Wpisy 1 188 163 – 1 188 262
26 października 2012 08:23 → 26 października 2012 10:02, 100 wpisów
zdrapki sobie na razie odpuscilem, az pojawi sie cos ciekawszego... np. mala krzyzowka...
drapek ..zobacz mój profil na 14:00 4/5...
drapek ..juz gotowe oliczone
drapek ..tak miałem ..ja przestałem gra w realu..
drapek..ja dam tylko 1/1 ..ty pierwszy mi dać dokładnie na suchoo
krzysio
takie wysyłam 6,9,10,36,58,67- każda liczba to ...pewniak
takie wysyłam 6,9,10,36,58,67- każda liczba to ...pewniak
drapek ..ty jak chesz 6/6 mm ..wszystkie liczby słabo spadnie ...ja tak 49..
robal..jak kto graj ..nie przyniesieć grzeczne ani szczeście tak jest kto przegrali mozliwe ..widzisz rosnie komulacja
robal..jak kto graj ..nie przyniesieć grzeczne ani szczeście tak jest kto przegrali mozliwe ..widzisz rosnie komulacja
r36
krzysio ma 10km do żb, a przy drodze różne pokusy czekają i może tam wydaje... pieniążki
nie grałem, czekam na pulę podstawową i zawsze już zagram z+
krzysio ma 10km do żb, a przy drodze różne pokusy czekają i może tam wydaje... pieniążki
nie grałem, czekam na pulę podstawową i zawsze już zagram z+
krzysio
mówisz , że słabe liczby? a 49 mocne?- zobaczymy wezmę ją pod uwagę
mówisz , że słabe liczby? a 49 mocne?- zobaczymy wezmę ją pod uwagę
drapek...skąd wiewiałeś ..ja tam do kolektury 10 km..
ja pisze praawda..nie mieszkam bliskoo
ja pisze praawda..nie mieszkam bliskoo
krzysio
przeca sam tu pisałeś, co jak co, ale pamięć mam bardzo dobrą
przeca sam tu pisałeś, co jak co, ale pamięć mam bardzo dobrą
krzysio
jeśli dobrze rozumiem - tak, wygrana nie musi przynieść szczęścia - zależy też, jak rozumiemy te słowo
jasne widzę, że rośnie - mało ludzie grają, a to i jakie liczby padną ma ciuteńkie znaczenie
To, jak ? - nie grasz bo ?
- za daleko i pokusy czy - zły bo miałeś okazję, a nie trafiłeś ? czy może za drogo ?
jeśli dobrze rozumiem - tak, wygrana nie musi przynieść szczęścia - zależy też, jak rozumiemy te słowo
jasne widzę, że rośnie - mało ludzie grają, a to i jakie liczby padną ma ciuteńkie znaczenie
To, jak ? - nie grasz bo ?
- za daleko i pokusy czy - zły bo miałeś okazję, a nie trafiłeś ? czy może za drogo ?
nic kompletna kaszanka tak u buka jak w numerkach-teraz coś wygrać wręcz b. trudno bo ciulęta od rana kawka i komp
drapek
wolisz grać w podstawowej, bo mniejsze szaleństwo medialne bez tych całych poszukiwań zwycięzcy itd itp ?
wolisz grać w podstawowej, bo mniejsze szaleństwo medialne bez tych całych poszukiwań zwycięzcy itd itp ?
