Wpisy 1 183 106 – 1 183 205
23 października 2012 20:49 → 23 października 2012 21:22, 100 wpisów
robal, ale to by znaczylo, ze zakladow jest mniej niz w poprzednim losowaniu
krzysio w nagrode, ze nie dajesz scolls fotek http://www.ozyrys.jasna.tarnow.pl/w6.gif
majca... to on scols chce
medea
tak naprawdę , czy to różnica na korzyść
- jedna 6/6 z ewentualnie ok 14-20 baniek, zamiast
- pięciu - ośmiu po baniek powiedzmy dwie ?
tak naprawdę , czy to różnica na korzyść
- jedna 6/6 z ewentualnie ok 14-20 baniek, zamiast
- pięciu - ośmiu po baniek powiedzmy dwie ?
krzysio... takie male xxx
robal, medea... to umawiamy sie tak: ja biore dyche, wy po 2 miliony... stoi?
robal 36
e-mail już wysłany
unhappy ja też lubię galaretkę szczególnie z bitą śmietaną pychota
senna
10-08-2002 7x 6/6 w DL płatne po 1 749 234,20,-
Iwonicz-Zdrój, Gliwice, Piaseczno, Wrocław , Szczecin , Opole - dwie w tej samej kolekturze...
Iwonicz-Zdrój, Gliwice, Piaseczno, Wrocław , Szczecin , Opole - dwie w tej samej kolekturze...
co do czwartkowego spotkania multipasko, to zachęcam do zapoznania się z ostatnim wpisem Wojtka W. (Adalberta) na forum w temacie: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3864
A 17-11-200 - 3x 6/6 po 4 643 305,90
Kalisz, Gliwice, Poznań ...
Kalisz, Gliwice, Poznań ...
lilcia
* 2001
A 01-04-2006 4x po 1 438 216,20
Września, Wiśniowa, Wołomin, Kraków
a kiedy teraz były d.w.i.e w jednym losowaniu ?
A 01-04-2006 4x po 1 438 216,20
Września, Wiśniowa, Wołomin, Kraków
a kiedy teraz były d.w.i.e w jednym losowaniu ?
13max33
robal, 10 mln to dla mnie optymalna wygrana... 5 mln minimalna oczywiscie w lotto... mam okreslone plany i tylko pod nie gram... gdybym wygral np. 2 mln mialbym kase na spokojne zycie, ale juz swoich planow inwestycyjnych bym nie zrealizowal
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/bolimow-295-mln-zlotych-wciaz-czeka-na-szczesliwca,1,5285384,region-wiadomosc.html
pasko mi pasują niektóre piątki ten także i następny też i myślę że wtedy najwięcej ludzi jest na stronie multipasko.pl ponieważ zaczyna się weekend a losowania są w internecie
medusia ..oczywiście ..wszytko tak pieknie zrobiłas że nie miałem problemu ..jesteś kochana
pawcio
nicola15
nicola15
nicolla..ja mam ze śmiechu bo jak widzę jak mnie jakaś pinda chce naśladować to mnia złapała czkawka i najśmieszniejsze że,nie chce menda puścićććć
senna
i jeden czasem wystarczy
a , że z plusem, to też
mi akurat kilka razy się opłaciło
i jeden czasem wystarczy
a , że z plusem, to też
mi akurat kilka razy się opłaciło
Lila
Jak znam życie to po trafieniu szóstki u moich drzwi stanęłaby załoga G celem pozyskania na jego zlecenie szczęśliwego kuponu
Jak znam życie to po trafieniu szóstki u moich drzwi stanęłaby załoga G celem pozyskania na jego zlecenie szczęśliwego kuponu
medusia ..chyba że bedziesz musiała się wstawic tam razem z maxem ..
senna
Jeśli o mnie chodzi to mogę się moją pulą z Tobą podzielic
Jeśli o mnie chodzi to mogę się moją pulą z Tobą podzielic
pawcio dawno ciebie tu nie było i dlatego chciałbym się spytać jak wygrane
Lila no tak straszyc cie nie mozna bo bobo czasem buzia wylrci
moja 'jolka' mowi, ze u niej jakies 80-90% zakladow lotto to ch-t... z badan, do ktorych kiedys dotarlem wynika, ze ch-t to jakies 50-75% zakladow (ale wiadomo, ze ludzie nie zawsze mowia prawde i moga rzadziej przyznawac sie, ze biora liczby z maszyny)... ta struktura jest raczej niezmiennicza/stala w czasie... w zwiazku z tym pytanie za 100 punktow: dlaczego kiedys maszyny ts-a losowaly liczby tak, ze padalo kilka szostek, a teraz najwyzej jedna?