Wpisy 1 183 479 – 1 183 578
23 października 2012 22:01 → 23 października 2012 22:11, 100 wpisów
Lila...jestemnawet na facebooku się odświeżyłam z lekka ale jakoś mnie tam nie ciągnie
scolls..przeziębiona jestem w c*** nie robię sałatek,teraz smaże cycki z kokota po nocach jak mnie coś weźmie
robal, nie czytasz tego, co pisze... pisalem o wyjatku, ktory pamietam i o 'przewazajacej wiekszosci'
witam witam dzisiaj pewnie moze moze co ugramy wreszcie nareszcie
scolls ..widziałeś Agatki ostatnie dwa losowania ..chyba wysłuchała Twojej prośby
10-03-2012 3x po 13 160 390,60
03-12-2011 2x
a, że rzadziej ? - bo mniej, po prostu
03-12-2011 2x
a, że rzadziej ? - bo mniej, po prostu
Lila cycki z kokota to cos dla pintola w sam raz ale mususz dbac o siebie a nie balowac po nocach a potem przeziebiona
pewniak sam juz niewiem tyle liczb jest
miszel wyśmienity trunek krzepi i dodaje ducha - wspaniałych perfum używasz.....
scolls..nie baluję mąż mnie zaraził a jego pracownik i tak ***a wyszło,ale jutro mam nadzieję będzie lepiej
tadzia i lila
Przypomniałyście mi, że jakieś dwa-trzy miesiące nie odwiedzałam Fejsbunia. Pewnie niektórzy myślą, że już nie żyję
Przypomniałyście mi, że jakieś dwa-trzy miesiące nie odwiedzałam Fejsbunia. Pewnie niektórzy myślą, że już nie żyję
torsan
michellex jak tam wygrane?
no LILAAAAA zwróciłem uwage na losowanie 6838 i 6868 wpada 1234 oraz 6860 i6870 to zaledwie 30 losowan a liczby sie powtarzają czyli mam opserwowac parki ktore najczesciej razem chodzą i typowac no i forum tez bo z tych pewniaków to razem 10che skleimy he he
dotam
ale ten czat dzis rozgrzany przelatuje z druga predkoscia kosmiczna
michellex bo ja wczoraj miałem w jokerze jokera + 1 liczbę wygrałem 36,70 ale ostatni dzień tego kuponu będzie jutro
torsan
wasyl a jak nie pójdzie to zawsze zostają metody nieracjonalne których jestem przedstawicielem czyli granie zgodnie z kalendarzem ksieżycowym i/lub liczbą urodzeniową
wasyl a jak nie pójdzie to zawsze zostają metody nieracjonalne których jestem przedstawicielem czyli granie zgodnie z kalendarzem ksieżycowym i/lub liczbą urodzeniową
ja nie lubie zdrapek ale gosc obok mnie wydrapał w kolejce 1800zł to jest fart i teraz gram
dobra ja już uciekam na losowanie w telewizji życzę za chwilę wszystkim grającym wysokich wygranych dobranocdo poklikania.
scolscuu ...ty muszyć dac majorka 3/3 na suchoo nagroda lizaki
-----
http://www.ozyrys.jasna.tarnow.pl/w6.gif
---
-----
http://www.ozyrys.jasna.tarnow.pl/w6.gif
---
ja spadam wyniki losowania lubie sobie obejrzec na spokojnie po czasie
Szalom dla naiwnych marzycieli;
Proponuje zakładzik że mafia z Amber Totalizator Sportowy ustawi kupulację do powyżej 25 milionów.zł
Proponuje zakładzik że mafia z Amber Totalizator Sportowy ustawi kupulację do powyżej 25 milionów.zł
let's go