Wpisy 118 741 – 118 840
19 czerwca 2010 22:53 → 20 czerwca 2010 14:55, 100 wpisów
tak jest prawie zawsze wszystko o jeden i żadnej celnej
Dla ułatwienia Safari 5.0 i OS X 10.6.4 jutro wieczorem postaram się znów spojrzeć obiektywnym okiem:) A tak poza konstruktywną krytyką, to jeszcze raz gratuluję.
ryba+frytki widzem ze ci sie spodobalam bendziesz mial problem kiedy poznasz wszyskie wolne kobiety tu
admin plisss zmanuj tą anne marie bo mnie wkurzać zaczyna
pożyjemy zobaczymy na razie żadnej innej głupiej kobiety nie na poziomie tu nie spotkałem ty jesteś pierwsza
wydaje jej się że wyszczekana a tak na prawdę robi z siebie niewiadomo co
homo niewiadomo
Maciek: tego się nie spodziewałem :D Zmniejszyłem nieco czas odświeżania i jutro powinno być jeszcze lepiej.
Chciałbym z tego miejsca jeszcze podziękować użytkownikowi "brązowy". To głównie dzięki niemu wyniki są tak szybko aktualizowane. Wszystko dlatego, że stworzyłem specjalny panel w którym podaje się wyniki losowania i dostęp do niego oprócz mnie ma również właśnie "brązowy", który bardzo mocno pomaga i czuwa przy prawie każdym losowaniu.
Pozdrawiam
Chciałbym z tego miejsca jeszcze podziękować użytkownikowi "brązowy". To głównie dzięki niemu wyniki są tak szybko aktualizowane. Wszystko dlatego, że stworzyłem specjalny panel w którym podaje się wyniki losowania i dostęp do niego oprócz mnie ma również właśnie "brązowy", który bardzo mocno pomaga i czuwa przy prawie każdym losowaniu.
Pozdrawiam
Żenada+brak wykształcenia
(to nie było do maćka maniaka ani do ciebie admin)
:)
co daje zmiana poziomu na vip?
Fish poker... Diament przed nickiem:)
i co się starasz? mieć wykształcenie pełne podstawowe?
heh dzięki maciek maniak:)
a ty zawsze będziesz nikim jeśli będziesz udawała wyszczekanom sukę!
ryba+frytki prosty menszczyzna ktory nigdy nie zaspokoiu kobiety
ORTOGRAFIA,ORTOGRAFIA,I JESZCZE RAZ ORTOGRAFIA nie chcę mi się z tobą gadać bo głuprzym się ustepuje! a ty nigdy nie będziesz miała mężczyzny bo kto cię bedzię tam chciał lepiej popróbuj z kobietami lesbo sory za błędy ort ale przynajmniej jestem świadomy że je teraz popełniam!
Pasko, dziś czytałem że ktoś sugerował Ci stworzenie app dla iphona i sądzę że to wcale nie głupi pomysł... ale w wersji "x" oczywiście ze względu na przesył danych, takie xmini-multipasco... W końcu to twoja profesja a wyniki sprzedaży w Polskim app iTunes store, dla niektórych aplikacji nawet przy mikro płatnościach, są imponujące. A do tego polityka podziału zysków jest do zaakceptowania...:)
witam ponownie
kto skorzystał z cyferek wybranych przez Jason`a Bourne`a, ma ponownie 3/3
kto skorzystał z cyferek wybranych przez Jason`a Bourne`a, ma ponownie 3/3
Panie administratoże my kobiety na poziomnie nie pozwolimy sobie zeby nas ryba+frytki+sórówka atakował
Nie pozwolimy na to.
Nie pozwolimy na to.
annamaria
zlituj się "kobieto"???
bo to przestało być zabawne
albo pokaż zaświadczenie o dysleksji, dysgrafii i o wszystkich dys....
wtedy to będzie bardziej strawne,
chyba!?
zlituj się "kobieto"???
bo to przestało być zabawne
albo pokaż zaświadczenie o dysleksji, dysgrafii i o wszystkich dys....
wtedy to będzie bardziej strawne,
chyba!?
Podaję kolejność zdrapek które dzisiaj zakupiłem skuszony przez licho i przegrałem:gorączka,pirat,kopalnia szmaragdów i słoń.
Jeszcze miałem pecha bo kupując truskawki dostałem brudny pieniądz w reszcie.
doszedłem do wniosku,że pech był dlatego,że dwie osoby przedemną odbierały wygrane i może system zabrał się do zbierania pieniążków.
