Wpisy 119 504 – 119 615
22 czerwca 2010 19:17 → 23 czerwca 2010 11:44, 100 wpisów
Wykażę się niesamowitą odwagą i napiszę co wybił mi chybik na wieczór:2,9,18,25,34,39,41,48,57,73.
Nie jestem pewien,ale chyba jak przed wyjściem spojrzałem w teleiwzor jakiś Francuz rzucił się na zawodnika RPA i dostał czerwoną kartkę.A chyba RPA wygrała,ale gospodarz musi wygrywać,bo inaczej tubulcy nie chcieli by oglądać meczy.
Typując i przeglądając mapy trzeba mieć przy sobie pozywienie:mogą to być solone paluszki,orzeszki lub gumożelki.Nie polecam zbytnio piwa bo można pózniej zamiast 1 zobaczyć 11 i popełnić błąd przy pisaniu kuponów.
Postawię sobie takie typowanie na mecz Grecja:Argentyna 2:1.Bo chyba Argentyna wygrała dwa mecze i teraz może jej być wszystko lotto.
Kathy może jest dzisiaj tak pusto bo wszyscy na pewno wybrali się do sklepów nakupić maskotek.
Kathy- coś się jednak zepsuło. Od ostatnich zmian moje wpisy przestały dochodzić. Dlatego żegnam multipasko na zawsze.
Pozdrawiam.
W.n.
Pozdrawiam.
W.n.
Kathy skusiły mnie znów kolorowe zdrapki i na cztery sztuki nawet jednego zwrotu.Podejrzewam że to pracownicy kolektur zdrapują pierwsze sztuki zdrapek i porywają większość wygranych.Bo przeważnie jak rozpoczyna się nowa seria widać za szybką jakąś wygraną zdrapkę.
A jeszcze w kolekturze mówię do kobiety:poproszę zdrapkę liczby z numerem 6,a ona daje mi numer 9.Masakra.
W związku z chybikem ułożyłem na brudno nową dziesiątkę;1,10,19,24,33,39,40,46,58,74.I z tych liczb trójki;1,10,24---1,10,19---1,10,46---39,58,74---19,39,58---19,58,74.Pozdrawiam.
Dla osób trzymajacych w domach bałwana proponuję do kolekcji dokupić pingwina.Obie te maskotki lubią zimno i niewiele jedzą.
Dobry wieczor:)
no ja tez sobie patrze..
A podobno Argentyna przydusiła przeciwnika,co zle wróży mojemu typowaniu.
Mag..kiedy wreście wygram bo utrzymanie bałwana i hipcia kosztuje nie wspominając o bocianie.
hipcio >>Nie kupuj zdrapek, nie graj cały tydzień, przygotuj się na wybrany dzień i wtedy hipciu tak z grubej rurki:))
Kocio>>
Jasny gwint !
Czekałem, czekałem...
No, przecież w końcu musiałem coś wykreślić no to dałem ...
Pewien jesteś ?
Jasny gwint !
Czekałem, czekałem...
No, przecież w końcu musiałem coś wykreślić no to dałem ...
Pewien jesteś ?
Mag..chciałbym grać tylko na trzy skreślenia,ale nie mogę,bo Bałwan chce zajechać do swojej ukochanej złotą karetą,a do tego potrzebny worek pieniędzy.
Zostało już tylko niewiele czasu do losowania.Osoby o słabym sercu niech uważają,bo o zawał nie trudno.
Kocio>>
No, jasny gwint, świstum gwizdum, i lellum pollelum
Jednak, nie będę ukrywał -
nadal mam szanse... Marne, bo marne, ale są,
ponieważ (tradycyjnie) poszedł sys.7 ;)
Następnym razem jednak, jeśli byś mógł, daj znać może ździebko wcześniej, pliiiiiiiiiiis
No, jasny gwint, świstum gwizdum, i lellum pollelum
Jednak, nie będę ukrywał -
nadal mam szanse... Marne, bo marne, ale są,
ponieważ (tradycyjnie) poszedł sys.7 ;)
