Wpisy 1 188 445 – 1 188 544
26 października 2012 11:53 → 26 października 2012 12:36, 100 wpisów
Robal..sama pamiętam jak mnie wiecznie ktoś prosił a jak nie trafił to wielkie pretensje miał potem
13max33....na live juz zgubiłem wszystkie www. ..juz nie pamietam...
medea
ja w lotto miałem 46, a padło 45 i 47, to się nazywa mieć pecha
ja w lotto miałem 46, a padło 45 i 47, to się nazywa mieć pecha
i znikam..
A ja moją trójkę trafiłam w bardzo zabawny sposób. Skuszona pulą wpadłam jak wariat do kolektury bez swojego zeszyta z typami. Stanęłam przy stoliku i co by tu skreślić panowie. A że pamiętałam, że liczby wczorajszych farciarzy Skorpiona i Raka to 13,31,43,16,25,39 dodałam do nich liczbę dnia czyli 5 no i wyszło mi 18,36,48,21,30,44
Robal..nie dałam i nie chcę tam być na tej hanucie. Usunęłam konto z googla+.To nie rozmowy dla mnie,wiecznie tylko o lotku,kuponach i piramidachJak dla mnie wiało nudą i pewnie chłopaki się wyłączyli bo nudaktoś jak chce to ma mnie na gg albo ma mój numer telefonu więc może zadzwonić,nie musi mnie być na hanucie.Jeszcze jakieś wtyczki sryczki a idź w uj
Ok idę nadac makulature albo podjadę bo teraz mam 10 km do żb i gitara i dzida
A najlepsze, że gdyby nad tymi liczbami chwilę pokombinować to jeszcze kilka liczb się w nich kryło np. 7,12,3 . Szkoda, że człowiek wie takie rzeczy dopiero po losowaniu
Robal>>> drugie?
Drugie już niepotrzebne.
Pierwsze załatwia sprawę.
i tylko pytanie - prawda czy w zaparte?
Myślę że następny ruch do ediego powinien należeć..
Drugie już niepotrzebne.
Pierwsze załatwia sprawę.
i tylko pytanie - prawda czy w zaparte?
Myślę że następny ruch do ediego powinien należeć..
lila..widzę ty załozyłaś googla+ z paskoo..co tak bez koloru jak foto w łózkuuxxx
ulala mi nie po drodze jest do sts dlatego przestałąm puszczac, jechac przez cale miasto zeby zakład puscic heh to nie dla mnie za leniwa jestem
ulala to to sporo masz drogi do sts, ale moze sie opłacało nadać
ulala no rozumiem, nie śledze teraz w ogóle hokeja, nawet nie wiem co sie dzieje w tych drużynach
Monet
Patrzyłeś kiedyś na mm , jak na losowanie o tyle inne niż lottto, że - ze względu na ilość -
tu jedna tylko ogromna 6/6 z 1:14 mln, a tu
a.ż 180 tysięcy różnych 10/10 z 1:9 mln
toż to przecież powinny leżeć gęsto ?
po dziesięć-piętnaście, co losowanie, na kolekturę ?
Patrzyłeś kiedyś na mm , jak na losowanie o tyle inne niż lottto, że - ze względu na ilość -
tu jedna tylko ogromna 6/6 z 1:14 mln, a tu
a.ż 180 tysięcy różnych 10/10 z 1:9 mln
toż to przecież powinny leżeć gęsto ?
po dziesięć-piętnaście, co losowanie, na kolekturę ?
lila..ty tam googlach wystawiałaś foto pisałaś twoje odpowiedz foto prywatne ..a programu ja wiem co masz ...usuwałasz kolory oryginalne foto... i znikam...
Witam. Padają zarzuty, że spotkania są nudne. Być może powinny iść bardziej w stronę rozrywki, a mniej strikte Lotto, analiz, itp. ?
Napiszcie szczerze co o tym myślicie. Możemy spróbować kolejne spotkanie zorganizować na gruncie pełnego "luzu"... takie miłe spotkanie jak przy piwku ze znajomymi.
Może to być nawet już jutro
Napiszcie szczerze co o tym myślicie. Możemy spróbować kolejne spotkanie zorganizować na gruncie pełnego "luzu"... takie miłe spotkanie jak przy piwku ze znajomymi.
Może to być nawet już jutro
sie mka pasko

wasyl...no ładnie twój foto łobuzaki xxx ..ja zamknię oczy...
lila senna robal ania medea wróciłem z kolektóry
pablo pusciłem twoje z plusem i stawka x 3
pablo pusciłem twoje z plusem i stawka x 3

