Wpisy 1 190 345 – 1 190 444
27 października 2012 15:48 → 27 października 2012 16:43, 100 wpisów
Ale jak Pasko pozwala...to odpieprzaj dalej i pisz później że żenada.
drapek, bedzie 19,5-19,8 mln dzis sobota, zb krocej czynne... wiecej raczej nie urosnie...
lottmat>> to się z nich śmiej ,samemu się nie ośmieszając.
Nie czaisz różnicy?
Nie czaisz różnicy?
Ponadto jak tak bardzo Ciebie klimat tutejszy drażni_ pomyśl czy nie warto go zmienić.
lottomat>> poważny?
wątpię.
Ja tylko wiem gdzie są granice.Jakkolwiek je rozumieć.
wątpię.
Ja tylko wiem gdzie są granice.Jakkolwiek je rozumieć.
lottomat człowiek mądry umie rozmawiać z każdym
nie pokazując swojej wyższości
nie pokazując swojej wyższości
lottomat, jestes inteligentnym czlowiekiem... czy koniecznie musisz 'smiac sie' z innych? ludzie inteligentni powinni stosowac w dyskusji sile argumentow, a nie argument sily... a czasem po prostu warto dac sobie na wstrzymanie... to tez swiadczy o dojrzalosci... i nie sa to uwagi pod twoim adresem, wiec nie bierz ich do siebie... one odnosza sie do obu stron
unhappy ja tego kolezke zakona traktuje powaznie napisal publicznie ze mnie odwiedzi i spali zaklad wiec czekam ... niech sie cieszy ze go nie ujebalem na drodze prawnej
lottomat, nie wiem, od czego sie zaczelo i nie chce wiedziec... wiem za to, ze czasami warto dac sobie spokoj
tyle co sie nie nasluchalem to mialem nadzieje ze sie w koncu trafi ten 1 mistrz co zrobi swoje i pokaze ze nie grozil nadaremnie
lista byla prawdziwa o co sie burzyc ze nazywam, kogos pajacem jak nim jest
ulala, juz mniejsza o to... wina z reguly dzieli sie miedzy obie strony sporu...
NO TERAZ JUZ TYLKO CZEKAM NA KONKRETY ZA POWAZNY JESTEM ZEBY W PING PONGA SLOWNEGO GRAC NA CZACIE
od 3 tygodni nie padla wygrana ale pogoda kiepska i wyjsc mi sie nie chce
unhappy pewniak to malo
albin ale brakuje mi pewniaka dalbym 5, ale nie jestem przekonany, czy znow sie powtorzy
unhappy a jakie liczby planujesz wyslac?
albin, rano wyslalem na 2 losowania, ale zastanawiam sie, czy jeszcze nie doslac jednej dziesiatki
lottomat, ja w pon. tez zagram, ale jeszcze nie mam typu... a tak w ogole, to wydaje mi sie, ze kumulacja powinna juz siegnac 2 mln
no tak... klimat prawie nadmorski... a ja? na wschod od konina azja sie zaczyna, jak mawiaja poznaniacy
powinno byc witam bo witaj to niepoprawna forma
a wiec witam !
a wiec witam !
lottomat poważnie? patrz nawet sie nigdy nad tym nie zastanawiałam