r36
21mln mi nie trzeba, a takie 1-2 by się przydały- przeca szansę 1:14mln mam
a np. takie 20zł łatwiej w drapce zgarnąć niż 3/6 w lotto
21mln mi nie trzeba, a takie 1-2 by się przydały- przeca szansę 1:14mln mam
a np. takie 20zł łatwiej w drapce zgarnąć niż 3/6 w lotto
co wygrałem ostatnio to ciulętom oddałem -francowate gry nic grubszego nie idzie upolować-a drobnica sie rozchodzi ,ot cały tuskoland
robal ..troche za drogo ..ja z auto płaciłem za paliwa 25 zł i 10 razy jazda 10 km do TS ..jeszcze kupon w realu ==== czyli ile jest
ty blisk0o ts z rowerem no fajnie jesteś
ty blisk0o ts z rowerem no fajnie jesteś
u buka w ekspercie 2 błędy maritimo-bordo był remis dałem 2,genk-sporting 1 dałem remis niby blisko a ch...ujowo daleko
genk jeszcze nmożna było trafić ale remis maritimo bordo już ciężko
drapek
tak - podobnie patrzę, a grając np dwoma - trzema owszem płacisz po 4 zeta, ale dodatkowo jakby uśredniasz sobie cenę zakładu
a w zdrapkach - tak, dobry kontakt i trochę więcej wiedzy o tym, co ewentualnie 'wyciekło' z paczki -bezcenne
nie krzysio nie musi być rowerem - spore miasto w promieniu dziesięciu minut mam 4-5 punktów
a propo's 'paliwa' - wali mnie cena , bo zawsze za stówę leję
tak - podobnie patrzę, a grając np dwoma - trzema owszem płacisz po 4 zeta, ale dodatkowo jakby uśredniasz sobie cenę zakładu
a w zdrapkach - tak, dobry kontakt i trochę więcej wiedzy o tym, co ewentualnie 'wyciekło' z paczki -bezcenne
nie krzysio nie musi być rowerem - spore miasto w promieniu dziesięciu minut mam 4-5 punktów
a propo's 'paliwa' - wali mnie cena , bo zawsze za stówę leję
ile kosztuje kropelka ? nic ? jak miło -
to poproszę do pełna nakapać
to poproszę do pełna nakapać
Robal_36 , pamiętaj jednak że za tę "stówę" coraz bliżej zajedziesz
robal ..dawno tanio paliwa 2009 r ..kiedyś grałem zawsze podkreśle 3/3 z.. pół roku cała suma trrafiałem 2.000 zł wiecej nie idzie.
jak drogo paliwa nie jedziemy do realu...
jak drogo paliwa nie jedziemy do realu...
edi8 witam
wiem wiem spoko i mylę, że wiesz, że wiem
tak tylko ile ludzi tak, w takie strony kombinuje - co się dzieje z ilościami wygranych ??
- nic mi się nie zmieniło - jak grałem gram - osiem zakładów, czy
- przecież gram bez zmiany - cały czas za dychę
...
wiem wiem spoko i mylę, że wiesz, że wiem
tak tylko ile ludzi tak, w takie strony kombinuje - co się dzieje z ilościami wygranych ??
- nic mi się nie zmieniło - jak grałem gram - osiem zakładów, czy
- przecież gram bez zmiany - cały czas za dychę
...
krzysio744 >>> po co stawiłeś teraz ten "głodny kit" ze swoją lokalizacją jako "---WaWa---" , skoro przez kilka lat miałeś " -------" ???
Czy naprawdę tego chcesz abym tu publicznie ujawnił Twoje wszystkie znane mi nicki, którymi zamiennie posługujesz się na czacie a niektórymi i na forum?
Dobrze Ci radzę - nie prowokuj mnie tymi swoimi działaniami, bo to co robisz to materiał dla psychiatry a Ty to idealny kandydat na leżankę u psychoterapeuty...
Czy naprawdę tego chcesz abym tu publicznie ujawnił Twoje wszystkie znane mi nicki, którymi zamiennie posługujesz się na czacie a niektórymi i na forum?
Dobrze Ci radzę - nie prowokuj mnie tymi swoimi działaniami, bo to co robisz to materiał dla psychiatry a Ty to idealny kandydat na leżankę u psychoterapeuty...
.
krzysio744 >>> po co wstawiłeś teraz ten "głodny kit" ze swoją lokalizacją jako:
"----WaWa----" , skoro przez kilka lat miałeś: " -------" ???
krzysio744 >>> po co wstawiłeś teraz ten "głodny kit" ze swoją lokalizacją jako:
drapek ..dla czebie ..www i sam szukaj..
-
http://old.rapidimg.org/images/H5Bha.jpg
-
-
http://old.rapidimg.org/images/H5Bha.jpg
-
.
.
.
.
.
odjebcie sie od gier patafiany pasożyty społeczne-gry 100% wiarygodność
edi8....dzieki bardzo ..tak właśnie ja sam chodze do psychiatria
dobra znikam..jeden dzien ja tu nie bede siedział przu kompie i powodzenia ok koniec...
krzysio
spokojnie
masz, u licha wykorzystywane jakieś inne nicki niż ten o jakim sam napisałeś ?
spokojnie
masz, u licha wykorzystywane jakieś inne nicki niż ten o jakim sam napisałeś ?
edi8
ach, czyli jednak tamto to było do Krzysia...
sorry, że się wtrącam, ale - chyba trochę przesadzasz - lokalizacja jest zapewne żartobliwie - w pewnym "uzgodnieniu" komitywie z 13Max33, a Krzysio sam tu nie ukrywał, że ma drugi nick
O innych nie wiem - jasne i nie muszę jasne, ale czy komuś aż tak dokuczył ?
ach, czyli jednak tamto to było do Krzysia...
sorry, że się wtrącam, ale - chyba trochę przesadzasz - lokalizacja jest zapewne żartobliwie - w pewnym "uzgodnieniu" komitywie z 13Max33, a Krzysio sam tu nie ukrywał, że ma drugi nick
O innych nie wiem - jasne i nie muszę jasne, ale czy komuś aż tak dokuczył ?
