Wpisy 1 196 100 – 1 196 199
30 października 2012 12:02 → 30 października 2012 12:39, 100 wpisów
monet>>nie chodziło mi o to, żebyś oberwał tylko ja nie bardzo widzę różnicy między mm a keno, oprócz tych oczywistych
Wedrek powsinoga to jest???
jestem nowa i jeszcze sobie wszyscy pomyślą że wpadła jak sandy szumu narobić
Wędrowco wołam cie...
Islandorka.. .
Wędrusiu nie boli... mam pytanie...
Monet
ależ mnie chodziło, oczywiście, tylko o przydziałowy opad śniegu, o c o ś innego mogło mnie chodzić ?
ależ mnie chodziło, oczywiście, tylko o przydziałowy opad śniegu, o c o ś innego mogło mnie chodzić ?
słysze o wzorze Dawida na czy to polega wiesz??? czy to znów wizualizacje???
Nie chce żadnych pytań.. .
------------------
------------------
wiesiek, tak na cht, mam swoje liczby stałe ale ostatnio coś nie wpadają
Znikam.. .
-----------
-----------
Panie Wedrowniczku a co się stało?
tzn. ze mi nie powiesz ???
trudno...
wiesiek czekam jeszcze, ale z tego co widzę to słabiutko
cześć ulala
kruszyna miło poznac kolejną osobę z mej małej ojczyzny
Lila
ulala
Lila
ulala
medea
czy ty wiesz na czym polega rozpisanie systemu Dawida???
czy ty wiesz na czym polega rozpisanie systemu Dawida???
pisze o nim a nie wiem na czym polega i jak sie podstawia czyferki...
Lila
Ja sie wściekam bo oficjalnie jestem na urlopie a nieoficjalnie kibluję w pracy od 10-tej bo miała być jakaś super ważna sprawa, która bez mojej obecności skończy się katastrofą... a wyszło jak zawsze czyli przychodzisz i poprawiasz błędy pisarskie, które mógłby poprawić właściwie każdy a teraz czekam aż szefowa wróci i zatwierdzi projekt dokumentów a mój urlop płynie
Ja sie wściekam bo oficjalnie jestem na urlopie a nieoficjalnie kibluję w pracy od 10-tej bo miała być jakaś super ważna sprawa, która bez mojej obecności skończy się katastrofą... a wyszło jak zawsze czyli przychodzisz i poprawiasz błędy pisarskie, które mógłby poprawić właściwie każdy a teraz czekam aż szefowa wróci i zatwierdzi projekt dokumentów a mój urlop płynie
ulalcia sobie to wygrywa a jak mi podała to masakra...
islandorka
Gdzieś o tym czytałam, ale za Boga ojca nie mogę sobie przypomnieć o co w tym chodziło
Gdzieś o tym czytałam, ale za Boga ojca nie mogę sobie przypomnieć o co w tym chodziło
medea...to nie za wesoło spędzasz ten urlop weź to wszystko piźnij i idź do domu
medea siegnij w zakamarki mózgownicy i przypomnij sobie..
ulala sluchaj to jest troche inaczej gdybym gral w mm to bym siepal na 5/5 i 10/10 po 2 dziennie daje 8 zakladow dziennie na miecha masz 240
no Lila zaraz zrobi tu porządek...
5/5 to srednia wygrana a w dychach tafic minim 9/10 tez problem
medea a tak serio jak bedziesz miała chwilke to poszperaj,popytaj bo normalnie nie moge nic znalezc, a kolega Wędrowiec milczy jak grób, choc odp.zna...
lottii..a ty grasz tyle stawka od 10 ..jak trafisz wszystkoo ..a tu cyc moze słucha ty król MP
Lila
Grzecznie czekam do 13-stej zgodnie z prośbą szefowej a jak nie wróci to znikam.
Grzecznie czekam do 13-stej zgodnie z prośbą szefowej a jak nie wróci to znikam.
lottomat ...kazdy ma swój sposób
i ulubione gry wszystko jest oki
i ulubione gry wszystko jest oki
ulalcia wiem, cienko u mnie z kasiorka i nie moge pograc jakbym chciała...
lila ...lepiej ty masz coś www xxx gifa bajkowa ..i przyjdzie tuu
ulala
Czytałam o tym, ale jakiś czas temu zanim na serio zaczęłam się bawić w typowanie no i siedzę i myślę by pomóc islandorce ... i normalnie pustka w głowie
Czytałam o tym, ale jakiś czas temu zanim na serio zaczęłam się bawić w typowanie no i siedzę i myślę by pomóc islandorce ... i normalnie pustka w głowie
ale ta medea to dobra dusza
ulala..
ulalcia bokiem...
mm jest w***iajace w typowaniu dzien w dzien typowac i dupa blada
medea ja znikam, jak kiedys cos znajdziesz to pisz na profil...