Wpisy 1 192 207 – 1 192 306
28 października 2012 11:34 → 28 października 2012 12:10, 100 wpisów
nicoola...
.
ulala...aaa no ok ..tak wiem 13maxa pisze jak kotku na gg ..jeden raz mial troche nerwosol i wiecej grzeczny pisze ja nic nie boje maxaaa ok
.ham
Krzysiu przy mnie sa wszyscy grzeczni jak
bo jak nie to tupie nożka
bo jak nie to tupie nożka
pa
marek ..dzisiaj robi gre 44 ..ja daje 33 deki 70 ..resztę pozbierałem
ulala..nie mam w głowie...1/1
13maxa...ale cyc tak moze ma strach na gg i co wtety ..tak jak mój znajomy za duzo odzywiał do mnie ... i dobra teraz resetuje PC i znikam...
13maxa...ale cyc tak moze ma strach na gg i co wtety ..tak jak mój znajomy za duzo odzywiał do mnie ... i dobra teraz resetuje PC i znikam...
krzysio ...cyce sie nie boja ...a my razem gadamy cały dzień bracie
deki ..sam wiesz jak wszycy coś tam podaja nic z tego nie bedzie ...za duży kocioł sie robi
marek ..opowiadaj ..co zepsułeś ja nie bede tłumaczyć..jeszcze jeszcze jeden tuu wedrus tez znał elektykiem...i znikam...
lila..dzien dobry spodniczkoo i tam ..
chodzi mi o zmiane polaryzacji tranzystora w układzie zasilania 1 pytanko
marek..jak zasilacz czyli do komputera ...nie wiadomo narazie tranzystory..najpierw zobacz konsesator widać wypukłe puszka kolor niebieski...
marek ..zrób foto i pokaz mi co tam zrobisz...
ulala...ja tak 18..1/1..
lila...nie mów tak nie siada ...
nic nie z komputerem projektuje koledze zraszacz do pieczarkarni zasilacz musi mieć minus w środku mase i plus sterowane zmiennym impulsem bazy
lila ..rano kiedyś dałem drapek 3/3 ..a on sam znalazł wziął 2/2 i ma lizaki wygrał kasa 50 zł ja figa