Wpisy 1 178 180 – 1 178 279
20 października 2012 20:48 → 20 października 2012 21:30, 100 wpisów
pintol to bedziesz łapał za cyc czy robił za nianke jak sie chlopaki upiją
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Najwyzsza-kumulacja-w-Lotto-to-nawet-80-mln-zl,wid,15025176,wiadomosc.html
scols...ja widzę tak cycybawi malutka ..facet w nocy jak koniec pić ..bedzie chodzi na podłogę jak zółw ..ja tak myślęęęę ja nic nie boję nasz bracia
Krzysio.. .
Masz coś w swoich archiwach na temat zabytkowego tranzystora TG 8. Chodzi mi o kolejność wyprowadzeń.. .
-----------------------------------
Tranzystor ma polaryzacię PNP.
Masz coś w swoich archiwach na temat zabytkowego tranzystora TG 8. Chodzi mi o kolejność wyprowadzeń.. .
-----------------------------------
Tranzystor ma polaryzacię PNP.
wn...tak znam PNP albo odtwrotnie NPN kolor czarny obudowy tranzystory ..zalezy jaka ampera i wolt ..kiedyś robiłem sam
pintol tylko nie pomyl chodzacego na czworakach pijanego brata z cycem bo bedzie niezla jazda
scols...jak koniec pijakuu ..4 cycy bedzie spał u mnie po jedno łózkoo osobnoo pokój mam 5 ...ja tylko małe miejsce śpię
Krzysio.. .
To zabytkowe ustrojstwo siedzi we wzmacniaczu " Solo 1 ". Naprawiałeś takie coś ???
------------------------
To zabytkowe ustrojstwo siedzi we wzmacniaczu " Solo 1 ". Naprawiałeś takie coś ???
------------------------
wn..zaraz zobacze www ..jeszcze nie znam ,,Solo 1,,
Krzysio.. .
Wzmacniacz jest z 1971 roku. To ustrojstwo jest dziełem Bydgoskiej Fabryki Akordeonów.. ./Jest w dobrym stanie/.
--------------------------
Wzmacniacz jest z 1971 roku. To ustrojstwo jest dziełem Bydgoskiej Fabryki Akordeonów.. ./Jest w dobrym stanie/.
--------------------------
wn....solo 1 to jest głosnik dyskotekowy ..nic nie robiłem ..tylko w srodku potrafię naprawa TV
a ty chciałeś mocniejsze Wzmacniacz...
a ty chciałeś mocniejsze Wzmacniacz...
Krzysio.. .
Ja nie mogłem nigdzie znależć schematu tego wzmacniacza.. .
-----------------------------------------------------
Ja nie mogłem nigdzie znależć schematu tego wzmacniacza.. .
-----------------------------------------------------
Krzysio.. .
Ten wzmacniacz ma 2 wejścia, jest w jednej obudowie z głosnikiem, a końcówka mocy jest zasilana jednym napięciem +68 V.
--------------------------------------
Ten wzmacniacz ma 2 wejścia, jest w jednej obudowie z głosnikiem, a końcówka mocy jest zasilana jednym napięciem +68 V.
--------------------------------------
wn...zobacz obejrzeć ...mocne tylko metale tranzystory niz kolor czarny ..ty muszisz zobaczy w srodku ..ale zasilać do wzmacniacza powinno od 60 voltów ...głosnoo gra ..ty tak dobrze wiesz
wn...
----
http://www.kamienietep.yoyo.pl/tranzystor/tranzystor.html
----
----
http://www.kamienietep.yoyo.pl/tranzystor/tranzystor.html
----
Krzysio.. .
Na Elektrodzie.pl sa zdjecia tego wzmacniacza. Pózniej zobaczę, a jak nie znajdę schematu, to zrobię nowszą płytkę mocy.. .
--------------------------------
Na Elektrodzie.pl sa zdjecia tego wzmacniacza. Pózniej zobaczę, a jak nie znajdę schematu, to zrobię nowszą płytkę mocy.. .
--------------------------------
Krzysio.. .
Jutro rozrysuje płytkę mocy tego wzmacniacza, więc dojdę co powinno tam być.. .
/Krzysio - we wzmacniaczu ktoś pozamieniał tranzystory/.
----------------------------------
Jutro rozrysuje płytkę mocy tego wzmacniacza, więc dojdę co powinno tam być.. .
/Krzysio - we wzmacniaczu ktoś pozamieniał tranzystory/.
----------------------------------
Senna.. .
------------------------
------------------------
Lila.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
wn....ok ...mozna zamienić dwie inne PNP i NPN tranzystory .. szukaj wiekszy ampera od 15A ...od wolt 120 .ale drogie ceny
13maxa..ty kabusuu ..na 14:00a ty mistrzu niz ja...
scolli ..zobaczymy czy rozszyfrujesz to http://www.youtube.com/watch?v=aZglqkCRNt8
13maxa...czytałem kiedy...sara1 zła grzeczna i powazna ..widzie ty ty tak wyglądaszjak kotkuu
krzysio ...ty tak jak wygladasz jak kotku jak z sarą pisałes kabusiu
Krzysio.. .
Zamiast tranzystorów BD 139/BD 140 w stopniu sterujacym ktoś wlutował tranzystory...BC 107.
-------------------------
Zamiast tranzystorów BD 139/BD 140 w stopniu sterujacym ktoś wlutował tranzystory...BC 107.
-------------------------
lila
ja oglądałem na discovery program o pociągach i trochę film patriota
ja oglądałem na discovery program o pociągach i trochę film patriota
scoli ...nie chodzi mi o to czy to rozumiesz tylko skąd ta muza
nw...naprawa nie jest fachowy ..nie miał kasy ..kupił taniocha BC 107 ..niz troche lepsze bd
Lili ..krzysiowi się cos przysniło ..nie spał dzisiaj cała noc ..bawił się rurka ..
ssenna..ja chciałam oglądać tą kontrolowaną katastrofę lotniczą ale juz ni c***a nie wiem kiedy to ma być a program mi dźeki potargał i tyle wiem,czyli guzik
Krzysio..
Kiedyś naprawiałem wzmacniacz " Contra 60 ", i miał on podobną końcówkę mocy./ Był zasilany podobnym napieciem/.
-------------------
Kiedyś naprawiałem wzmacniacz " Contra 60 ", i miał on podobną końcówkę mocy./ Był zasilany podobnym napieciem/.
-------------------
lottomat ja jestem jak czas w pracy pozwala czemu piszesz o innych byle kto? x czasu pisałeś z nimi ok co się
stało.
Witaj Lila i inni
stało.
Witaj Lila i inni
13maxa.... nie bawię rur u mnie zimnoo
max no nuta znana szczegolnie refren tylko nie moge załapac skad to znam
scolls
program o pociągach był ciekawszy, a film już oglądałem wcześniej
program o pociągach był ciekawszy, a film już oglądałem wcześniej
lila
program o katastrofie chyba już był, wczoraj albo przedwczoraj
program o katastrofie chyba już był, wczoraj albo przedwczoraj