To jest żenujące. Taka pora i jeszcze nie ma wyników. Choć już wiedzą, że padła szóstka. Zastanawiające? Ale nie będę snuć teorii spiskowych.
admin weź no prześledź sobie wszystkie wypowiedzi anny marii i ją ZBANUJ! jeśli byś mógł to pliss ona zaczyna się mądrzyć i jej się wydaje że wszystkie rozumu pozjadała
*rozumy
A wysyłałem w jednej kolekturze chybika a w drugiej siódemki,a w każdej ktoś tuż przed hipciem odbierał wygraną,tam gdzie chybik jedna osoba miała 5 wygranych zdrapek.
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
szóstka 1 13 205 180.50
piątka 161 4 172.40
czwórka 8258 149.30
trójka 139916 20.00
szóstka 1 13 205 180.50
piątka 161 4 172.40
czwórka 8258 149.30
trójka 139916 20.00
A ta osoba co miała pięć wygranych zdrapek musiała wziąść na pewno więcej niż dziesięć sztuk.Bo wygrane nie występują jedna po drugiej.Ale były to niewielkie kwoty i moim zdaniem była na minusie.
Dobranoc wszystkim. Annamaria proszę przestać pisać do użytkownika "fish poker" albo będzie blokada i to nie na krótko. Pozdrawiam
Zerknijcie na wygraną w MM plus - jakiś błąd z 22.15? Pokazuje 160000 trafnych 1/1 to jest wartość 14080000
co przyjde, to wszyscy spia. wybaczcie nie mam polsk. znakow;/
WiTAM..jakies liczby ze SNU .....nie mogłam zamknąć drzwi, ani przekręcić klucza...proszę szczery lub wędrowca netowy
witam tak myślę że do gier losowych trzeba mieć cierpliwość podobnie jak w wędkarstwie i zdecydować się na jedną metodę. nie grać za duże pieniądze bo się wtopi.
no i padła "szóstka", a zatem g.ó.w.n.i.a.n.e wygrane pozostałe za 4-kę tylko trochę pow,4 tysia,a za 3-kę pow 100 zetków
Łoj cienki się zrobił ten duży lotek odkąd go przechrzcili mundrale na LOTTO!
hehhehehehhehehehehehe!!
Łoj cienki się zrobił ten duży lotek odkąd go przechrzcili mundrale na LOTTO!
hehhehehehhehehehehehe!!
W moim wątku na forum, nowy zrzut ekranu dokumentujący postęp prac...
Witam :)
kogucik19 >>> w odpowiedzi na Twój post,to wszystko jest prawda tyle,że marny z niego polityk.
Dlatego też nie warto sobie zawracać głowy.
Życzę wszystkim pomyślnych typowań,zarówno tym co grają w kulki :PPP jak i tym co zajmują się bukmacherką.
Miłego dnia :)
kogucik19 >>> w odpowiedzi na Twój post,to wszystko jest prawda tyle,że marny z niego polityk.
Dlatego też nie warto sobie zawracać głowy.
Życzę wszystkim pomyślnych typowań,zarówno tym co grają w kulki :PPP jak i tym co zajmują się bukmacherką.
Miłego dnia :)
Witam.W ten deszczowy Krakowski poranek,takie sobie liczby wymyśliłem do gry w MM.Oto one:53,55,18,23,45,69,12,25,52,2.Jak zwykle wczorajszy dzień był też obdarzony niespodziankami.Pozdrawiam i życze MIŁEJ atmosfery,poczucia humoru ,trafnych typowań i wielkiej kasiory.Pozdrawiam
Hej yo, Bardzo dobrze pasko bo to już była lekka przasada z tą anną marią hehe
dobra ja wpadne dopiero o 14 a teraz ide jeszcze spać bo dopiero o północy się położylem dobranoc
Hejka:) na 14 MM moze ma ktos pewne liczby? Moje to 12,17,30 warto cos wiecej kaski ryzykowac ze to wejdzie co myslicie?
Malina- 24. Dodatkowe, 6 i 39. Pozdrawiam.
Radzik, z 30 się zgodzę, 12 i 17 też, ale dopiero na wieczór. moje typy to: 3,7,10,16,21,23,27,30,80 pozdrawiam. czy ktoś ma jakiś kontakt do użytkownika pilka?
Witam Wszystkich:)))Miłej Niedzieli, trafnych typowań, wygranej!!!!!
kathy>>działo się działo:)))laaaaaa
Szczery się ujawnił:))) Witaski kolego:)
W.n.. . co u Ciebie?
