Wpisy 1 183 570 – 1 183 669
23 października 2012 22:10 → 23 października 2012 22:26, 100 wpisów
ja spadam wyniki losowania lubie sobie obejrzec na spokojnie po czasie
Szalom dla naiwnych marzycieli;
Proponuje zakładzik że mafia z Amber Totalizator Sportowy ustawi kupulację do powyżej 25 milionów.zł
Proponuje zakładzik że mafia z Amber Totalizator Sportowy ustawi kupulację do powyżej 25 milionów.zł
no to sie usmiałem do łez lila
tadzia
Ale ze mnie gapa od jutra do czwartku zaczyna się dobry okres dla Skorpiona a w takie dni Raki jako że z tej samej rodziny też mogą próbowac szczęscia
Ale ze mnie gapa od jutra do czwartku zaczyna się dobry okres dla Skorpiona a w takie dni Raki jako że z tej samej rodziny też mogą próbowac szczęscia
tadzia..mi się dzisiaj sniła jakaś kobita i jej gówno po spódnicy spływało i czarny koń
z netu, też mocarskie, prawie, j a k 1183576 -
>> ~milioner: Czy ktoś słyszał o kumulacjach w okresie gdy jeszcze nalepiano banderole na kupony?Czy ktoś słyszał
o kumulacjach w okresie gdy już działały lotomaty w pierwszych województwach?Na pewno nikt,bo tego nie było.Dopiero po pełnym skomputeryzowaniu totolotka zaczęły się kumulacje.Czyżby przypadek?Nie,celowe działanie.Tylko dlatego,.żeby przyciągać naiwnych.I jak widzę w kolekturach,przed dużymi kumulacjami,naiwnych nie brakuje.
~jorg do ~milioner: Dokladnie.Jedno mnie tylko ciekawi kto za tym stoi,to musza byc osoby ktore naprawde rzadza tym panstwem,bo w koncu organa kontrolne nie sa na tyle glupie by nie zauwazyc iz nagle w Polsce przestaly dzialac podstawowe zasady matematyki.Ale jakims dziwnym trafem nie zauwazaja tego....a te 30 mln to kolejna sciema dla maluczkich,za duzo bylo w necie komentarzy na temat tego ze Lotto to oszustwo,wiec probuja poprawic PR,cwaniaki...... <<
.
>> ~milioner: Czy ktoś słyszał o kumulacjach w okresie gdy jeszcze nalepiano banderole na kupony?Czy ktoś słyszał
o kumulacjach w okresie gdy już działały lotomaty w pierwszych województwach?Na pewno nikt,bo tego nie było.Dopiero po pełnym skomputeryzowaniu totolotka zaczęły się kumulacje.Czyżby przypadek?Nie,celowe działanie.Tylko dlatego,.żeby przyciągać naiwnych.I jak widzę w kolekturach,przed dużymi kumulacjami,naiwnych nie brakuje.
~jorg do ~milioner: Dokladnie.Jedno mnie tylko ciekawi kto za tym stoi,to musza byc osoby ktore naprawde rzadza tym panstwem,bo w koncu organa kontrolne nie sa na tyle glupie by nie zauwazyc iz nagle w Polsce przestaly dzialac podstawowe zasady matematyki.Ale jakims dziwnym trafem nie zauwazaja tego....a te 30 mln to kolejna sciema dla maluczkich,za duzo bylo w necie komentarzy na temat tego ze Lotto to oszustwo,wiec probuja poprawic PR,cwaniaki...... <<
.
wasylek jest z pod raka he he hura a imieniny juz w sobote
26 czerwiec
a twój
tadzia
Zlapac jak swego czasu Kiepski no i nie karmic aż ci cyferek nie podadzą
Zlapac jak swego czasu Kiepski no i nie karmic aż ci cyferek nie podadzą
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
03,05,07,09,12,13,20,22,23,25,27,32,45,50,51,53,62,66,67,68
Plusem jest liczba: 09
03,05,07,09,12,13,20,22,23,25,27,32,45,50,51,53,62,66,67,68
Plusem jest liczba: 09
14 ale rak i to sie liczy
trzymam kciuki losowanie
trzymam kciuki losowanie
Użytkownik malgoscz trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 05,11,18,32,42
Użytkownik krzysio744 trafił 5/12 w typowaniu Mini Lotto
13maxa...przepraszam ty 31..ja 32 ..razem 1/3
No i jak zawsze rezygnuję z gry zestawem 50-51-52-53 a one sobie zaczynają wpadac
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,02,06,08,10,11,12,13,21,22,23,24
dzieki ALL za mini lotoo 5/12 ...nie grałem
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 03,08,20,35,37,41
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 07,17,29,30,41,45
multipasko-pasko
mam pytanko jak grac zeby wygrac
mam pytanko jak grac zeby wygrac
scolls ...pintol mnie złatwił dzisiaj ...pytam się go daj pewniak on mi daje ...max ja borę 32 a
Ty weź 32 minus 1 czyli 31 ..32 weszło a ja na lodzie
Ty weź 32 minus 1 czyli 31 ..32 weszło a ja na lodzie
he he dobre
Znikam bo muszę się jeszcze przygotowac do jutrzejszego szkolenia, które prowadzę po południu
sprawdzam kupony jakbym sie nie odezwał to trafiłem i mam zawał
pa pa medea76