Wpisy 1 187 563 – 1 187 662
25 października 2012 22:30 → 25 października 2012 22:52, 100 wpisów
A najlepsze, że te liczby to z mojej metody numerologiczno-nieracjonalnej
medusia brawo szkoda tylko że za 3w plusie 10zeta ts zdzieraki wy
mariucha
to nie tak - mają wspólne biznesy i muszą jakoś "kombinować" dla utrzymania płynności
to nie tak - mają wspólne biznesy i muszą jakoś "kombinować" dla utrzymania płynności
Ja tam bym wygrany kupon podpisał imieniem i nazwiskiem długopisem UV i by widzieli w ultrafiolecie mój podpis jako dowód!!!
Liczby Skorpiona 13,31,43 a Raka 16,25,39 dodałam do nich dzisiejszą liczbę dnia czyli 5 no i wyszło 18,36,48,21,30,44
roball..ja 3/12 mini lottoo..
PASKO, w JAKI sposób INNA STRONA może 'wlamac' sie na TWOJ serwer - legalnie?
13maxa..
Kumulacja gwarantowana do wszystkich świętych lub do wtorku hehe
krzysiuniu
kiedyś uczyli faceta pływać - wszystkie ruchy wykonywał poprawnie, niestety, kiedy wrzucili go do wody zaczął iść na dno
kiedyś uczyli faceta pływać - wszystkie ruchy wykonywał poprawnie, niestety, kiedy wrzucili go do wody zaczął iść na dno
Mini też można było z tych liczb wykombinowac tj. 3,12,36,16 jedynie 32 nijak by nie wyszło
Pasko dodaj w typowaniach multi multi wybieranie wszystkich liczb na chybił trafił i ewentualnie na zapisanie danych liczb na więcej losowań.
Kumulacja będzie ale max do wtorku. A potem gdzieś w połowie listopada kolejna duża kumulacja.
czyli PRZEKIEROWANIE dzięki
PASKO..Ty weź nie świruj tylko mi przypomnij jak mam wejść na ta hanutę
Jeśli chodzi o "Keno" zawsze można udostępniać z tego pliku 1000-2000 czy więcej ostatnich - najnowszych rekordów a to już zawsze coś
k744
inaczej mówiąc - lepiej wykorzystywać "swoje szanse" i sorry - dla mnie - nie wysłane - w pewien sposób - nie liczy się
inaczej mówiąc - lepiej wykorzystywać "swoje szanse" i sorry - dla mnie - nie wysłane - w pewien sposób - nie liczy się
lilunia zawozłaśto dawaj na hanutę
aleś mi smaka narobiła na hanutkę pycha
aleś mi smaka narobiła na hanutkę pycha
trzeba zhakować wszystkie lottomaty, zrobić z nich zombie i zgarniać kokosy
Będzie metoda chybił trafił w typowaniach multi multi oraz zapisanie typowań na więcej losowań?
max
We Wrocku 12 zeta to na kawę w kawiarni raczej nie starczy, ale czym chata bogata tym goście womitują czyli rozpustną kawę dostaniesz u mnie zawsze
We Wrocku 12 zeta to na kawę w kawiarni raczej nie starczy, ale czym chata bogata tym goście womitują czyli rozpustną kawę dostaniesz u mnie zawsze
To jest tylko zwykła propozycja nt. rozmowy dla tych którzy rzeczywiście takich danych potrzebują.
adalbert
te Pinnacle Studio jeśli dobrze pamiętam - można spytać - co się pokazywało po złożeniu kilku losowań ?
te Pinnacle Studio jeśli dobrze pamiętam - można spytać - co się pokazywało po złożeniu kilku losowań ?
kiedyś pytałam czy ktoś obserwuje że długo nie losowana cyfra często jest plusem
Pasko będzie opcja chybił trafił przy typowaniu liczb w multi multi oraz zapisanie ich na więcej losowań?
patrze w kupony i
i
i
i
i
PASKO, czy TY też słyszysz POGŁOS - chyba kolega SIELAW, słychać jego uderzanie o klawiaturę komputera.
Pasko będzie opcja chybił trafił przy typowaniu liczb w multi multi oraz zapisanie ich na więcej losowań?
wojtek.. ładnie pochwal się na skybe..