Wpisy 1 182 533 – 1 182 632
23 października 2012 13:34 → 23 października 2012 13:54, 100 wpisów
no chyba, że chodzi o to, iż będąc niedobrą dziewczynką dostawała lanie od taty na kolanie
Lila
Sprawdź sobie u laryngologa struny głosowe. Mi się w wyniku komplikacji pogrypowych z zeszłego roku tak porobiło, że nie potrafię już śpiewać tzn. nigdy nie potrafiłam bo słoń mi na ucho nadepnął, ale teraz po kilku słowach takiego dajmy na przykład hymnu głos mi po prostu zanika
Sprawdź sobie u laryngologa struny głosowe. Mi się w wyniku komplikacji pogrypowych z zeszłego roku tak porobiło, że nie potrafię już śpiewać tzn. nigdy nie potrafiłam bo słoń mi na ucho nadepnął, ale teraz po kilku słowach takiego dajmy na przykład hymnu głos mi po prostu zanika
jakbym żonę słyszal Lila - krowa takie piękne i pożyteczne zwierzę
medea.....ja tak miałam zawsze,może i lepiej że nie umiem krzyczec,jak o***alam ludzi to nie wiedzą czy ja żartuję czy mowię poważnie ,tak spokojnie to robię
kondziu....pamietam,może Ciebie manto spotkało wiele razy ale u mnie w domu też nikt na nikogo ręki nie podnosił
kondi1
Nie zawsze noworodka muszą klepać najczęściej sam zaczyna protest song przeciwko przyjściu na ten padół łez
Nie zawsze noworodka muszą klepać najczęściej sam zaczyna protest song przeciwko przyjściu na ten padół łez
mój staruszek to bardzo porządny gość - odkąd nie pije, czyli to bedzie juz chyb az 10 lat
kondi...wóda robi z ludzi szmaciarzy.Jak nie piją sa całkiem inni ale znam takich co nie piją i też mają nieźle najebane
Mi tato raz w życiu przyłożył laczkiem z resztą bo wykręciłam taki numer, że mu ręce opadły z rodzicielskiej bezsilności a potem miał kaca przez całe lata. Między innymi dlatego, że mój dziadek za kołnierz nie wylewał i bardziej mojego ojca tresował niż wychowywał
lila, ja z pijanym boje sie w jednym pomieszczeniu przebywać...po prostu mam go ochote zasztyletowac
13max....taaa jasne alkohol jest dla ludzi ale nie dla agresywnych
mój mąż jakby mnie uderzyło to zabity na śniea potem sama się zgłaszam na Policję
kondi i lila a to ja się przyłączam tylko browar na oranżadę wymieniam bo ja w pracy jestem
lila,jakbym to do zony zastosował, to juz 100 rzy by mnie skazali
kondziu...wczoraj jakiś gość na policję przyniósł kobiecą głowę w reklamowce ja ***ole co się na tym świecie dzieje
niewejdzie 32 bedzie wg.mojego wzornictwa
lila, ja wszystko nosze w pleccaku, dzieki czemu jedna kole/zanka na studiach nazwała mnie sprytny żółwik
rozmowy w toku lubie to !
lila, no jak nie mogę sie czasem przytulic, a chce poczuć bliskść żony to trzeba ją sprowokowac do bardziej radykalnych posunięć
Witam Ktoś się zapatruje na czwartkowe spotkanie multipasko? Bo nie wiem czy robimy czy nie