60-70-80
8-78-80
60-78-80
kathy>>działo się działo:)))laaaaaa
Szczery się ujawnił:))) Witaski kolego:)
W.n.. . co u Ciebie?
60-70-80
8-78-80
60-78-80
hej gryks76 >>> może jeszcze 77 i 8 (nie wiem co mnie ta ósemka tak ostatnio prześladuje,chyba siła sugestii zadziałała :)
GDZIE PADLA WCZORAJ SZÓSTKA W DL??????????????/
Mag.uś.. . Witaj :)
118572. status kathy 2010-06-19 (11:18)
Z braku okładek na kupony dostałam dziś w kolekturze taką składaną z czasów gdy zakład na multi kosztował jeszcze 1,25
i na tej oto okładce ktoś miał zaznaczone takie cyferki
4,8,12,14,18,21,24,28,30,34,36,37,40,42,46,48
i teraz proponuję zabawę na 14
typujemy które z nich dziś wylosują
Z braku okładek na kupony dostałam dziś w kolekturze taką składaną z czasów gdy zakład na multi kosztował jeszcze 1,25
i na tej oto okładce ktoś miał zaznaczone takie cyferki
4,8,12,14,18,21,24,28,30,34,36,37,40,42,46,48
i teraz proponuję zabawę na 14
typujemy które z nich dziś wylosują
zoja...a oprócz tej zabawy wczorajszej jeszcze w swoim profilu podaje
I co???? I co??Rzeszów>> coś mi podpowiada ,że to NASZ PASKO trafił"6" :))))
oostatnio niemogę przełamać złej passy już od tygodnia nawet pewniaka nie trafiłem:(
hih miało się sen, czy nie tak:))))) W.n.. . jak to było, pamiętasz?
53 bije rekordy ile jeszcze niewpadnie?
no to napewno trafił Pasko na 100%:)
Dzięki << kathy >> Trafnych typków ( tylko nie tych z pod ciemnej gwiazdy );)
hehe
pędzę się pochwalić
we wczorajszym losowaniu lotto trafiłem czwórkę i dwie trójki! =D
pędzę się pochwalić
we wczorajszym losowaniu lotto trafiłem czwórkę i dwie trójki! =D
i jeszcze patrzcie jak skreśliłem:
przy czwórce skreśliłem 3, 14, 18, 25, 34 i 41
pierwsza trójka 3, 18, 24, 26, 35 i 42
druga trójka 3, 13, 18, 24, 29 i 43
a mówiłem K**** niech mi ktoś pożyczy 7 kafli na wszystkie możliwe kombinacje liczb z puli i co? i G*****, nie miałem takiej kasy - a byłaby szóstka! BYŁABY i kasa poszłaby wtedy do podziału z tym, który by mi pożyczył... : /
przy czwórce skreśliłem 3, 14, 18, 25, 34 i 41
pierwsza trójka 3, 18, 24, 26, 35 i 42
druga trójka 3, 13, 18, 24, 29 i 43
a mówiłem K**** niech mi ktoś pożyczy 7 kafli na wszystkie możliwe kombinacje liczb z puli i co? i G*****, nie miałem takiej kasy - a byłaby szóstka! BYŁABY i kasa poszłaby wtedy do podziału z tym, który by mi pożyczył... : /
i niech jeszcze ktoś mi powie, że matematyka nie działa w typowaniu na lotto. WSZYSTKIE TE LICZBY WYSZŁY Z MOICH OBLICZEŃ!
w każdym razie - jak wytłumaczyć średnią liczbę trafień na dwie czwórki i sześć trójek na 8 losowań? taką mam średnią. sprawdzam wśród typowanych przeze mnie liczb ile razy trafiam 3, 4, 5 i 6 i tak właśnie wychodzi. ostatnia szóstka jaką bym trafił padłaby 22 maja - ale jak to za każdym razem, nie mam kasy na wysłanie AŻ TYLU ZAKŁADÓW, żeby obstawić liczby z puli jaką dają moje obliczenia...
to było wziąść pożyczkę a nie szukać frajera:) kto by ci tam chciał pożyczyć chyba naprawdę jakiś homo niesapiens:)
blesser...następnym razem podaj tu na forum te swoje typy, każdy coś wybierze, zagra, a jak trafi to Ci odpali działkę
i jeszcze wczoraj te liczby były naprawdę jak wyjęte z mojego talerza. wiecie jakie to wrażenie? parki wchodzące w moje rozważania to 3/4, 13/14, 18/19, 24/25, 34/35, 41/42/43 (tu akurat trójeczka). WSZYSTKIE SIĘ SPRAWDZIŁY.