dwie . Będzie na jutro.pozdrawiam http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wow.gif i cio ?
Nici ten nr. u mnie nie przechodzi .A drugą poproszę dla mnie. http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wow.gif
Witam wszystkich.
Panie Pasko. Coś jest nie tak. Mogę np. testować liczby, ale nie mogę pisać na czat. Dawniej tego nie było. /robiłem próby z dwiema komórkami z dwóch różnych sieci/.
Skoro nie można pisać z komórki, to ja rezygnuje z Mp.
ja pisze z komorki i nie mam problemow. Napisz dokladnie caly proces co sie pojawia, a co nie i gdzie jest moment ze nie dziala. Co do tczewa to wyglada na to ze wkleja linki do emotikon zamiast klikac na nie. Pozdr
wedrowca: poza tym twoj wpis 119821 widac ze doszedl wiec nie wie w czym rzecz
Bywa tak że wyślę jeden wpis, który dotrze na czat, a już drugiego nie mogę wysłać. Tak się dzieje od ostatnich zmian, tj. od około dwóch tygodni.
Panie Janusz nie tylko wklejałem link .Test klikanie na ...... 

Dzieki ,,,jest oki.
pełen sukces
Pozdrawiam
pełen sukces Pozdrawiam

wedrowca. A moze uzywasz nie tego przycisku co trzeba. Wpis zatwierdza sie przyciskiem 'dodaj wpis' znajdujacym sie pod miejscem na tresc wpisu.
ricardos dziwnym trafem mam tę samą ochotę co Typozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych
kulkomaniaków

bella34..tak myślałem,że bę1410dzie większa rzesza tych co marzą o 5/5
,życzmy sobie aby dziś w końcu padło,ale ja potrzebuję wtedy wsparcia...losująca Rusiecka
,życzmy sobie aby dziś w końcu padło,ale ja potrzebuję wtedy wsparcia...losująca Rusiecka
ja lubię jak losuje łysy,mogę wtedy liczyć na wygraną
Wieleba i kleopatra odpadają a ruda jest neutralna
Rusiecka może być
Wieleba i kleopatra odpadają a ruda jest neutralna

Rusiecka może być
bella34 tylko nie faraonka bo u niej mam same zera
w sumie u łysego coś tam miałem drobnego.Jak bedzie 4/5 to niech będzie i on,skoro ma Tobie dać 5/5

w sumie u łysego coś tam miałem drobnego.Jak bedzie 4/5 to niech będzie i on,skoro ma Tobie dać 5/5
Witam
Bellu podaj pewne 5 liczb to puszczę w realu.(jak możesz)
Pozdrawiam
Bellu podaj pewne 5 liczb to puszczę w realu.(jak możesz)
Pozdrawiam

tez pokuszę się o 5/5 ale na chybił-trafił, nudzą mnie już te parki 

Hej yo witam wszystkich:) życzę każdemu o 14 żeby wygrał jakieś 1000000

15,20,26,29,45,47,66,67,73,75---9,10,20,27,43,47,53,64,68,77---12,21,29,42,53,61,72,74,78,79.Proszę
o wylosowanie moich liczb,bo ciągle w typowaniach nie wzbijam się do góry.
o wylosowanie moich liczb,bo ciągle w typowaniach nie wzbijam się do góry.no pilka powiem Ci, że ciekaw jestem tej praki
powiem na marginesie ze 11 bardzo lubie (chyba)
powiem na marginesie ze 11 bardzo lubie (chyba)

Kiedy w końcu wróci TSN zamiast Joker'a 
Nie doszli jeszcze do wniosku, że to najgorsza gra jaką wymyślili?

Nie doszli jeszcze do wniosku, że to najgorsza gra jaką wymyślili?

Test nr. 2. Sieć 3G. /inna komórka/. Sprawdzam, czy dojdzie.
Próba udana. Sprawdzam dałej.
Rafał,to tylko test,bo gram dopiero na wieczór.Muszę uważać na zdrapki bo licho
kusi.Pozdrawiam.
kusi.Pozdrawiam.Test 3. Prawdopodobnie coś nie tak jest z komórką/ podejrzewam, że to jest wina przeglądarki Opera Mini/. Mam starszą wersję.
SZczęście,że nie puściłem kuponów,bo wszystko bym przegrał.A w typowaniach słabiutko.Bałwan zły.

Mag.. . Jesteś?
Test ostatni. Wszystko jest ok! Będę pisać z innej komórki.
Te dziesiątki poszły mi cieńko,ale nie były moje,lecz wygenerowane na chybił,wniosek prosty chybik to masakra.Trzeba myśleć samemu.

Kathy- chciałem pisać, ale nie mogłem. Zmieniłem komórkę i wszystko działa.
Ja zagram dzisiaj na Danio,tylko muszę to połączyć z innymi zdarzeniami,aby wyszedł duży kurs.

Nie wiem jak to się dzieje,ale znów jak układam kupon to robię przewagę parzystych.Przydałoby się,żeby troszkę pięniążków

wpadło do skarbonki po wieczornym losowaniu.

wpadło do skarbonki po wieczornym losowaniu.Rafał... jakby to miało nam pomóc w wygraniu to niech jeszcze Pudzian dojdzie

a nie widziałeś Pudziana w tym show polsatu w stroju chippendelsa? (sorki jak źle napisałam) to słówko
Niestety już postawiłem siedem skreśleń.I proszę
o mały prezencik na wieczór
.Żebym trafił 6z7.Bo inaczej będę
i będę musiał prosić o kilka słów pocieszenia.
o mały prezencik na wieczór
.Żebym trafił 6z7.Bo inaczej będę
i będę musiał prosić o kilka słów pocieszenia.Dzięki Kathy,to pierwszy prezent który dzisiaj otrzymałem.Pozdrów doradcę.
prosze hipcio o to drugitest nowej przeglądarki.
Dzięki Czrodziejko,podzielę się z bałwanem.Myślę,że Dania wygra,tylo czy wyjdą mi inne zdarzenia,bo nie będzie łatwo wygrać.
W związku z tak liczną dostawą przezentów,muszę zrobić dla nich miejsce w szafce.Pozdrawiam wszytkich serdecznie i życzę wysokich wygranych.

Lotto- test.
01, 03, 05, 07, 08, 12, 19, 20, 21, 22, 27, 29, 32, 35, 45, 46.
01, 03, 05, 07, 08, 12, 19, 20, 21, 22, 27, 29, 32, 35, 45, 46.
Rafał jak widzę,po otwarciu w środku pełno słodyczy i wiele maskotek.
Najbardziej przeraziły mnie ostatnio zdrapki,bo jak podliczyłem w kilka dni na 20sztuk,ani jednego zwrotu.Już lepiej grać w buchmaki,bo tak łatwiej coś trafić.A najbardziej denerwujące są zdrapki zwrot losu,bo powinno być zrobione,żeby zawsze przy wygranej było chociaż 1 zeta do przodu.
trudno się domysleć komu udaje się wygrywać,bo np.jak kiedyś widzałem w kolekturze,osobę odbierającą piątkę w multi,to puszczała zakłady za klika stówek.I nie wiadomo,czy tak osoba w rozliczeniu wychodzi na plus czy nie.Bo jak podają ilości wygranych nie da się sprawdzić kto za ile grał.
A jeszcze czynnik szczęścia,nie wiadomo na kogo padnie.Bo jak kiedyś pisałem,jak opowiadał mi kolektor jedna babcia puściła duży na dwa zakłady na chybił i trafiła piątkę i czwórkę.
Test. W drugiej serii jeden wpis nie doszedł.
+
= 

miłego popołudnia.