.
Do użytkowników czata forum "multipasko" :
Proszę, abyście wiedzieli o tym i zawsze pamiętali, że korespondując na czacie i pisząc do NIBY różnych osób - piszecie niekiedy do tego samego DEBILA , który robi tu sobie z Was swoją chorą zabawę, gdyż posługuje się RÓWNOLEGLE wieloma nickami...
.
Do użytkowników czata forum "multipasko" :
Proszę, abyście wiedzieli o tym i zawsze pamiętali, że korespondując na czacie i pisząc do NIBY różnych osób - piszecie niekiedy do tego samego DEBILA , który robi tu sobie z Was swoją chorą zabawę, gdyż posługuje się RÓWNOLEGLE wieloma nickami...
.
edi8
nie wiem, może masz wiedzę i w takich kierunkach, ale - kiedyś na wielonikowej się przejechałeś - jako pięknaja nie pisała sama ze sobą
a Krzysio nie jest w taką stronę upośledzony, tylko nie słyszy
nie wiem, może masz wiedzę i w takich kierunkach, ale - kiedyś na wielonikowej się przejechałeś - jako pięknaja nie pisała sama ze sobą
a Krzysio nie jest w taką stronę upośledzony, tylko nie słyszy
Robal_36,w totalnie błędnym kierunku poszła ta Twoja interpretacja tego, co ja przedtem napisałem...
juz nieniłem miejscowosc ..nie bedziecie wiedzieć ...
No nie będziemy.... wiedzieć.
Nie wiem jakie nicki,nie wiem czy wogóle... ciemność widzę.
ale>>>
Robal>> do tej pory byłeś pewny że to do mnie o mnie było.
Jakoś w mojej obronie tak dzielnie nie stawałeś.
Chociaż sporo wiesz...
Nie wiem jakie nicki,nie wiem czy wogóle... ciemność widzę.
ale>>>
Robal>> do tej pory byłeś pewny że to do mnie o mnie było.
Jakoś w mojej obronie tak dzielnie nie stawałeś.
Chociaż sporo wiesz...
krzysio744 >>> tę pierwszą dużą literę w nazwie swojej miejscowości mogłeś zachować, bo jest przecież identyczna z tą fałszywie tu podaną jako "----WaWa----" .
A goląc się przed lustrem - pozdrów "klarak"...
Zatem Drogi Kolego: znikniesz stąd na zawsze z tą swoją wielonickowością - czy wolisz aby nastąpił ciąg dalszy prezentacji Twojej kolekcji nicków tu używanych?
.
A goląc się przed lustrem - pozdrów "klarak"...
Zatem Drogi Kolego: znikniesz stąd na zawsze z tą swoją wielonickowością - czy wolisz aby nastąpił ciąg dalszy prezentacji Twojej kolekcji nicków tu używanych?
.
ale skoro ale skoro....
no dobra kurde znikam....
edi8
inne 'klaraK' widziałem, ale w powiązaniu z innymi...
Jesteś pewien ???
inne 'klaraK' widziałem, ale w powiązaniu z innymi...
Jesteś pewien ???
paniucha sara...nie mam wiecej 1000 nicków tylko mam dwie..jak paskoo..kiedyś zablokował..poszedłem drugi nicki..
krzysio ja przeciez wiem ty nie nalezysz do ludzi którzy w to sie bawią
Mam nadzieję, że "wielonickowy" DOBRZE zrozumiał mój przekaz i ciąg dalszy jego kolekcji równolegle tu używanych przez niego nicków, nie będzie musiał być zaprezentowany...
........
edi8>>> to niezły ubaw miałeś patrzą na to wszystko,prawda?
Tak Monet - ubaw miałem niezły!
........
edi8>>> to niezły ubaw miałeś patrzą na to wszystko,prawda?
