Wpisy 1 197 387 – 1 197 486
30 października 2012 21:08 → 30 października 2012 21:23, 100 wpisów
Lili ...no i własnie ..a mnie tu juz posadzali że fedruje kurczaki i jestem ale Ty wiesz co znaczy fedrowac
systemy ma ham
precz z syste...
scoli ..andruska znika jak pintol nie martw się pojawia sie i znika
koleguw ma judaszów heeeeeee
andromeda a teraz na powaznie :dasz sie zaprosic na koncert do Londynu
stary znów cie sprzedal mateo
miszell..ma dla Twojego przebranie na ta okazję http://old.rapidimg.org/images/bGsOa.png
wiem ze patrzysz na chat napisz suk...
wole patrzec na psa jak na ciebie
andromeda napisze tak:mam mlody wyglada i czuje sie na duzo mniej niz mam
Lili ...mewka kurewka jeszcze jest gdzies lata ..musi nadrobic zaległości
13max..ja Tobie karwa powiadam,jeszcze nie jedno gówno mewki nam na czerep spadnie karwa jej mać
scolls tak niewłaściwie zadałam pytanie
No możesz brać Ulala pozwalam, masz moje błogosławieńśtwo
No możesz brać Ulala pozwalam, masz moje błogosławieńśtwo
Franek oto kilka prawniczych praw Murphy`ego czyli jakby nie patrzec mądrości życiowych
1. Niczego nie da się zabezpieczyć w umowie przed idiotyzmem bo idioci to ludzie bardzo pomysłowi.
2. Zawód prawnika polega na kwestionowaniu wszystkiego, nie wyjaśnieniu niczego i gadaniu o obu tych sprawach godzinami
3. Dobry kozioł ofiarny jest lepszy niż rozwiązanie problemu
1. Niczego nie da się zabezpieczyć w umowie przed idiotyzmem bo idioci to ludzie bardzo pomysłowi.
2. Zawód prawnika polega na kwestionowaniu wszystkiego, nie wyjaśnieniu niczego i gadaniu o obu tych sprawach godzinami
3. Dobry kozioł ofiarny jest lepszy niż rozwiązanie problemu
andromeda jak za mlody ja mysle ze w sam raz aby isc na koncert ....z toba
andruska ..scoli ..jest bogaty ...ale tez juz ma swój wiek ...trzeba mu zmieniac pampersy
scolls
A propos Twojego wieku ... Jezus w dniu śmierci byłby Twoim starszym czy młodszym bratem ?
A propos Twojego wieku ... Jezus w dniu śmierci byłby Twoim starszym czy młodszym bratem ?
bo byles w sklepie po alkohol i nie odp hamie
lottomat zaklamany jestes !
andromeda pisze powaznie przylatujesz i idziemy ja pokrywam koszty i obiecuje ze bede grzeczny