Wpisy 1 177 728 – 1 177 827
20 października 2012 13:58 → 20 października 2012 14:33, 100 wpisów
13max..czat powiadasz?ja im dam ***a takie lody że,jeszcze takich nie jedli
lila....nie denerwuj sie kochana daje radęja ich colą częstuję
Lili ..to dawaj załozymy klan ..jakby było więcej osób mozna by było pograć cała ekipa przy jedny stole
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
02,03,04,11,12,16,32,39,44,46,47,48,55,57,58,59,66,71,73,75
Plusem jest liczba: 46
02,03,04,11,12,16,32,39,44,46,47,48,55,57,58,59,66,71,73,75
Plusem jest liczba: 46
spadajjjjjjjjjjjjjjjjj miiiiiiiiiiiii morenoooooooooooooooooooooooo razem z vam dam
krzysio ...Ty leniu co Ty mi podałes tak jak bella napisała jakies wywłoki podałes
Lilcia ty jestes genialna z tymi na nie !!!
moze masz tez na nie do mini???
moze masz tez na nie do mini???
majwoj23
majwoj
Lili ...wejdz na mój lub niki profil i tam bedziesz miała link do pokera ..i jestes
Lili nie masz to wejdż na mój profil i tam się zalogujesz na pokerka ..
ulala,,,nie śmiej się z maxa bo nam wszystkim ostatnio c***owo idzie
ulus ..nie siada 55 ..przemyśl to ale ładna trójeczka była na 14 ...44 55 66 grałem ja pare razy
ulus ...codzienie jem marchewke ...podobno dobra jest oliwa z pestek dyni dzisiaj słyszałem
Lili ...heheh ja też wolę w kasynie ..ale z braku laku i kit dobry
max...ja dynie mam z ogródka i do zupek ja dodaje i mam witaminki
13max..ile kosztuje ta gra bo jak nagram ze 3 koła to mnie stary z domy wyjepie
max55 siada
ostatnio z mojego tajnego wyliczania same powtorki wychodza dlatego ich nie wstawiałam do grupy
i dalej wychodzi 55 do powtórki
ostatnio z mojego tajnego wyliczania same powtorki wychodza dlatego ich nie wstawiałam do grupy
i dalej wychodzi 55 do powtórki
Lili ...masz 2 karty ...tak na poczatku gry ...potem odsłania sie pozostałych 5 ...no i w tym czasie grasz podbijasz blefujesz oszukujesz co chcesz to robisz ...po lewej stronie masz wszytko wyjaśnione popatrz po tych okienkach tam Ci wszytko wytłumacza ...
nie lubię korbola(dyni) przejadłam się chyba za młodu i mam awersję w jej kierunku
13max....ja wiem jak się gra aniołku w pokera tylko kazali mi czekać a ja nie lubię albo mam teraz albo nie chcę w ogóle
Lili ...nie nie kosztuje ...darmowa jest ...masz kase za to że się logujesz i wygryywasz ...chyba że chcesz być vipem to wtedy płacisz ...ale ja ich tam ...omotałem ....
ulala..wolę marchewkę,pietruszkę,seler, i inne korbolem się przejadłam i na sam widok mnie muliz dyni ewentualnie pestki już tylko lubię
Lili ...kochanie ...na kaske to się gra ale nie przez neta ..trzeba na żywca
ulala..ja sobie arbuzy wychodowałam w lecie w ogrodzie,mniamnuśne,lepsze jak dynia
Dopisano wygrane multi multi