Wpisy 1 192 828 – 1 192 927
28 października 2012 14:53 → 28 października 2012 17:31, 100 wpisów
Monsiu wolales jak klienci przychodza wysylac kupony czy odbierac kase ???
hejka
gra ktoś na stronie lotplay.pl? (coś podobnego do 3gry.pl)
właśnie otworzyłem konto i jestem mile zaskoczony
gra ktoś na stronie lotplay.pl? (coś podobnego do 3gry.pl)
właśnie otworzyłem konto i jestem mile zaskoczony
dotychczas grałem na 3gry.pl i tam były o wiele wyższe prowizje i nie było możliwości grania w grupie za gotówkę...
na lotplay.pl jest wszystko to, czego mi brakowało na 3gry.pl
na lotplay.pl jest wszystko to, czego mi brakowało na 3gry.pl
majklasz jak sadzisz wygrasz np. w euro milions 79000000ÂŁ i dostaniesz kase
no łaski nie robią, na 3gry.pl ludzie wygrali już ponad 620 000zł... niezła kase na tym koszą z prowizji...
to nie firmy zarejestrowane na Wyspie Man czy Malcie
to nie firmy zarejestrowane na Wyspie Man czy Malcie
jak sadzisz jak prawnie dostaniesz wygrana. Prawnie gry przez internet sa zakazane.
majkalsz: Grać w grupie można tez na www.clublotto.pl na losy systemowe od 1 zeta.
to nie jest granie przez internet
była już o tym dyskusja z prawnikiem, TS-em i takimi portalami.
Oni nie oferują zakładów przez internet, tylko oferują możliwość złożenia kuponu w kolekturze w Twoim imieniu.
zakład zawierany jest w kolekturze naziemnej
była już o tym dyskusja z prawnikiem, TS-em i takimi portalami.
Oni nie oferują zakładów przez internet, tylko oferują możliwość złożenia kuponu w kolekturze w Twoim imieniu.
zakład zawierany jest w kolekturze naziemnej
Pawcio: najtaniej jednak jest na lotplay.pl
można zagrać w lotto zakładem prostym za 60 groszy i masz 10% udziału.
Na clublotto za 1zł masz 1/2772 udziału w zakładzie systemowym, dodatkowo płacisz tak na prawdę 1,23zł
można zagrać w lotto zakładem prostym za 60 groszy i masz 10% udziału.
Na clublotto za 1zł masz 1/2772 udziału w zakładzie systemowym, dodatkowo płacisz tak na prawdę 1,23zł
jak dla mnie wygrane w lotto sa astronomiczne...
wolę za 6zł zagrać 10 kuponów i mieć 10% udziału w każdym, niż 2 zakłady i 100% udziału
wolę za 6zł zagrać 10 kuponów i mieć 10% udziału w każdym, niż 2 zakłady i 100% udziału
Rozweselmy siè
Facet dowiedział się że go zdradza żona, zaplanował sobie wyjazd na który oczywiście nie pojechał schował się w szafie i czeka na żonę.Po chwili przychodzi do domu Heniek sąsiad, koszula rozpięta włosy na żelu, wchodzi do sypialni rozbiera się, Heniek trenował to miał kaloryfer, nabitego bicka, klata..Mąż pomyślał:
-no k***a nie masz szans z takim facetem co ja zrobię
Po chwili wchodzi żona do pokoju rozbiera się i wypada jej brzuch wszystko wisi potrójny podbródek, facet w szafie się załamał i myśli:
- O matko! co za wstyd przed Heńkiem
Facet dowiedział się że go zdradza żona, zaplanował sobie wyjazd na który oczywiście nie pojechał schował się w szafie i czeka na żonę.Po chwili przychodzi do domu Heniek sąsiad, koszula rozpięta włosy na żelu, wchodzi do sypialni rozbiera się, Heniek trenował to miał kaloryfer, nabitego bicka, klata..Mąż pomyślał:
-no k***a nie masz szans z takim facetem co ja zrobię
Po chwili wchodzi żona do pokoju rozbiera się i wypada jej brzuch wszystko wisi potrójny podbródek, facet w szafie się załamał i myśli:
- O matko! co za wstyd przed Heńkiem
może troszkę {{muzyka}...
http://www.youtube.com/watch?v=wOxhXtwAxAU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wOxhXtwAxAU&feature=related
lottomat
majwoj
greg witajcie
jak po losowaniu o 14 bo u mnie 6/10 i 5/7
majwoj
greg witajcie
jak po losowaniu o 14 bo u mnie 6/10 i 5/7
lottomat masz blusa na takie bzdety Pan nasz jak uczyli nas rodzice nie ma czasu w niedziele nas obserwowac bo odpoczywa
graj kiedy masz ochote albo jest o co grac, codzienne mm to strata kasy
siemka jastem lottomat zaralem w mm i keno 6/6 ok 275 dawno tak nie miałem

mordka mi się cieszy

mordka mi się cieszyPanie Damianie powiem tak znoszę c***owo, ale jest w miarę stabilnie a u Pania jak Panie Damianie?
Pani Sylwio powiem, że dzisiaj dobrze mi się spało ta godzina dużo daję ale jutro tak jakby dłużej się pracuje