Pasko olej te dziecinne komentarze
najpierw sie ludzie pojawia na tym hangoucie a pozniej ***ola ze jest nudno
najpierw sie ludzie pojawia na tym hangoucie a pozniej ***ola ze jest nudno
troszke przytyłem he he
o i najwieksza gwiazda wieczoru Lila co 2 przyciskow nie umie wcisnac
a jak mi dzis nie wejdzie to na kolacje zezre te kupony he
e nie
to był olej opałowy
będzie elita, państwo, mędrcy z "wiedzą", z zasadami, znawcy problematyki sowieckiej , językoznawcy ?
gdy grałem kiedyś w MM to zawsze stawiałem jakieś założenia, natomiast żadnych systemów, bo takich prowadzących do wygranych w grach losowych NIE MA !!!
np.
brałem liczby nieparzyste z jednej dziesiątki i parzyste z innych i przysymulacji z ostatniego, losowania wczoraj po 22.oo wygrane wyglądałyby tak
15,17,19 22,26,28
15,17,19 34,38
15,17,19 42,44
15,17,19 62,68
15,17,19 72,78
np.
brałem liczby nieparzyste z jednej dziesiątki i parzyste z innych i przysymulacji z ostatniego, losowania wczoraj po 22.oo wygrane wyglądałyby tak
15,17,19 22,26,28
15,17,19 34,38
15,17,19 42,44
15,17,19 62,68
15,17,19 72,78
lili pusciłem twoje pewniakiii
a zresztą v*** cię to obchodzi,wejdź ty i pośmiejemy się,pewnie będzie kupa śmiechu
wejde jak wpadna inni bo tak to co ? mam siedziec i sluchac o sieciach neuronowych ? z reszta to przeciez Ty tak bardzo straszylas ze sie pojawisz a Janusz biedny i glupi nadzieje sobie robil
jak nie wejdą to jemy kupony na kolacje
wasyl...ty juz puściłeś ..lila pewniaki..no dobrze świetnie spookoojak przegroosz nie rób tak
witam wszystkich ja puscilem dziwne liczby pewnie bedzie lipa
do bankomatu ups
i kutwa musze znikam i koniec..
pa 744
lottomat..weź ty się odejeb ode mła,Kilka razy chciałam wejść i co? Albo mecz albo spotkanie przesunięte na inny dzień.A wsumie jak tak wszystkiego posłuchałam to i dobrze że,nie weszłam bo prawdopodobnie zanudziłabym się na amen .
oto takie
2 , 3 , 4 , 9 , 13 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ...
2 , 3 , 4 , 9 , 13 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ...
***a jak tak tratujesz ludzi na czacie to moze faktycznie lepiej ze nie mozesz albo nie chcesz wejsc ? 

wasyl..paaa ..cyc na kolana ciepłoo ..ty pchaj xxx
zaraz do pracy idem
lottomat...a ty jak traktujesz?wiecznie się czegoś czepiasz,wcale bym się nie zdziwiła jakbyś świecił gołą dupą przed kamerką,po tobie się wszystkiego można spodziewać
lila
wyluzuj - zapewne też na czyjeś "zlecenie", jak te takie znowuniedziele, czy inne - typu urządzenia na baterie <ziew>
wyluzuj - zapewne też na czyjeś "zlecenie", jak te takie znowuniedziele, czy inne - typu urządzenia na baterie <ziew>
Robalku....aaaa no teraz rozumiem to jest mendooo nie jak kotkuuuuu