Wpisy 1 183 433 – 1 183 532
23 października 2012 21:55 → 23 października 2012 22:05, 100 wpisów
IDĘ OBEJRZEC MAPKI
robal, ja wiem, co na temat wzrostu cen zakladu... juz sie do tego odnioslem... ale zupelnie niepotrzebnie zaprzatasz sobie tym glowe... pytanie bowiem nie brzmi, dlaczego szostki padaja rzadziej, tylko dlaczego jesli juz padaja, to prawie nigdy nie sa to szostki wielokrotne, jesli przyjmiemy zalozenie, ze udzial ch-t sie nie zmienil (jest nadal bliski 80%) i algorytm generowania liczb przez maszyne takze sie nie zmienil
joanna....zobacz www...
-------
http://old.rapidimg.org/images/dZH7.jpg
----
nic nie widać twoja głowa
-------
http://old.rapidimg.org/images/dZH7.jpg
----
nic nie widać twoja głowa
tadzia
Najbliższy taki okres dla Raka to 12-14, ale 12 i 14 to dni przejściowe czyli różnie bywa za to 13 we wtorek powinno byc
Najbliższy taki okres dla Raka to 12-14, ale 12 i 14 to dni przejściowe czyli różnie bywa za to 13 we wtorek powinno byc
lottomat..karwa anakondą połamała bym Ci gnaty a potembym cię wszamała
michellex jak tam u Ciebie jakies wygranedzis Twoje puszczone i jeszcze Żela zapodala zestawik tak ze mysle ze dwie piekne kobitki przyniosa szczescie
scollsik...obynarazie szalu nie ma w wygranychostatnio w duzym np/ weszły 2 moje i 2 Twojedzisiaj też puściłam
nie są wielokrotne ?
27-09-2011 2x po 28 083 296,60
Warszawa, Reda
27-09-2011 2x po 28 083 296,60
Warszawa, Reda
czesc panom i paniom witajcie przed losowaniem
Lila a jak tam Twoje sampoczucie robisz salatke jeszcze po nocach
Lila...jestemnawet na facebooku się odświeżyłam z lekka ale jakoś mnie tam nie ciągnie
scolls..przeziębiona jestem w c*** nie robię sałatek,teraz smaże cycki z kokota po nocach jak mnie coś weźmie
robal, nie czytasz tego, co pisze... pisalem o wyjatku, ktory pamietam i o 'przewazajacej wiekszosci'
witam witam dzisiaj pewnie moze moze co ugramy wreszcie nareszcie
scolls ..widziałeś Agatki ostatnie dwa losowania ..chyba wysłuchała Twojej prośby
10-03-2012 3x po 13 160 390,60
03-12-2011 2x
a, że rzadziej ? - bo mniej, po prostu
03-12-2011 2x
a, że rzadziej ? - bo mniej, po prostu
Lila cycki z kokota to cos dla pintola w sam raz ale mususz dbac o siebie a nie balowac po nocach a potem przeziebiona
pewniak sam juz niewiem tyle liczb jest
miszel wyśmienity trunek krzepi i dodaje ducha - wspaniałych perfum używasz.....
scolls..nie baluję mąż mnie zaraził a jego pracownik i tak ***a wyszło,ale jutro mam nadzieję będzie lepiej
tadzia i lila
Przypomniałyście mi, że jakieś dwa-trzy miesiące nie odwiedzałam Fejsbunia. Pewnie niektórzy myślą, że już nie żyję
Przypomniałyście mi, że jakieś dwa-trzy miesiące nie odwiedzałam Fejsbunia. Pewnie niektórzy myślą, że już nie żyję
torsan
michellex jak tam wygrane?
no LILAAAAA zwróciłem uwage na losowanie 6838 i 6868 wpada 1234 oraz 6860 i6870 to zaledwie 30 losowan a liczby sie powtarzają czyli mam opserwowac parki ktore najczesciej razem chodzą i typowac no i forum tez bo z tych pewniaków to razem 10che skleimy he he
dotam