Wpisy 1 193 333 – 1 193 432
28 października 2012 21:18 → 28 października 2012 21:34, 100 wpisów
zdrowie na budowie
Lila...sopłem i za pużno wstołem
Lila...kiedys miałam wyżła niemieckiego(taki łaciaty)i była wzieta ze schroniska i zajebistaa ten jest taki inny ta sierśc i oczy
społem
Lilka
max
Lila....i dobrze ze z łóżka nie spodłem
profesorze
deki....
deki
wojtas...
wojtas
michellex
Słodki jest tylko, ze obcych nie lubi i bardzo na nich szczeka i trochę trwa zanim się do ludzi przyzwyczaja.
michellex
Słodki jest tylko, ze obcych nie lubi i bardzo na nich szczeka i trochę trwa zanim się do ludzi przyzwyczaja.
Lila...
na nie --1,10,16,34,45--
medea...ja mam teraz goldena i jest za przyjacielskija go musze bronić zamiast on mnieszczekac na wszystkich to nie fajnie, ale wiess duzo jesce od wychowania zależy
michellex
medea
medea
Lila...i papuge
lila...w domu to spokoja w blokach wiec nie ma takiej opcji jak narazie
lila...w domu to spokoja w blokach wiec nie ma takiej opcji jak narazie
deki....oj dobre
TS mnie wykiwał o 14tej,zgubił mi kupon,na którym było 7/9
Woda z sokiem
michellex
Bo goldeny to psy co to złodziejowi jeszcze w ramach aportu z przyjaźni przyniosą pod płot łup zgubiony po drodze
Bo goldeny to psy co to złodziejowi jeszcze w ramach aportu z przyjaźni przyniosą pod płot łup zgubiony po drodze
2,7,18,26,33,40,41
Lila.... deki coś chyba ukrywa
michellex
Z papugą to bym uważała, bo kiedyś widziałam na Animal Planet takiego giganta z gatunku Kakadu co to swoją panią uważał za partnerkę życiową i każde zbliżenie się do niej samca gatunku homo sapiens kończyło się dla tego ostatniego sporymi obrażeniami
Z papugą to bym uważała, bo kiedyś widziałam na Animal Planet takiego giganta z gatunku Kakadu co to swoją panią uważał za partnerkę życiową i każde zbliżenie się do niej samca gatunku homo sapiens kończyło się dla tego ostatniego sporymi obrażeniami
medea...dokładnieale takiego chciałam i kocham go za to, ze jest grzecznyi w ogóleale kiedyś, kiedyś będzie zmiana jak co
lila... nie zdradzam ale jakos musze sie rozdzielic na te 3 kochanki
Lila...
kokani co myslicie o keno
grac czy nie
grac czy nie
medeaq...wiesss ja nawet slyszalam, że koleżanka ma psa co jej męża do łózka nie chce wpuszczać
13max...