Wpisy 1 192 899 – 1 192 998
28 października 2012 17:22 → 28 października 2012 18:20, 100 wpisów
Panie Damianie powiem tak znoszę c***owo, ale jest w miarę stabilnie a u Pania jak Panie Damianie?
Pani Sylwio powiem, że dzisiaj dobrze mi się spało ta godzina dużo daję ale jutro tak jakby dłużej się pracuje
Panie Damianie fakt dłużej się spało no i najważniejsze, że sie człowiek wyspał
Panie Darku proszę bardzo
Panie Greg i ciasteczko do kawusi
Panie Damianie oj padał śnieg calutki dzień
Panie Greg i ciasteczko do kawusi
Panie Damianie oj padał śnieg calutki dzień
mysle nie ma na portalu pani pana po prostu jedtedmy od razu na ty
mala zanim sie zarejestrowalem sledzilem was okolo 1/2 ROKU sa miedzy nami cholerycy idioci itp lecz sa ok
A na teraz trzeba także coś skrobnąć choć chłodno w Warszawie.
Myślę że teraz poleci przynajmniej 4 liczby z pierwszej dzisiątki co Wy na to ?
Super skład chociaż co do 1 to się wacham deczko ale oky układ
Darku często 1 idzie kilka razy pod rząd, więc może dziś też wskoczy
1 czeka 3 losowania Liczba 3 czeka 4 liczba 5 się powtórzy a 10 ma 1 losowanie przerwy o tej godzinie
ja też miałem na kreślone, ale raz trafiłem 7/7 w keno z cht; a w pt. miałem 6/7 z cht
czesc wszystkim
drapek co sadzisz o zdrapce kółko i krzyzyk,ja na 20 sztuk łącznie nie wygrałam ani złotówki,juz jej nigdy nie kupie!
drapek co sadzisz o zdrapce kółko i krzyzyk,ja na 20 sztuk łącznie nie wygrałam ani złotówki,juz jej nigdy nie kupie!
gaja
od czasu do czasu kupię, na ok.200zdrapek w paczce jest, 1x 20zł i 2x 10zł i reszta po 1-4zł; wyższe wygrane niegwarantowane rozrzucone losowo w całej pl; mogę Ci polecić dalej zdrapmana, może drzewko,
od czasu do czasu kupię, na ok.200zdrapek w paczce jest, 1x 20zł i 2x 10zł i reszta po 1-4zł; wyższe wygrane niegwarantowane rozrzucone losowo w całej pl; mogę Ci polecić dalej zdrapmana, może drzewko,
oj witam
oj witam słabym
nie mam siły pisac
kac tesa kac
------
...................
Dobry wieczór.. .
Dobra wiadomość z Radiowej Jedynki z Radia Kierowców.. .
.............................
" NIE BĘDZIE OBOWIĄZKOWEJ JAZDY NA OPONACH ZIMOWYCH od 1 listopada. Mandatów też nie będzie za ich brak."
----------------------
...................
Dobry wieczór.. .
Dobra wiadomość z Radiowej Jedynki z Radia Kierowców.. .
.............................
" NIE BĘDZIE OBOWIĄZKOWEJ JAZDY NA OPONACH ZIMOWYCH od 1 listopada. Mandatów też nie będzie za ich brak."
----------------------