Następnym razem jednak, jeśli byś mógł, daj znać może ździebko wcześniej, pliiiiiiiiiiis
hipcio> bałwan nie się weźmie do "roboty"kareta mu się marzy cholera!!!!
Wędrowca netowy zgłasza problem z dochodzeniem wpisów? Czy ktoś ma podobny problem? Proszę pisać i podawać przede wszystkim z jakiej przeglądarki korzystacie i czy wyskakuje jakiś błąd lub w jaki sposób objawia się problem. Pozdrawiam
Jeszcze rozwieję oficjalnie plotki, że niby ostatnio w Przemyślu trafiłem 13 milionów. Chociaż gdybym trafił, to i tak nie wiem czy bym się przyznał :D
Tuż przed losowaniem zdradzę,że jedną z mich liczb którą sam wymyśliłem aby zagrać jest 52.
zaraz zaraz, jak to leciało ?
Wierzę tylko w zdementowane informacje ? ;)
Wierzę tylko w zdementowane informacje ? ;)
torsan>>
witam :)
noooooooooooooooooooooooooooooooooo
na takie słowa pocieszenia czekałem ;)
Tylko dekolt mógłby być ździebko większy
psują się te prezenterki, czy co ?
witam :)
noooooooooooooooooooooooooooooooooo
na takie słowa pocieszenia czekałem ;)
Tylko dekolt mógłby być ździebko większy
psują się te prezenterki, czy co ?
czy ktoś pamięta jaką trójkę podałam rano? i jak tu się nie zdenerwować? ;)
Robal-nie psują wczoraj tez miała fajną kiecka a dekolt będzie większy nie bój może w nastepnym losowaniu
Kurde, ja w Multi nie gram bo po prostu nie potrafię. Dwa razy puściłem dziś i dwa razy przegrałem... Znacznie lepiej w Lotto i w Mini choć nie było wygranych to i tu i tu 2 kulki poprawnie. Wiem gdzie szukać ale jeszcze nie znajduję...
torsan>>
mi na TYCH kulkach to nie zależy, słowo
już się nie pocę się, jak TO zobaczę, słowo
ale taaaa, idzie lato - będzie lepiej ;)
mi na TYCH kulkach to nie zależy, słowo
już się nie pocę się, jak TO zobaczę, słowo
ale taaaa, idzie lato - będzie lepiej ;)
Kathy masz lepszego doradcę,bo masz w typowaniach:4z5 a u mnie 0z10.
Robal-napewno będzie lepiej :) mi w sumie tez nie zalezy na tych kulach :)
torsan>>
poczekaj poczekaj - powiedzmy /tak na wszelki wypadek/ wszem i wobec, że lubimy JE , TE kulki, ale oczekujemy, że tak powiem, wypadnięcia innych
poczekaj poczekaj - powiedzmy /tak na wszelki wypadek/ wszem i wobec, że lubimy JE , TE kulki, ale oczekujemy, że tak powiem, wypadnięcia innych
Witaj TORSAN!!!
W.n.. . czy to dobra decyzja, zastanów się jeszcze:(:(
(nie wyrażam zgody, nie, tak nie powinno być!!!!!!!!!!!!
(nie wyrażam zgody, nie, tak nie powinno być!!!!!!!!!!!!
Mag..dlaczego piszesz cholera w stosunku do mojego doradcy.Nieborak stracił apetyt.A on obłędnie zakochany i coraz trudniej z nim się porozumieć.
TS podał już wyniki. kumulacja. bonus na miejscu. w mini nie ma piatki
Kathy karm dobrze doradcę,aby pluszaki były górą nad matołami i złośliwcami.
Bella34 gratki za 4z5 .Dobrze kombinujesz![]()
Dalszych dobrych typow i dobranoc wszystkim.
Kathy doberek sąsiadko.Z tego co widzę to nasza waga hostessa Rusiecka dała nam potwierdzenie,że my wagi trafiamy u niej:) No ja swoje 4/5 zapodałem w kolekturze.Pozdrawiam i idę spać.W końcu na urlopie jestem i po nocach buszuję.

