Wpisy 119 446 – 119 545
22 czerwca 2010 14:13 → 22 czerwca 2010 22:15, 100 wpisów
ups o faraonce zapomniałam... fałszywa jakaś ta faraonka, powinna szczęście przynosić
witaj kathy.mi akurat komp zawisł i miałem piekną twarz nieruchomą.potem odświeżyłem i lipa.
Parka 48,49 chodzi jak szalona.Odnośnie gumożelków.Rodzaj który lubię ludzie całkowicie wykupili w supermarkecie.
http://www.youtube.com/watch?v=aAEux7YZpgk
zobaczcie sobie ten filmik pośmiejecie się;)
zobaczcie sobie ten filmik pośmiejecie się;)
kathy u mnie komp robi zwis jak jest faraonka i orangutan czyli Wielebny.Na pozostałych mi smiga jak należy a jak jest Rusiecka to chodzi szybciej niż net:) i u niej zawsze mam trafne
Po wczorajszej klęsce w zdrapkach muszę przestać je kupować,bo to gorsze niż multi.
No, wiecie co ? Jak mogliście? Pominąć w rozważaniach - Spiętego, Drugi Duży Dekolt, i Tą Co 21 kul losuje ;)
ricardos>>
"zwis kompa", to pojęcie ściśle informatyczne ?
ricardos>>
"zwis kompa", to pojęcie ściśle informatyczne ?
ricardos...nie wiem kto był wczoraj wieczorem ale wylosował mi 5/9 i jokera + jeden
Robal_36
nie wiem ale mi Spięty kojarzy się z Łosiem... nie obrażając łosia oczywiście
nie wiem ale mi Spięty kojarzy się z Łosiem... nie obrażając łosia oczywiście
A jak patrzę na tabele wygranych,niedawno 0(7z7)i 1(7z7)to szansa trafienia jest znikoma albo prawie żadna.
hipcio...jak już Cię będzie mocno korcić to tylko jedną na 1 zł proponuję
Tak właśnie zrobię Kathy,tylko mam pytanie gdzie są słonie bo jak zdrapuję to widać hipopotama.
Czy ktoś już korzystał z usług piłki?Są jakieś efekty czy pic na wodę fotomontaż?
ricardos...właśnie sprawdzałam na stronie lotto, Rusiecka: znak zodiaku waga, to tak jak ja :)
ale grafiku występów nie zamieszczają ;)
ale grafiku występów nie zamieszczają ;)
Katy pilnuj dobrze maskotki,bo zobaczyłem dzisiaj wpis na hyde park.Ktoś tam nie przepada za pluszakami.A pamiętaj doradca jest najważniejszy,bez niego nie da się trafić.
Mi Pilka podała numery jakie mam podawać przez cały lipiec i będe się ich trzymał wtedy się zobaczy czy prawda czy pic na wodę fotomontarz(numerów nie powiem są ściśle tajne):)
Fish Poker ale czy coś trafiłeś z tych numerów czy oboki jak zawsze bo to też ważne
Ricardos>>> jeszcze nic bo dopiero dzisiaj dostałem numery ale jak pytałem się innych użytkowników czy przepowiednie pilki się sprawdzają to każdy mi powiedział że tak. i że trafia sporą kasę ale ja też nie uwierzę dopuki się o tym nie przekonam na własnej skórze
Fish ok dzięki.Chodziło mi o to czy podając Ci na lipiec nie możesz nimi grać teraz.
kathy.....jakby co to ja połowa października
kathy.....jakby co to ja połowa października
EEE tam Ja jestem Koziorożec,mój brat to baran:)XD,drugi brat to Waga,a siostra skorpion.hehe
mogę grać tymi numerami które mi podała pilka teraz.
ale będą wpadać podobno w lipcu
Jak mogą wszyscy trafiać skoro wygrane są ciągle podobne.Chyba tylko jest mozliwość bycia na plusie u buchmaków.
OOOO JESTEM AKTYWNY! YEAAAA JAK SPRAWDZIĆ KIEDY BĘDE VIP'EM?
można sprawdzić ile mam wpisów?
vip to 1000 wpisów lacznie z typowaniami a poki co masz 252 dlatego jestes aktywny
Dzięki Kathy,odgapiłem to od Fisha,bo on niedawno pisał,że potrzebuje pocieszenia.
Wczoraj przeczytałem,na telegazecie,że ma powstać nowy film o Bruce Lee.To może być ciekawe,bo ten z aktorem Jason Scott Lee był dla mnie bardzo dobrze zrobiony.
W związku,że wczoraj z zainwestowanych7,5zeta w multi odzyskałem 6zeta,dokładam1,5zeta i gram na dwie siódemki i piątkę.
Do mm nie trzeba szukać dużo liczb. Wystarczy jedną poddać obróbce.
25>>02, 05, 07, 25 /27, 72, 14, 49/. Potem to rozpisać na różne sposoby i wysłać.
25>>02, 05, 07, 25 /27, 72, 14, 49/. Potem to rozpisać na różne sposoby i wysłać.
pozostaje tylko napić sieherbaty z cytryną i wyjść do kolektury.Dla fanów herbat,podaję,że będę parzył Rooibos.Do tego plasterek cytryny i jedna lyżka cukru.
Witaj Rafał.Podstawa to dobry doradca.Jak coś wygram dokupię podobnego do doradcy Kathy.
