Wpisy 1 197 429 – 1 197 528
30 października 2012 21:16 → 30 października 2012 21:30, 100 wpisów
Lili ...mewka kurewka jeszcze jest gdzies lata ..musi nadrobic zaległości
13max..ja Tobie karwa powiadam,jeszcze nie jedno gówno mewki nam na czerep spadnie karwa jej mać
scolls tak niewłaściwie zadałam pytanie
No możesz brać Ulala pozwalam, masz moje błogosławieńśtwo
No możesz brać Ulala pozwalam, masz moje błogosławieńśtwo
Franek oto kilka prawniczych praw Murphy`ego czyli jakby nie patrzec mądrości życiowych
1. Niczego nie da się zabezpieczyć w umowie przed idiotyzmem bo idioci to ludzie bardzo pomysłowi.
2. Zawód prawnika polega na kwestionowaniu wszystkiego, nie wyjaśnieniu niczego i gadaniu o obu tych sprawach godzinami
3. Dobry kozioł ofiarny jest lepszy niż rozwiązanie problemu
1. Niczego nie da się zabezpieczyć w umowie przed idiotyzmem bo idioci to ludzie bardzo pomysłowi.
2. Zawód prawnika polega na kwestionowaniu wszystkiego, nie wyjaśnieniu niczego i gadaniu o obu tych sprawach godzinami
3. Dobry kozioł ofiarny jest lepszy niż rozwiązanie problemu
andromeda jak za mlody ja mysle ze w sam raz aby isc na koncert ....z toba
andruska ..scoli ..jest bogaty ...ale tez juz ma swój wiek ...trzeba mu zmieniac pampersy
scolls
A propos Twojego wieku ... Jezus w dniu śmierci byłby Twoim starszym czy młodszym bratem ?
A propos Twojego wieku ... Jezus w dniu śmierci byłby Twoim starszym czy młodszym bratem ?
bo byles w sklepie po alkohol i nie odp hamie
lottomat zaklamany jestes !
andromeda pisze powaznie przylatujesz i idziemy ja pokrywam koszty i obiecuje ze bede grzeczny
medea..kochanie ja to znam z tym walcem troszkę inaczej ale lepiej nie będe pisać bo mi Janusz da banana
lila...nie tylko walca..ale i poloneza....warburga(czy jak sie to pisze) i ....
scolls ale ja wiem wszystko i o liczbach ze snu i o kotach i o Londynie ulala mi wszystko mówi
Ja tam cwiczę podzielnośc uwagi. Śledzę chat jednocześnie czytając historię o miłej pani co trzech bosko przystojnych trojaczków - wilkołaczków wybrało ją na wspólną partnerkę no i momenty są
dawa teorie !
kto fajny ? Baby gorsze ? Meszczyzna lepszy ? Mrowka gorsza wali ! Mnie ta teoria
nie prrzepraszam zna on zycie wie co dobre he
scolls bo andruska to dedektyw
widzi i czuje na odległość nic sie przed nia nie ukryje
widzi i czuje na odległość nic sie przed nia nie ukryje
a propos literatury lotów nienajwyższych ostatnio w jednej z powieści rozbawił mnie do łez taki cytat : Grhrom nie należał do takich facetów co to mają kumpli o wyglądzie księgowego
13max...a wracając do poprzednich wpisów to; z kury orła nie zrobisza po kiego uja to tu weszło?
siemanko witam grających i pijących
on ci powie kto dobry a kto zly