Wpisy 1 187 598 – 1 187 697
25 października 2012 22:38 → 25 października 2012 23:01, 100 wpisów
Jeśli chodzi o "Keno" zawsze można udostępniać z tego pliku 1000-2000 czy więcej ostatnich - najnowszych rekordów a to już zawsze coś
k744
inaczej mówiąc - lepiej wykorzystywać "swoje szanse" i sorry - dla mnie - nie wysłane - w pewien sposób - nie liczy się
inaczej mówiąc - lepiej wykorzystywać "swoje szanse" i sorry - dla mnie - nie wysłane - w pewien sposób - nie liczy się
lilunia zawozłaśto dawaj na hanutę
aleś mi smaka narobiła na hanutkę pycha
aleś mi smaka narobiła na hanutkę pycha
trzeba zhakować wszystkie lottomaty, zrobić z nich zombie i zgarniać kokosy
Będzie metoda chybił trafił w typowaniach multi multi oraz zapisanie typowań na więcej losowań?
max
We Wrocku 12 zeta to na kawę w kawiarni raczej nie starczy, ale czym chata bogata tym goście womitują czyli rozpustną kawę dostaniesz u mnie zawsze
We Wrocku 12 zeta to na kawę w kawiarni raczej nie starczy, ale czym chata bogata tym goście womitują czyli rozpustną kawę dostaniesz u mnie zawsze
To jest tylko zwykła propozycja nt. rozmowy dla tych którzy rzeczywiście takich danych potrzebują.
adalbert
te Pinnacle Studio jeśli dobrze pamiętam - można spytać - co się pokazywało po złożeniu kilku losowań ?
te Pinnacle Studio jeśli dobrze pamiętam - można spytać - co się pokazywało po złożeniu kilku losowań ?
kiedyś pytałam czy ktoś obserwuje że długo nie losowana cyfra często jest plusem
Pasko będzie opcja chybił trafił przy typowaniu liczb w multi multi oraz zapisanie ich na więcej losowań?
patrze w kupony i
i
i
i
i
PASKO, czy TY też słyszysz POGŁOS - chyba kolega SIELAW, słychać jego uderzanie o klawiaturę komputera.
Pasko będzie opcja chybił trafił przy typowaniu liczb w multi multi oraz zapisanie ich na więcej losowań?
wojtek.. ładnie pochwal się na skybe..
PASKO..ja mamgoogle + tylko zapomniałam jak mam się z Tobą połączyć na tahanutę
ja patrzę mapki ale dzisiaj zapłaciłam frycowe bo chciałam zagrać z plusem nie zagrałam a 15 miałam wszędzie
Zakon ...nie ciekawie ... na tyle makulatury same 3 na 7 i jedno 4 na 7 ..jutro na plusika zagram ale na 50 szt
a co powiecie na jutra piatka na dwa losowania
15 , 18 , 55 , 56 , 78 ?
15 , 18 , 55 , 56 , 78 ?
pasko kiedy bedzie nastepne spotkanie na mp bo mam w drugim domu kamere??
lila to o tobie mowa
pawcio...a po kiego mam się pokazywać,wystarczy że mnie usłyszysz.
zakon...
lila dawaj na bajere z pasko
Skreślić 3-y 40-ki i szczęśliwą "7" i parkę ? nie wiem -
jeśli, to tylko z maszyny...
jeśli, to tylko z maszyny...
bella
5 , 9 . 15 , 33 , 34
15,18,55,56,78
15,18,33,34,78
5 , 9 . 15 , 33 , 34
15,18,55,56,78
15,18,33,34,78