Wpisy 1 188 363 – 1 188 462
26 października 2012 10:57 → 26 października 2012 11:59, 100 wpisów
i załuje ze sie urodziłem
PIĆ,PIE...,NIE ŻAŁOWAĆ ,BIDA MUSI POFOLGOWAĆ.
oki zaraz wracam dopije kawke z zonką
robal....wiem gdzie jesteś zauwazyłem twój ..IP.. u korna.....i spokoo..dobra znikam
13maxa...
13maxa...
w Nowej Dębie na podkarpaciu padła jedna z najwyższych , jak nie najwyższa wygrana w keno 300.000zł
krzysio
a jak tam to nie ja ?
żartuję - tak, tak tam się podpisuję /jak nie zapomnę / R_36
dobra krzysio - moim zdaniem, to trzeba przeciąć -
bez jaj - pisałeś pod jeszcze innym nikiem ?
skąd u licha ta ta klaraK - krzysio, czy podpisywałeś się pod jakimkolwiek swoim wpisem takim nickiem ?
a jak tam to nie ja ?
żartuję - tak, tak tam się podpisuję /jak nie zapomnę / R_36
dobra krzysio - moim zdaniem, to trzeba przeciąć -
bez jaj - pisałeś pod jeszcze innym nikiem ?
skąd u licha ta ta klaraK - krzysio, czy podpisywałeś się pod jakimkolwiek swoim wpisem takim nickiem ?
robal ..ty tak tak prawda ty u korna ..znam charakter twój odpowiedz ..pisałeś tyle 10 zdania takie same jak tu tam korna...
ty mieszkasz najwieksze miasta...niz inne województwoo...no dobra i tam...
ty mieszkasz najwieksze miasta...niz inne województwoo...no dobra i tam...
SENNA
robal..no ok...
będa teraz sprawdzali po IP gdzie kto mieszka i kto kim jest dziecinada
k744
miałeś kompa włączonego z hasłem - któryś brajdas coś wpisał tak sobie wyobrażam, że było bez błędu
ania70
a czy ja wiem ? może ostrożność po poparzeniu, jak ja to nazywam A dziecinadę widziałem tam - wiesz dobrze gdzie
miałeś kompa włączonego z hasłem - któryś brajdas coś wpisał tak sobie wyobrażam, że było bez błędu
ania70
a czy ja wiem ? może ostrożność po poparzeniu, jak ja to nazywam A dziecinadę widziałem tam - wiesz dobrze gdzie
Ania no tu się akurat z tobą zgodzę
Czy to ważne kto ile z jakiego ip.ja np :2 nicki mam.
p1p
pod warunkiem, że się nic 'nie szyje' bo jakieś znowuniedziele wibratorki dobrosławy czy staśki klary, no przepraszam bardzo
bo mieć inny nick - tylko do typowania - istotnie w takim czymś nie ma nic złego
pod warunkiem, że się nic 'nie szyje' bo jakieś znowuniedziele wibratorki dobrosławy czy staśki klary, no przepraszam bardzo
bo mieć inny nick - tylko do typowania - istotnie w takim czymś nie ma nic złego
krzysio ..napisz prawdę ...13max33 to też Ty i dopisz lokalizacje WaWa
p1p
Hośka przesympatyczna osoba miała nawet trzy
a jakiś wywłok spod kilku coś zaczął i jej 'funfelki'
i to mi edi8 jakoś nie bardzo pasuje do krzysia
Hośka przesympatyczna osoba miała nawet trzy
a jakiś wywłok spod kilku coś zaczął i jej 'funfelki'
i to mi edi8 jakoś nie bardzo pasuje do krzysia
Jeden to P1P a drugi po prostu PABLO no ale do Pablo hasła zapomniałem,o ja nie zapominalski.
robal...włączałem normalne 3 kompy bez hasła tam i tam i tam...mam inne moja przeglądarka portablee .. wy macie taki programy instalacja..drugi kompy np brat ma swój inne przeglądarki zapamietania www
13maxa...nie trzeba...zmienić nie moje miejsce ..tu nie bardzo grzeczny człowiek jak pies zgrywus.. i juz tam..
21-06 i pięćdziesiąt ? cóż, ma człowiek i czas i fantazję i ruch się wzmaga
Siemanko-lilianko
krzysio
podpisywałeś się inaczej ? używałeś innego niku niż ten o którym napisałeś ? napisz proszę
podpisywałeś się inaczej ? używałeś innego niku niż ten o którym napisałeś ? napisz proszę
hej lila ,
hej senna
hej senna
lila poprosze 1 pewniaka na dzis bo lece do kolektury
senna tez poprosze pewniaka
oki
moje takie 17,18,23,24,37,70,79,80,KOZACKIE?
robal ..to jest too mój drugi nicki ..krzysio1...nie mam wiecej...
pablo to miał byc jeden pewniak a nie cala sterta liczb he he
senna pewniaka poprosze bo juz buty zakładam 

kRZYSIO PISZ PRAWDĘ NIE BĘDZIEMY ZLI.NAJGORSZA PRAWDA GORSZA OD KŁAMSTWA.
i cisne do kol.
rozmowa kontrolowana
wasyl zagraj moje będziesz bogatym człowiekiem,mam nadzieje że zdążyłem.
pomieszałem moje z twoimi ja trafiam ty trafiasz to nam wejdzie he he
pablo1 powraca.....ja pisze moje prawdy... no dobra uciekam..
oki 24
nic nie mieszaj,twoje nie wejdzie ,zagraj moje z plusem.Zresztą rób jak chcesz żebyś pużniej nie żałował.
senna..taaaaaa 2/3normalnie karwa już sama nie wiem co z tą kasą robić
Lila śmiej się śmiej a pużniej będą pisać PABLO podaj kilka liczb -plase.
lila
ja w lotto 2/6 i w mini 2/5
w lotto miałem 46, a padło 45 i 47
ja w lotto 2/6 i w mini 2/5
w lotto miałem 46, a padło 45 i 47
A ja przed dwiema godzinami skasowałam TS za 3/6 w lotto+ a z uwagi na moją skutecznośc w lotto jestem bardzo szczęsliwa
Wasyl,no i polazłeś ,no to teraz pewnie na waciki nie trafisz mieszając.
Robal..sama pamiętam jak mnie wiecznie ktoś prosił a jak nie trafił to wielkie pretensje miał potem
13max33....na live juz zgubiłem wszystkie www. ..juz nie pamietam...
medea
ja w lotto miałem 46, a padło 45 i 47, to się nazywa mieć pecha
ja w lotto miałem 46, a padło 45 i 47, to się nazywa mieć pecha
i znikam..
A ja moją trójkę trafiłam w bardzo zabawny sposób. Skuszona pulą wpadłam jak wariat do kolektury bez swojego zeszyta z typami. Stanęłam przy stoliku i co by tu skreślić panowie. A że pamiętałam, że liczby wczorajszych farciarzy Skorpiona i Raka to 13,31,43,16,25,39 dodałam do nich liczbę dnia czyli 5 no i wyszło mi 18,36,48,21,30,44
Robal..nie dałam i nie chcę tam być na tej hanucie. Usunęłam konto z googla+.To nie rozmowy dla mnie,wiecznie tylko o lotku,kuponach i piramidachJak dla mnie wiało nudą i pewnie chłopaki się wyłączyli bo nudaktoś jak chce to ma mnie na gg albo ma mój numer telefonu więc może zadzwonić,nie musi mnie być na hanucie.Jeszcze jakieś wtyczki sryczki a idź w uj
Ok idę nadac makulature albo podjadę bo teraz mam 10 km do żb i gitara i dzida