Wpisy 1 194 537 – 1 194 636
29 października 2012 18:13 → 29 października 2012 19:16, 100 wpisów
mirek ja mam na dziś ciekawe liczby
1,6,36,51,52,53
1,6,19,32,39,52,53,58,65,77+
albo siądzie sporo z nich, albo ..0/10
1,6,36,51,52,53
1,6,19,32,39,52,53,58,65,77+
albo siądzie sporo z nich, albo ..0/10
Mirnam.. .
--------------------
Zaraz sprawdzę, napiszę coś z telefonu.. .
---------------------
--------------------
Zaraz sprawdzę, napiszę coś z telefonu.. .
---------------------
Test.. .
Mirnam.. .
Mogę pisać z telefonu.. .
----------------------
Mogę pisać z telefonu.. .
----------------------
Agatka.. .
-----------
-----------
Mirnam.. .
Ten wpis jest z telefonu, wszystko dziala.. .
Ten wpis jest z telefonu, wszystko dziala.. .
Mirnam.. .
Ja z telefonu nie piszę na Multipasko.
Piszę z małego laptopa podłączonego do smartfona.. .
----------------------
Ja z telefonu nie piszę na Multipasko.
Piszę z małego laptopa podłączonego do smartfona.. .
----------------------
wn ..ja duzy PC ASUS nvidia...
Mirnam.. .
Może coś przestawiłeś w ustawieniach opery ...
-----------------------------
Może coś przestawiłeś w ustawieniach opery ...
-----------------------------
Krzysio.. .
Ja też mam...Asusa.. .
-------------
Ja też mam...Asusa.. .
-------------
lapek do pracy z duzym monitem ale w domu korzystam juz z wiekowej maszyny ... athlon 1700 if u know what i mean
Mirnam.. .
Może nie masz ustawionych w telefonie "danych pakietowych".
----------------------
Może nie masz ustawionych w telefonie "danych pakietowych".
----------------------
Jakby ktoś miał pytania odnośnie spotkań na żywo, to kierujcie do linku: www.multipasko.pl/spotkania
Tam jest opis + instrukcja wideo jak dołączyć
Tam jest opis + instrukcja wideo jak dołączyć
wn...wszyscy wiele osób kupują taniocha np takze intela ..ja nie wole.. kiedyś sprzedane znajomy za 200 zł chodzi za wolnooo PC ino dobra teraz obliczę MM
scol..ty nie bedziesz bawił cyca na zabawy
scol..ty nie bedziesz bawił cyca na zabawy
zeby wybierac miedzy intelem a amd to trzeba sie zdecydowac tzn przemyslec jakie sie ma wymagania
co prawda amd ostatnio daje dupy z buldozerami ... vishera troche lepsza ale phenomy typu 965 nie sa slabe
pintol jestrs dobry w komputerach to moze mi pomozesz:potrzebuje dobry i latwy w obsludze program do obrobki dzieku a konkretnie do polepszenia nagrania z dyktafonu
lottomat no wlasnie go uzywam ale po 1 nie daje rady a po drugie wolno to wszystko przetwarza
lottomat jest taki program ze wgrywam nagranie i mi odpowiednio wzmacnia glos rozmowy a niweluje np. szumy?
loti..ty nie wiesz które lepszy proca ..amd albo intela ..ty nie wiesz jak spradzisz np cache L1 ,,L2 ..L3 dwuprocecorowy
u kogos dwano widzialem ale nie pamietam nazwy i byc moze ze byl platny ale dzialal miodzio
Panie Januszu proponuję zrobić spotkanie na video czat bardziej luzniejsze ale w szerszym gronie
lottii..lepsze teraz nowszy amd najwiekszy wydajność pamieci proca niz intela ..ty jak chcesz kup taniocha intela..
ale krzys moze bys tak napisal czy chodzi o uklady graficzne czy procesory ....
pintol ja mam dwuletni intel core w sony 17" i smiga wszystko bez problemu nawet w HD1080
jedynie to troszke brakuje mi jakosci dzwieku bo mam amlituner klasy ES i w sumie to wykorzystany jest tylko przy blurayu
ale najsmieszniejsze jest jak wlazisz na strony typu benchmark i widzisz jak to ludzie sie jaraja procem typu i5 2500k i kazdy zestaw na tym jest opierany
kazdy wybiera bo sie tak smiesznie utarlo ze tylko taki i c*** bo sie kreci bla bla itp
przecietnego kolwaskiego wali cache l1 l2 l3 o ktorym mowi Krzys wali go takze proc typu i5 wali go plyta glowna za 600 zl na c*** takie cos komu potrzebne w zwyklym domu
za grosze mozna zlozyc takiego kompa co styka w zupelnosci w wiekszosci domow
lotii..karta graficzna nie wiem ktore lepsze dwu nwida albo ati to nie jest oszczedne energia nic nie moze ustawić mniejsze przektaktowane np 200 MHZ ...nowe ati są dobre ..dyrect 11 najwyzsze jakośc obraz
pintol z komputerowcami jest taka samo jak z audiofilami kupuja sprzet za grube tysiace i przy***alaja sie do bzedtow ktore niczmu nie sluzą
dobra znikam..
scols...
scols...
znalem takiego swira co mial w pokoju sprzet za ktoru kupilby niezla fure a caly rok chodzil w jednych spodniach w koncu zona go zostawila bo milo ze zarabial 5000pln (kierownik budowy)kilka lat temu to cala kasa szla na sprzet a zonie oddawal 500pln
scolls jesli ktos potrzebuje komputer do pracy na ktorej zarabia to sprzet sie raz dwa zwraca
loti..ty kup drogo karta np tysiaki zł grafy bez oszczedne energia same 700 mhz proca i pamieci 800 mhz i koniec piszę
radeon 7850 jest tani, male zuzycie pradu, doskonala jakosc chlodzenie, doskonala na grania i do full hd
lotii cała suma kompa i monitora prawie około 150 wat za godzina .. ty prawie nie chcesz płaci za światła
lottomat no pewnie tak jest jesli to COS np. komp,auto,itd na siebie zarabia ale nie jak ktos ma np. w domu odtwarzacz bluray i kupuje laptopa tylko po to zeby byl z takim czytnikiem
lotii..tak prąd ..ty nie masz w domu watomierza nic nie mierzyłeś
scols..
a ile razy "gral" cala noc bo sie oko przymknelo po odegraniu hymnu Polski na zakonczenie programu
lottoo.. ludzie szukają oszczedne energia np kompa tv led i zarówek itp rózne ..ty na pewno ukradłeś prąd...nie płacisz