Wpisy 1 190 976 – 1 191 075
27 października 2012 20:46 → 27 października 2012 21:06, 100 wpisów
Medea76 pogoda dala dzisiaj popalic
lottomat... jestem po kursie tanca poradze sobie sama
scolls... dlugo by debatowac... faceci tez sa ku..ami, nawet meskimi dzi...
scolls... dlugo by debatowac... faceci tez sa ku..ami, nawet meskimi dzi...
wy tylko o seksie myslicie a dobra zabawa to .... dobra zabawa
ja mysle glowa, od zawsze na zawsze, mow (pisz) za siebie
a Ty nie jestes ani bardzo wysoka ani bardzo niska wiec nie masz szans
lottomat, a ty jestes idealem? uwazasz sie za NADczlowieka? umrzesz tak jak wszyscy
majca ..scols ma przerwa czatowa i teraz poszedł do kibla ..chce prostować rur ..wcześnie było nie prawidłowo krzywo miał ..widzisz on tak Z/W...i znikam..
no ja ***ole chce zaprosic na zwykla potancowke w dobrym klubie a Ty szukasz dziury w calym
krzysio... Ty jestes boski... poprawiasz mi humor normalnie hahahhaha
zaprosic? a zwrociles sie jakos do mnie, bo piszesz bezosobowo?
prostowanie rur.. jak kotku krzysio
krzysio...witam (chodz to niepoprawna forma podobnoale co mi tam
lottomat, widze, ze szukasz zaczepki ewidentnie
nie wiesz jak sie zaprasza kobiety? widocznie nie wiesz, wszystko kojarzy ci sie z podrywem
zreszta, ja nie jestem ze szczecina
lotomat...no wlasnie piszesz bezosobowo, nie wiadomo zazwyczaj do kogomamy się domyślać
michellex
mrowka
Żelka, where are you
mrowka
Żelka, where are you
Żelka dobrze robisz, zaraz też wywalam....
michellex... ech....
Żelucha yes
michellex,majoreczka, mrówka i pozostałe panie
scolls,lottomat, sielaw i reszta męskiego towarzystwa hurtem ale serdecznie w formie grzańca z racji pogody
scolls,lottomat, sielaw i reszta męskiego towarzystwa hurtem ale serdecznie w formie grzańca z racji pogody
scolls podobno byles tam w prostowaniu rur
hartge umknęły mi Twoje wpisy więc naprawiam zaległości towarzyskie
Żelka... czasem lepiej przemilczec, bo az slow brakuje
Scolls przekozak na filmach a jak w rzeczywistości jest na prawdę to musiałbym się przekonac
scolls... pintol pisal, ze musiales isc wyprostowac rure
mysle, ze pintol wie co pisze
michellex, moze lepiej niech nie pisze, bo zbanują...
michellex, moze lepiej niech nie pisze, bo zbanują...
Żelka... sure
Żelka, tak mocno? scollsowi dup.sko odpadnie
michellex... mysle, ze jakby zaczal opisywac, ze to, ze tamto, ze tylem, ze przodem, ze mimochodem... to banik jak nic... Pasko by go pasem po dupie zbanowal...
majca..ja wiem kazdy facet tak grzebie rur
miszelka..
miszelka..
krzysio....
krzysio... jeszcze jak ma te rure, a nie mala i nie jak kotku
Rosołek niestety w lodówie puchy więc skończymy na herbatce z energetyzującą wkładką czeski rum prawie czteroletni stoi to po co się ma marnować
Scolls najbardziej mi się podoba trik z telefonem nie wiem jak go wytłumaczycz ma pustą butelkę, bierze czyjś telefon cyk myk nagle telefon jest w butelce
Damian to wszystko jest sciema najbardziej bylo to widac na silowni jak podnosil takie niby wielki ciezar
majoreczka...ten chat juz tyle przyjąl, że może i to by udzwignąłchociasz kto wie co ten scollsik ma za uszami
scolls... a ty taki procentowy znawca...wiec.... moze ty w 100procentach to robisz
michellex... za uszy to lepiej nie zagladac... bo moze byc lepko, a w innych miejscach rowneiz moze byc... roznie, wiec moze lepiej pozostanmy w suchym.. miejscu... chacie
scols...grzebanie rur... widze jestes specem
scolls... nie wal tak w sciane ta lepetyna bo nie wytrzyma
majoreczka
Z kaprysu pewnego gościa co wynalazł tydzień roboczy panowie mają większe szanse na zapoznanie się hydrauliką bo mogą obserwować jej działanie w praktyce więc znajomośc rurek raczej nie powinna dziwić
Z kaprysu pewnego gościa co wynalazł tydzień roboczy panowie mają większe szanse na zapoznanie się hydrauliką bo mogą obserwować jej działanie w praktyce więc znajomośc rurek raczej nie powinna dziwić
michellex... takze nie zagladaj lepiej... jesli nie chcesz aby bylo mokro, lepko lub smierdzaco...
medea... a wiesz, ze to calkiem możliwe...
medea... a wiesz, ze to calkiem możliwe...