hej ricardos. ja 4/8 i 2/3 i oboki, oboczki, obooczki oboczków. dobranoc 

Witam.
I ja mam się czym pochwalić...Ale czuję niedosyt,bo mogło być dużo lepiej.
Na jednym kuponie nam tak:
10,11,12,16,23,25,73.
10,12,16,18,23,73,78.
Jak widać siedem liczb weszło,ale źle poukładałem.
Ale się poprawię.
Miłego dnia.
I ja mam się czym pochwalić...Ale czuję niedosyt,bo mogło być dużo lepiej.
Na jednym kuponie nam tak:
10,11,12,16,23,25,73.
10,12,16,18,23,73,78.
Jak widać siedem liczb weszło,ale źle poukładałem.

Ale się poprawię.
Miłego dnia.
kathy....
lepiej nie mów
na 14.00 wysłałam ją......
tylko na 14.00
lepiej nie mów
na 14.00 wysłałam ją......
tylko na 14.00

a chodziło mi po głowie później 16,18,19 i masz babo placek - nie wysłane
Tak to jest....
mści się brak konsekwencji...
Ale...przecież mamy NOWY dzień
mści się brak konsekwencji...
Ale...przecież mamy NOWY dzień
pięknaja...konsekwencję to ja mam jeśli chodzi o te cyferki ale w większym zestawie

No proszę.
Witam wszystkich.
Zaledwie wczoraj pochwaliłem za nowy, bardziej funkcjonalny chat, a tu dziś jakże ładnie i kolorowo.

PASKO - a czy jest taka możliwość, aby w dziale typowania podawać typy nie na dwa, ale na to drugie? TYLKO drugie?
Lub jeśli nie to RÓŻNE liczby na dane losowanie - osobno?
Z poważaniem
SirMavins
Witam wszystkich.
Zaledwie wczoraj pochwaliłem za nowy, bardziej funkcjonalny chat, a tu dziś jakże ładnie i kolorowo.

PASKO - a czy jest taka możliwość, aby w dziale typowania podawać typy nie na dwa, ale na to drugie? TYLKO drugie?
Lub jeśli nie to RÓŻNE liczby na dane losowanie - osobno?
Z poważaniem
SirMavins
hello
DL
chcialbym sie zapytać grajacych w mini lotto czy trafiacie od czasu do czasu cos w tej grze,bo ja np.gram juz odkad jeszcze byl express [puszczam 1 zaklad na 10 losowań]i tak co miesiac ale jeszcze nigdy nie mialem nawet trójki.jak jest u was w tym temacie
Mój znajomy często i gęsto wygrywa trójki 2 razy mial 4 po prawie 900zł moze sekret tkwi w tym że on też gra jednym zakladem ale za to system 7.
Miałem koszmarny sen.Śniła mi się karetka pogotowia.To chyba znak,żebym dzisiaj nie grał w multi bo przegram.

Koszmar,jak podliczyłem wczoraj lotto odebrało mi prawie 20zeta.Ciekawe co oni robią z tymi pięniędzmi.Czy przeznaczają na hulanki,czy na budowę stadionów w 3012roku.
mi lotto odebralo w ciagu roku taka kwote ze wierze gleboko w to iz ta przegrana kasa poszla na: wyplaty dla kolektorów,na ołówki na kupony do skreslania na papier do lottomatu na rozne oplaty,wyplaty,paliwo do samochodu ktory rozwozi po kolekturach różności i na....reklame w telewizji

Nie rozumiem tylko jak facet w jednej kolekturze mógł wystawić orzechy na zachętę.A tego bez dziadka nie da się rozłupać.Czy myślał,że ludzie mają zęby ze stali.

PLUS na 14:oo +19+
Panie Szpicbródka,mam do Pana pytanie.Pan się zna dobrze na kobietach:czy one lubią facetów z wypchanym portfelem.
Jasne hipopotan że lubią facetów z wypchanym
portfelem.Jak facet ma duży portfel to może
być nawet bałwanem i też go będą lubić
portfelem.Jak facet ma duży portfel to może
być nawet bałwanem i też go będą lubić

graj.
nie graj.Co robić.