Wpisy 1 181 478 – 1 181 577
22 października 2012 20:50 → 22 października 2012 21:30, 100 wpisów
13maxa ..juz typowane w profilu,,
amour....bo to wkierwiające jak wszyscy typują na bieżąco a dwie czy trzy osoby obstawiają 1 liczbę przez cały rok
no wiem, ale ja tak robiłem od niedawna, co niektórzy rzeczywiście cały czas
nikogo nie bronię ale musiałes napisać coś że zareagował tak a nie inaczej i to już na samym początku
amour... dobra i ide tam..
luadzie opamietajcie sie wybaczajcie i badzcie litosciwi litosci
no napisal do mnie po c*** cos tam to mu odpisalem ze tak to sobie moze na podworku pisac
wyjdz na ulice i komus powiedz "a c*** Cie to" i czekaj na reakcje
lottomat...nom ostatnio wyszłam i chciałam gościowi nastukać za to że szarpał kobietę na ulicy i co? ) reakcji 0,niech się cieszy że mu nie na***oliłam i nie wsiadlam w auto i nie włączyłam wycieraczek
13maxa..cicho bądz ty drugi kabusuu
amour...o 70 za dużo.Dam przykład bellci,pracuje,jest bidula wiecznie zalatana a typuje systematycznie,na bieżąco.
po prostu na ulicy jak do zlej osoby odpowiesz tak jak zakon to zrobil to jestem pewien ze w czajnik dostanie szybciej niz powiedzial
a ten zaczal jazdy wyzwiska i grozenia wiec ***a ile mozna byc spokojnym ?
lottomat a o co z tym zakonem chodzi
dobra, będę typował, ale, z tego co pamiętam, już raz była taka propozycja, tak po tygodniu kilka osób wstawiło do odwołania liczby, więc, żeby tym razem trzymali się wszyscy tego ok?
amour..teraz jest tak że wszyscy typują na bieżąco a jak nie są usuwani z grupy
lila ..zaraz dam na niee....mało podane na nie 16 liczbów ..wiecej jeszcze troche 25
Lili ...chieli wiecej ale dostałem żniżkę ..bo może będa następne
13maxa...nie tak za duzo 60 ..tylko 25 ok
lila..nan nie ..no masz wypluj 0/25
-----
1,3,8,13,16,21,22,23,26,32,35,37,43,50,52,54,55,62,63,66,69,72,74,75,80
i znikam..nie pisze juz
-----
1,3,8,13,16,21,22,23,26,32,35,37,43,50,52,54,55,62,63,66,69,72,74,75,80
i znikam..nie pisze juz
13max..no jak się w Twoim nie zmieścimy to w moim na bank ja mam w łazience takie na całą ścianę
amour...lilcia nie straszy,lilcia dzierży wałek w dłoń i wali do bólu
lila zrub glebsze wdechy ja tak robie
amour pewnie że nie,ale jak się w***ię to mogę bić az do pierwszej krwirzadko mi się to zdarza wole ustąpić ale była kiedys taka sytuacja że,gdyby nie mąż to chyba bym odsiadywala dozywocie bo bym mendę jedna zatłukła w 3 dupy
za darmo nie dostała,mnie w***ić graniczy z cudem a jej się jednak udało
ludzie ludzie zagalada czeka ! Nienawisc chamstwo samo ! Akysz kur....a akysz
Prowadziłam szkolenie, które miało się zakończyć o 19.00. Szkolenie się skończyło a tu ani widu ani słychu kogoś z instytucji, która wynajęła nam lokal na szkolenie. A żeby było jeszcze śmieszniej to nikt nie zostawił mi,choc twiedził, że to zrobił numeru telefonu do gościa z kluczami. No i robiłam za burka łańcuchowego i do domu wróciłam dopiero pół godziny temu jak sobie gośc przypomniał, że nie zamknął budynku
medea...to wesoło miałaśmogłaś pogryźć tego sierściucha za te klucze
LILA ja ale to prawda jest
krzysio ..karwwwaaaaaaaaaa dawaj inne xxx co karrrrrrrrwaaaa jest
Lila
Ale i tak najlepsza była koordynatorka projektu, której sądząc po głosie w tle przerwałam telefonem miłe chwile z jej lubym. Po prostu powiedziała bym poszła do domu zostawiając budynek otwarty bo przecież nikt się nie domyśli, że nikogo w nim nie ma i nie jest zamknięty
Ale i tak najlepsza była koordynatorka projektu, której sądząc po głosie w tle przerwałam telefonem miłe chwile z jej lubym. Po prostu powiedziała bym poszła do domu zostawiając budynek otwarty bo przecież nikt się nie domyśli, że nikogo w nim nie ma i nie jest zamknięty
Lili ..Też do J sie przeprowadzisz sam doboirowe towarzystwo bedzie sławne na cała Polske