Wpisy 1 190 407 – 1 190 506
27 października 2012 16:24 → 27 października 2012 17:16, 100 wpisów
albin ale brakuje mi pewniaka dalbym 5, ale nie jestem przekonany, czy znow sie powtorzy
unhappy a jakie liczby planujesz wyslac?
albin, rano wyslalem na 2 losowania, ale zastanawiam sie, czy jeszcze nie doslac jednej dziesiatki
lottomat, ja w pon. tez zagram, ale jeszcze nie mam typu... a tak w ogole, to wydaje mi sie, ze kumulacja powinna juz siegnac 2 mln
no tak... klimat prawie nadmorski... a ja? na wschod od konina azja sie zaczyna, jak mawiaja poznaniacy
powinno byc witam bo witaj to niepoprawna forma
a wiec witam !
a wiec witam !
lottomat poważnie? patrz nawet sie nigdy nad tym nie zastanawiałam
lottomat, no przeslanie tego powiedzenia bylo mniej wiecej takie... azja tam wystepowala w kontekscie pejoratywnym
w ogóle forma 'witam' nie jest najodpowiedniejsza dla rozpoczęcia konwersacji w formie pisanej
nic nie dodam bo nie warto z Tobą rozmawiac jestes zaczepny i arogacki zeby nie powiedziec chamski
ja Ci powiem ze funkcja y=|x| jest rozniczkowalna i co ? wystarczy ?
w wawie za gorsza uchodzi czesc prawobrzezna... dlatego niektorzy nazywaja ja wlasnie azjatycka, w odroznieniu od jakoby europejskiej lewobrzeznej
jak od siebie piszesz witam do odbiorcy dajesz do zrozumienia ze jestes wazniejszy
jak kazdy pozniej doda warunek itd wyjatki to sie okaze ze z jednego robi sie drugie
> ja Ci powiem ze funkcja y=|x| jest rozniczkowalna i co ? wystarczy ?
to przeczytalem... nie wiem, komu to napisales i w jakim kontekscie
to przeczytalem... nie wiem, komu to napisales i w jakim kontekscie
w szkole podstawowej Ci mowia ze sqrt z -1 nie istnieje a jednak istnieje i to takie zabawy
w sumie jak sie uprzec to Ci mowia ze pochodna funkcji w punkcie to prosta styczna przechodzaca przez ten punkt tak ? a przeciez punkt to tylko symbol on nie istnieje a wiec jaka styczna
w zasadzie definicja stycznej opiera sie na wiekszej liczbie punktow (jesli rozumiec ja jako pewna granice), ale moze juz to zostawmy
lottomat wyznaczanie stycznej a sama styczna to 2 rozne rzeczy
ja nie mowie o wyznaczaniu stycznej, tylko jak najbardziej o podejsciu analitycznym i jednej z jej definicji
ale Ty jestes analityczny styczna mowi krotko jeden punkt wspolny z funkcja
lottomat...no właśnie a ile Ty masz tych punktów wspólnych ze styczna....
w danym punkcie jest tylko 1 styczna o ile funkcja jest rozniczkowalna w tym punkcie
lotii...ulala juz nie lubi mnie jednego ..i no dobra znikam....