Wpisy 1 183 506 – 1 183 605
23 października 2012 22:03 → 23 października 2012 22:15, 100 wpisów
pewniak sam juz niewiem tyle liczb jest
miszel wyśmienity trunek krzepi i dodaje ducha - wspaniałych perfum używasz.....
scolls..nie baluję mąż mnie zaraził a jego pracownik i tak ***a wyszło,ale jutro mam nadzieję będzie lepiej
tadzia i lila
Przypomniałyście mi, że jakieś dwa-trzy miesiące nie odwiedzałam Fejsbunia. Pewnie niektórzy myślą, że już nie żyję
Przypomniałyście mi, że jakieś dwa-trzy miesiące nie odwiedzałam Fejsbunia. Pewnie niektórzy myślą, że już nie żyję
torsan
michellex jak tam wygrane?
no LILAAAAA zwróciłem uwage na losowanie 6838 i 6868 wpada 1234 oraz 6860 i6870 to zaledwie 30 losowan a liczby sie powtarzają czyli mam opserwowac parki ktore najczesciej razem chodzą i typowac no i forum tez bo z tych pewniaków to razem 10che skleimy he he
dotam
ale ten czat dzis rozgrzany przelatuje z druga predkoscia kosmiczna
michellex bo ja wczoraj miałem w jokerze jokera + 1 liczbę wygrałem 36,70 ale ostatni dzień tego kuponu będzie jutro
torsan
wasyl a jak nie pójdzie to zawsze zostają metody nieracjonalne których jestem przedstawicielem czyli granie zgodnie z kalendarzem ksieżycowym i/lub liczbą urodzeniową
wasyl a jak nie pójdzie to zawsze zostają metody nieracjonalne których jestem przedstawicielem czyli granie zgodnie z kalendarzem ksieżycowym i/lub liczbą urodzeniową
ja nie lubie zdrapek ale gosc obok mnie wydrapał w kolejce 1800zł to jest fart i teraz gram
dobra ja już uciekam na losowanie w telewizji życzę za chwilę wszystkim grającym wysokich wygranych dobranocdo poklikania.
scolscuu ...ty muszyć dac majorka 3/3 na suchoo nagroda lizaki
-----
http://www.ozyrys.jasna.tarnow.pl/w6.gif
---
-----
http://www.ozyrys.jasna.tarnow.pl/w6.gif
---
ja spadam wyniki losowania lubie sobie obejrzec na spokojnie po czasie
Szalom dla naiwnych marzycieli;
Proponuje zakładzik że mafia z Amber Totalizator Sportowy ustawi kupulację do powyżej 25 milionów.zł
Proponuje zakładzik że mafia z Amber Totalizator Sportowy ustawi kupulację do powyżej 25 milionów.zł
no to sie usmiałem do łez lila
tadzia
Ale ze mnie gapa od jutra do czwartku zaczyna się dobry okres dla Skorpiona a w takie dni Raki jako że z tej samej rodziny też mogą próbowac szczęscia
Ale ze mnie gapa od jutra do czwartku zaczyna się dobry okres dla Skorpiona a w takie dni Raki jako że z tej samej rodziny też mogą próbowac szczęscia
tadzia..mi się dzisiaj sniła jakaś kobita i jej gówno po spódnicy spływało i czarny koń
z netu, też mocarskie, prawie, j a k 1183576 -
>> ~milioner: Czy ktoś słyszał o kumulacjach w okresie gdy jeszcze nalepiano banderole na kupony?Czy ktoś słyszał
o kumulacjach w okresie gdy już działały lotomaty w pierwszych województwach?Na pewno nikt,bo tego nie było.Dopiero po pełnym skomputeryzowaniu totolotka zaczęły się kumulacje.Czyżby przypadek?Nie,celowe działanie.Tylko dlatego,.żeby przyciągać naiwnych.I jak widzę w kolekturach,przed dużymi kumulacjami,naiwnych nie brakuje.
~jorg do ~milioner: Dokladnie.Jedno mnie tylko ciekawi kto za tym stoi,to musza byc osoby ktore naprawde rzadza tym panstwem,bo w koncu organa kontrolne nie sa na tyle glupie by nie zauwazyc iz nagle w Polsce przestaly dzialac podstawowe zasady matematyki.Ale jakims dziwnym trafem nie zauwazaja tego....a te 30 mln to kolejna sciema dla maluczkich,za duzo bylo w necie komentarzy na temat tego ze Lotto to oszustwo,wiec probuja poprawic PR,cwaniaki...... <<
.
>> ~milioner: Czy ktoś słyszał o kumulacjach w okresie gdy jeszcze nalepiano banderole na kupony?Czy ktoś słyszał
o kumulacjach w okresie gdy już działały lotomaty w pierwszych województwach?Na pewno nikt,bo tego nie było.Dopiero po pełnym skomputeryzowaniu totolotka zaczęły się kumulacje.Czyżby przypadek?Nie,celowe działanie.Tylko dlatego,.żeby przyciągać naiwnych.I jak widzę w kolekturach,przed dużymi kumulacjami,naiwnych nie brakuje.
~jorg do ~milioner: Dokladnie.Jedno mnie tylko ciekawi kto za tym stoi,to musza byc osoby ktore naprawde rzadza tym panstwem,bo w koncu organa kontrolne nie sa na tyle glupie by nie zauwazyc iz nagle w Polsce przestaly dzialac podstawowe zasady matematyki.Ale jakims dziwnym trafem nie zauwazaja tego....a te 30 mln to kolejna sciema dla maluczkich,za duzo bylo w necie komentarzy na temat tego ze Lotto to oszustwo,wiec probuja poprawic PR,cwaniaki...... <<
.
wasylek jest z pod raka he he hura a imieniny juz w sobote
26 czerwiec