Wpisy 1 194 337 – 1 194 436
29 października 2012 15:13 → 29 października 2012 16:57, 100 wpisów
Ja pier... Pasko do mnie napisał,dobry znak idę wysyłać kupon za piątaka.
Pasko,oglądałem czat,na żywo:chciałem się włączyć do dyskusji,nie mogłem się połączyć
Sam,masz racje zamknę się teraz w sobie,nikt mnie nie lubi,nikt nie dzwoni do mnie ,nie no czasem z banku zadzwonią przypomnieć o racie kredytu.
pablo1,zamykanie się w sobie prowadzi do depresji,a od depresji do świra,krótka droga.
Raz się pomyliłem i jak zadzwonili z zastrzeżonego i zamiast jak zwykle powiedzieć po odebraniu,,Abonent czasowo nie osiągalny" to się pomyliłem i powiedziałem ,,hALLO SŁUCHAM"no i się zaczeło.....
Spróbuj,nawiązać kontakt z kimś z tej stronki,jest dużo osób,które są komunikatywne i miłe w konwersacjach z innymi
pablo1 powraca>> np. z samem9,jak się rozgada tel. to ho, hoprawda sam9
Witaj Pasko
Witaj Pasko
Sam ale czy oni te osoby,,miłe " będą chciały ten kredyt spłacać ze mną PÓŁ na PÓŁ,to jest dobre pytanie.
pablo chyba jesienna ura ci sie udzielila ze taki marudny jestes
znowu badzieże wylosowali-by wom śnieg te kompy zasypał nie było by wachlowania w kuponach -prawie każdy teraz tyły lub1zł lub2zł wygrywa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaż tyle-ziady pierońskie nienażarte pały
Wy to tu jak w rodzinie ,Kochajcie się i rozmnażajcie
widze ze na czacie sami panowie to cos na rozgrzewke (u mnie zimno ze hoho)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RrTXMLlj7ys
od razu cieplej
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RrTXMLlj7ys
od razu cieplej
Nie SAM-Kredens w kredycie wzięłem -niewiele zostało .
sAM
pasko?pasko?pasko?
mag...dalabys fotke to bym wiedzial a tak to wziolem Cie za maga coa ala Harry porter
scolls,w całej Anglii jest tak zimno,mam
dzieci na północy Angli i dlatego się dowiedzieć chcę
dzieci na północy Angli i dlatego się dowiedzieć chcę
scolls, a to już do W.n.. . on kopiowa.. kopiował.. i jak to było zawija w te sreberka.. hahahaha
sam9 u mnie +9 i pochmurno nie wiem jak na polnocy ale pewnie zimniej
scolsuu ...nie słuchaj..mag... razem kolezanka m77 kiedyś taka miała głupia opowiadała świntucha xxxx dokuczała kogo cyca .ze kobita miała palec wsadz na dole ...ja pamietoom kiedyś..i dobra znikam...
scolsuu..jak ty nie uwierzysz mii zostaniesz w pintolkuu...ja nie jestem kłamczuchuu 100 procent..lila mmoze tłumaczyć i juz koniec piszę i znikam...
krzysio 744 nie oceniaj magdy77 bo lila też miała i ma swoje wady ocenialiśmy zawsze jedną osobę a diabeł tkwił w szczegółach
marek.. lila jest zdolna ...powiedziała kiedyś maag..razem m77 nic nie przestała kiedyś duzo razy urazi ..i coo ty miałeś tłumaczyć dobra uciekam..
Co tam słychać majwoj23 na podkarpaciu.Macie tam zimę bo w Warszwie chłodno brr
Scolls.. .
--------------
--------------
Zastanawiam się czy przypadkiem nie zmienić zestwu na 22;15 tzn dołożyć cosik.
przydalo by sie cos trafic i uciec przed zima np. do australli albo do Vegas
Wn - Witaj Móglbyś zapodać liczby Dla strzelca? Tylko te na trafił .
Dariusz.. .
----------------
----------------
Łatwiej jest typować na...NIE.
------------
------------
Majwoj.. .
---------
---------
No Panowie to mamy meskie obrady nasze Panie chyba odpoczywają
Dariusz.. .
Podam po godz.17. Możesz póżniej porównać z liczbami Lili.. .
-------------------------------------
Podam po godz.17. Możesz póżniej porównać z liczbami Lili.. .
-------------------------------------
A czemu z jej liczbami mam porownać .Porównam ze swoim zestwem . o 14 wpadło mi kilka 6/10 z plusem wyniki są na Forum w moim temacie teraz też tak zrobie -Wn.
Dariusz.. .
Bo ona też podaje liczby na NIE.. .
-------------------------
Bo ona też podaje liczby na NIE.. .
-------------------------
wspomnienie lata
http://www.youtube.com/watch?v=q3NwJF28wjU&feature=list_other&playnext=1&list=ALHTd1VmZQRNph79gSUsaaude8AWFExcgG
http://www.youtube.com/watch?v=q3NwJF28wjU&feature=list_other&playnext=1&list=ALHTd1VmZQRNph79gSUsaaude8AWFExcgG
krzys3355 tak faktycznie wróciłem po długiej nieobecności na prośbę kilkiu osób
jazawsze wierzylem w ciebie
tylko smutno bylo mi bomi obiecales cos
tylko smutno bylo mi bomi obiecales cos
krzys3355 gg przypomnji o co chodzilo bo to było bardzo dawno nie pamietam już
majwoj nie płakuniaj pisz jak cos a jak masz pytanie proponuje gg jak zrobił to Krzysztof
No dziekuje Dla Ciebie takze za 6/10. No wiem ale ja nie potrafię grać na 1 zakład
ulala 9/10 to by bylo cos jak to sie stalo ze jednak wpadlo mniej?
DariuszW