Najgorzej mają ci co go nie mają i żeby się spytać muszą spojrzeć w lusterko.
hipcio...zdradzę Ci tajemnicę... najtaniej kupić doradców w ciucholandach.... na kilogramy się kupuje...
zapodaję dwie piąteczki....
wchodzą jak nic :D
32-55-69-75-78
16-23-32-69-73
wchodzą jak nic :D
32-55-69-75-78
16-23-32-69-73
Wykażę się niesamowitą odwagą i napiszę co wybił mi chybik na wieczór:2,9,18,25,34,39,41,48,57,73.
Nie jestem pewien,ale chyba jak przed wyjściem spojrzałem w teleiwzor jakiś Francuz rzucił się na zawodnika RPA i dostał czerwoną kartkę.A chyba RPA wygrała,ale gospodarz musi wygrywać,bo inaczej tubulcy nie chcieli by oglądać meczy.
Typując i przeglądając mapy trzeba mieć przy sobie pozywienie:mogą to być solone paluszki,orzeszki lub gumożelki.Nie polecam zbytnio piwa bo można pózniej zamiast 1 zobaczyć 11 i popełnić błąd przy pisaniu kuponów.
Postawię sobie takie typowanie na mecz Grecja:Argentyna 2:1.Bo chyba Argentyna wygrała dwa mecze i teraz może jej być wszystko lotto.
Kathy może jest dzisiaj tak pusto bo wszyscy na pewno wybrali się do sklepów nakupić maskotek.
Kathy- coś się jednak zepsuło. Od ostatnich zmian moje wpisy przestały dochodzić. Dlatego żegnam multipasko na zawsze.
Pozdrawiam.
W.n.
Pozdrawiam.
W.n.
Kathy skusiły mnie znów kolorowe zdrapki i na cztery sztuki nawet jednego zwrotu.Podejrzewam że to pracownicy kolektur zdrapują pierwsze sztuki zdrapek i porywają większość wygranych.Bo przeważnie jak rozpoczyna się nowa seria widać za szybką jakąś wygraną zdrapkę.
A jeszcze w kolekturze mówię do kobiety:poproszę zdrapkę liczby z numerem 6,a ona daje mi numer 9.Masakra.
W związku z chybikem ułożyłem na brudno nową dziesiątkę;1,10,19,24,33,39,40,46,58,74.I z tych liczb trójki;1,10,24---1,10,19---1,10,46---39,58,74---19,39,58---19,58,74.Pozdrawiam.
Dla osób trzymajacych w domach bałwana proponuję do kolekcji dokupić pingwina.Obie te maskotki lubią zimno i niewiele jedzą.
Dobry wieczor:)
no ja tez sobie patrze..
A podobno Argentyna przydusiła przeciwnika,co zle wróży mojemu typowaniu.
Mag..kiedy wreście wygram bo utrzymanie bałwana i hipcia kosztuje nie wspominając o bocianie.
hipcio >>Nie kupuj zdrapek, nie graj cały tydzień, przygotuj się na wybrany dzień i wtedy hipciu tak z grubej rurki:))
Kocio>>
Jasny gwint !
Czekałem, czekałem...
No, przecież w końcu musiałem coś wykreślić no to dałem ...
Pewien jesteś ?
Jasny gwint !
Czekałem, czekałem...
No, przecież w końcu musiałem coś wykreślić no to dałem ...
Pewien jesteś ?
Mag..chciałbym grać tylko na trzy skreślenia,ale nie mogę,bo Bałwan chce zajechać do swojej ukochanej złotą karetą,a do tego potrzebny worek pieniędzy.
Zostało już tylko niewiele czasu do losowania.Osoby o słabym sercu niech uważają,bo o zawał nie trudno.
Kocio>>
No, jasny gwint, świstum gwizdum, i lellum pollelum
Jednak, nie będę ukrywał -
nadal mam szanse... Marne, bo marne, ale są,
ponieważ (tradycyjnie) poszedł sys.7 ;)
Następnym razem jednak, jeśli byś mógł, daj znać może ździebko wcześniej, pliiiiiiiiiiis
No, jasny gwint, świstum gwizdum, i lellum pollelum
Jednak, nie będę ukrywał -
nadal mam szanse... Marne, bo marne, ale są,
ponieważ (tradycyjnie) poszedł sys.7 ;)
Następnym razem jednak, jeśli byś mógł, daj znać może ździebko wcześniej, pliiiiiiiiiiis
hipcio> bałwan nie się weźmie do "roboty"kareta mu się marzy cholera!!!!
Wędrowca netowy zgłasza problem z dochodzeniem wpisów? Czy ktoś ma podobny problem? Proszę pisać i podawać przede wszystkim z jakiej przeglądarki korzystacie i czy wyskakuje jakiś błąd lub w jaki sposób objawia się problem. Pozdrawiam
Jeszcze rozwieję oficjalnie plotki, że niby ostatnio w Przemyślu trafiłem 13 milionów. Chociaż gdybym trafił, to i tak nie wiem czy bym się przyznał :D
Tuż przed losowaniem zdradzę,że jedną z mich liczb którą sam wymyśliłem aby zagrać jest 52.
zaraz zaraz, jak to leciało ?
Wierzę tylko w zdementowane informacje ? ;)
Wierzę tylko w zdementowane informacje ? ;)