Wpisy 1 189 888 – 1 189 987
27 października 2012 00:15 → 27 października 2012 07:54, 100 wpisów
jak sie juz z shockiem klociliscie to sie nie wtracalem ale ze go teraz nie ma juz to ja przejme paleczke i sie wami zajme
jestescie najsmiejszymi ktorych spotkalem na tym forum ty to ja ty to ty wiec wyruchajcie sie nawzajem i dobranoc szkoda szacu biznesmeni - szlachata
jak przyjedzie co do czego a przyjdzie to pierwszy bedziesz s***alała i pizde kuliła c***ozanko
moge postawic ***a 5 kola ze sie nie postawisz solo sam przede mna
jezeli ktos jest psem to ty bo tak sie okresliles a gonzaga to twoja suka wiec powodzenia chlopaki
kubus ...***ol ***ol a walizka po peronie skacze dla mnie to jests synusiem mausi i najej utrzymanu ..
no bo ***a jak sie nie moge doczekac spotkania to po c*** mam tu siedziec ?
z reszta z pajacami na czacie waszego pokroju to sie nie siedzi
max jak to chlopak z chlopakiem trzyma moga zrobic sobie nawzajem
a wy sie trzymacie razem ? bo tak z tego wynika jeden drugiego klepie po ramieniu moze ***kami tez sie smyracie ?
kubus jebac to sobie mozesz nosem az ci sie dziu=rki pozatykaja
Dobra zakon daj się lamusowi wyspac bo na 4 musi w miast juz z bułeczkami za***alać
nie uciekaj chlopaku przeciez z gonzaga sie umowiles na cieple pazdziernikowe lody
kubus ....czekaj ...i sie doczekasz ..nie zapomij te 5 kooła pozyczki z providenta
max to jest najsmiejszniejszy chlopaczek ktorego spotkalem na czacie 1 miejsce na liscie
No i lamus poszedł ..***a no a tak zawsze do 3 odbiera telefony od pracowników
a gonzaga drugi zreszta nie wiem kto kogo wymienia w danym momencie od tylu
...***a dobre widocznie to lubia nic nie poradzisz teraz na gg się umawiaja
Ja sie nie wtrącam i staram sie zyc w zgodzie ze wszystkimi,ani Ty czy Zakon i Max nic mi nie zrobili wiec pis end love
Umowcie sie gdzies na miescie na tzw.ustawke dacie se po mordzie i
tak mnie strasza jak moja mamusia kiedys ze mi obiadu nie zrobi
drapek teraz patrze jak sie przywitales ,ze Ty masz trzy ręceto dlatego tak dorze drapiesz
ale mnie w***iają z tym kaskaderem, dali raz 25zł, a teraz im to oddaje w ratach
u mnie tylko niebieskie widziałem, a poszedłem wieczór puścić kaskadera, a tu dziadek jakiś 5/5 w mm z cht trafił