Wpisy 1 189 645 – 1 189 744
26 października 2012 23:13 → 26 października 2012 23:30, 100 wpisów
13max...oooo nie,tfuuuu to ja zostawiam klucze u sąsiadki i wracam do siebie
że durniem, czy głąbem żeś mi pojechał - twoje prawo
trollem - leciała wielonikowa, były moderator i ta która wszystkich zna, ale to /nie ukrywam/ to już ciut mnie wqźwiło
ale walić takich paiacykufff /bez pszyjemności oczywista/
Zobaczcie sobie miszcze smaku na czeżwo coście pisali w nocy i wy śmieciw pisać 'żenua' ?
bosche - jednak nie ma granic
trollem - leciała wielonikowa, były moderator i ta która wszystkich zna, ale to /nie ukrywam/ to już ciut mnie wqźwiło
ale walić takich paiacykufff /bez pszyjemności oczywista/
Zobaczcie sobie miszcze smaku na czeżwo coście pisali w nocy i wy śmieciw pisać 'żenua' ?
bosche - jednak nie ma granic
lottomat musze w sobote rano o 4 rano wstac pieczywo rozwiesc taki ze mnie bizmesmen
13maxa..cały miesiąc mam 3 cm dzida jestem ..nie idziemy do saka w lesie..mozesz ty isc sam..na lodziki
idę w pissss.....du bo zaraz mi ciśnienie skoczy i zacznie się wojna 3cia światowa
dobra wale w kime bo jutro od rana mam dobranoc wszyskim
zakon
tez dopije drina
beka mi sie kuponami
walne dyma buha ha ha i lulu papatki
zakon
tez dopije drina
beka mi sie kuponami
walne dyma buha ha ha i lulu papatki
maxxx uważajcie na lizaki żeby się nie przyssały te leśne
lilcia bunkier
scollsrozumiem że masz ochotę
lilcia bunkier
scollsrozumiem że masz ochotę
ja nie musze ale ty tak c*** z takim biznesem smieszny jestes i bez odbioru bizmesmeni hehe
Robal bez litra nie rozbierzesz
max taaaaaa chirurg się zajmie i możesz później karierę robić
albo w sejmie
albo w operze
max taaaaaa chirurg się zajmie i możesz później karierę robić
albo w sejmie
albo w operze
entliczek pentliczek co zrobi dzisiaj pechniczek tego nie wie nikttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
maxxxxx brzeszczot powiadasz myślę że pęseta i maleńki skalpelek by stykło adekwatnie do ciała usuwanego
scoli ...a skąd wiesz ..to krzysia lesne ssaki nie przyzwyczajone do zimna
belus ...jakby tak przymarzł to bym ja targała za soba az do wawy
wal się frajerzyno bo zaczynasz mnie w***iać.Nie podoba się to won!!!!!!!!!!
się ***a wyszczekane szczenie zrobiło jak pies sołtysa,kręci się i kręci jak gówno w przeręblu tylko jeszcze nie wie gdzie wypłynie
lila
Po a jeśli ściągnęły łone dwie, jak nie w większej ekipie taką sobie podobną ekipę z tych łonetowych czatów ?
Po a jeśli ściągnęły łone dwie, jak nie w większej ekipie taką sobie podobną ekipę z tych łonetowych czatów ?
Zakonowi sie poplacz i poszeptaj do uszka mafia sie trzyma razem nie
nawi....on mysli że ktoś tu sie jego boi,źle trafił w pizdu,bo ja się nikogo nie boję a straszyć to SE może
nawet do reklamy milki sie nie nadajacie bo duzo miauczecie a malo mleka i c*** ! won !
mafiaja jestem mafia jednoosobowa ,nie muszę nikomu się wypłakiwać,
przecież to nie jest normalne - w nie medycznym znaczeniu, oczywiście - od wejścia - żeby się tak przyczepliwał
tak biznesmenie wstajacy o 4 rano w sobote bulki rozwiesc hehe masz wszelka racje w sumie to musiales niezle rozkrecic ten biznes zeby sie tak poswiecac chyle czola
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jeb...............kto ten właz karwa otworzył.