Tak Monet - ubaw miałem niezły!
edi8...nie wtracam sie w to ale nie wolno tak ludzi osadzać a wogóle Krzysia przeciez on nikomu nic nie zrobił
edi8
ubaw mógłby być niezły- owszem
jednak pod warunkiem, że masz rację
tak
kto uwiarygadniał klaręK i do kogo ten nick był podczepiony ?
ubaw mógłby być niezły- owszem
jednak pod warunkiem, że masz rację
tak
kto uwiarygadniał klaręK i do kogo ten nick był podczepiony ?
klaraK nie miała problemów z pisownią
edi8
ta której imienia lepiej nie wymieniać i ta co 'wszystkich znała', dość uważnie czytały i zapamiętywały, nawet powiedziałbym współdziałały w pewnych kwestiach w jakiś sposób
/ a która którą bardziej wykorzystała, to temat na inną opowieść/ ale w którymś momencie w/typowanie na żywo coś się odsłoniło...
i tam nie było krzysia
ta której imienia lepiej nie wymieniać i ta co 'wszystkich znała', dość uważnie czytały i zapamiętywały, nawet powiedziałbym współdziałały w pewnych kwestiach w jakiś sposób
/ a która którą bardziej wykorzystała, to temat na inną opowieść/ ale w którymś momencie w/typowanie na żywo coś się odsłoniło...
i tam nie było krzysia
.
sara1 - ten pseudo user "krzysio744" to de facto bardzo znana na tym forum i czacie postać , więc nie pisz, że ( w tym swoim kolejnym tu wcieleniu ) nikomu nic nie zrobił, bo wiele osób prowadziło tu z nim korespondencję - jednocześnie pisząc z jego innymi tu wcieleniami...
I takie jego "zabawy" zmusiły mnie w końcu do zareagowania - choć nie wykluczam, że jeśli nadal będzie traktował użytkowników tego czata i forum jak idiotów ( przez swoją równolegle stosowaną wielonickowość ) to ujawnię także te jego inne nicki - a wtedy wielu, bardzo wielu ludziom opadną tu z wrażenia szczęki!
Dostał ode mnie swoją szansę - a teraz piłka jest po jego stronie tego boiska..
.
sara1 - ten pseudo user "krzysio744" to de facto bardzo znana na tym forum i czacie postać , więc nie pisz, że ( w tym swoim kolejnym tu wcieleniu ) nikomu nic nie zrobił, bo wiele osób prowadziło tu z nim korespondencję - jednocześnie pisząc z jego innymi tu wcieleniami...
I takie jego "zabawy" zmusiły mnie w końcu do zareagowania - choć nie wykluczam, że jeśli nadal będzie traktował użytkowników tego czata i forum jak idiotów ( przez swoją równolegle stosowaną wielonickowość ) to ujawnię także te jego inne nicki - a wtedy wielu, bardzo wielu ludziom opadną tu z wrażenia szczęki!
Dostał ode mnie swoją szansę - a teraz piłka jest po jego stronie tego boiska..
.
sara....no dzieki
1 188 247. zosiasamosia 2012-10-26 (09:49)
.........
Czy naprawdę nie rozumiesz istoty tej jego wielonickowości, skrywanej właśnie przy użyciu takiej socjotechniki ???
.
.........
Czy naprawdę nie rozumiesz istoty tej jego wielonickowości, skrywanej właśnie przy użyciu takiej socjotechniki ???
.
edi8...ty masz złe ..ja tez mam złe oczy ...prosze nie pisz do mnie ..jezeli chcesz urazi wiecej ..ja tez moge róniez poczekamy zrobie złe....
robala..wie o mnie ..
robala..wie o mnie ..
edi8
no i krzysio dawał foty i wbijał do korna - a tam niektórzy wbijają tylko po to żeby uwiarygodnić się końcówką - robiłby sobie takie jaja ? nie wierzę
idę
mimo wszystko - dobrego dnia
no i krzysio dawał foty i wbijał do korna - a tam niektórzy wbijają tylko po to żeby uwiarygodnić się końcówką - robiłby sobie takie jaja ? nie wierzę
idę
mimo wszystko - dobrego dnia
edi8...sugerujac takie argumenty co do jego osoby proszę cie nie tu na stonce poniewaz ta stronka jest dla ludzi typujacych nie obrazając twojej osoby.....
roball..do dobrze ide do korna pisze tylko jedno słowo ..TEST..sam sprawdz..ip
argumentów sara 1 się nie sugeruje
typujących - tak, ale fajnie by było też nie walących w uja, ok ?
typujących - tak, ale fajnie by było też nie walących w uja, ok ?
sara1 >>> z całym dla Ciebie szacunkiem, to gdy ja na tej "stronce" typowałem , to Ty na g..o mówiłaś jeszcze: "papu"...
robal widzisz tam korna ..mój ip kocówki 146
Krzysio, to jest...KRZYSIO.. .
Co wy macie za przygłupiaste pomysły, że Krzysio coś tu kombinuje na czacie.. .
-----------------------
Krzysio.. .
Co wy macie za przygłupiaste pomysły, że Krzysio coś tu kombinuje na czacie.. .
-----------------------
Krzysio.. .