Wpisy 1 177 528 – 1 177 627
20 października 2012 12:24 → 20 października 2012 13:25, 100 wpisów
lila
takie przypadki sie zdarzaja, np. profesor ma urodziny w tym samym dniu co ja, ale roczniki inne
takie przypadki sie zdarzaja, np. profesor ma urodziny w tym samym dniu co ja, ale roczniki inne
lila
zobacz swoje ostatnie pięć liczb w peselu - tyle się ludziÓW w tym dniu /co najmniej / urodziło, to się trafić może, nie ?
zobacz swoje ostatnie pięć liczb w peselu - tyle się ludziÓW w tym dniu /co najmniej / urodziło, to się trafić może, nie ?
Lila podaję Ci zdrapki gdzie 50zł jest gwarantowaną wygraną, 1szt/na 100zdrapek
szybkie 50 - w każdej paczce
zodiak - w co drugiej paczce
ex. pensja w co drugiej paczce 1szt/na 50zdrapek
zdrapman- w co 3,3 paczce 1szt/na 200zdrapek
szybkie 50 - w każdej paczce
zodiak - w co drugiej paczce
ex. pensja w co drugiej paczce 1szt/na 50zdrapek
zdrapman- w co 3,3 paczce 1szt/na 200zdrapek
widzieliście ?
na bananach - takie ?
wuwuwu
dole-earth.com
no, nie ma inaczej - dziś gram na końcówkę z banana
na bananach - takie ?
wuwuwu
dole-earth.com
no, nie ma inaczej - dziś gram na końcówkę z banana
lila
no i najważniejsza rzecz to muszę posiąść wiedzę, czy taka wygrana jest w interesującej mnie zdrapce - więc pytam kolektorki jakie wygrane papierowe już wypłaciły, by nie kupować zdrapek w ciemno i nie ukrywam że jolka i inne kolektorki gdzie kupuję zdrapki są mi życzliwe
no i najważniejsza rzecz to muszę posiąść wiedzę, czy taka wygrana jest w interesującej mnie zdrapce - więc pytam kolektorki jakie wygrane papierowe już wypłaciły, by nie kupować zdrapek w ciemno i nie ukrywam że jolka i inne kolektorki gdzie kupuję zdrapki są mi życzliwe
drapek...ciekawe jak mana imię żona sławka bo ja na drugie mam Monika
lila
nie wiem, zapytaj sławka - on szukał dziś Twojego drugiego imienia
nie wiem, zapytaj sławka - on szukał dziś Twojego drugiego imienia
lila
a jesteś tego na 100% pewna?, sławek nie na darmo podpytuję coś pewnie jest na rzeczy
a jesteś tego na 100% pewna?, sławek nie na darmo podpytuję coś pewnie jest na rzeczy
ja najbardziej lubię sernik własnego wyrobu koniecznie z wiejskiego sera i jaj
ulala...zjem coś słodkiego ale żeby sie tak codziennie objadać to raczej nie.Widziałaś torsana? Było pisane że na bieżąco a ten typuje na 6 losowań a na MP jest codziennie szlag mnie chyba trafi.Czy to jest aż tak ciężkie do pojęcia czy może ja jestem jakaś nienormalna ?
Ulala...dlatego wszystkie do odwołania i na 6 losowań zostalo usunięte,jak nie zatypują będzie brak pewniaków i wszystko a jak nie ma się czasu to trzeba zrezygnować i tyle w tym temacie.
do odwołania sraniado odwołania to może stać pewniak przez kolejnych 20 lat tak samo jak na 6 losowań srowań a po 6 losowaniach znowu będzie 69 na kolejnych 8 losowańo nie,tak na pewno nie będzie
siemanko wszystkim
Lila do analizy ile z tego wejdzie
6,58,64,67,75
Lila do analizy ile z tego wejdzie
6,58,64,67,75
witam wszystkich
Lila, widze, że wprowadziłaś do grupy ostre reguły
Lila, widze, że wprowadziłaś do grupy ostre reguły
kondziu...a tak właśnie,koniec srania po gaciach.Bellcia tez pracuje,ma swoje sprawy a typuje na bieżąco.
kondziu..teraz na bieżąco albo wcale,nie ma do odwołania s
ania albo na 30 losowań a jak sie komuś nie podoba to trudno,większość jest ZAJak się nie podoba to może odejść
kondziu..jakby tak każdy postawił liczb e czy tam cyfrę do odwołania to jedyną osobą która wchodziłaby do grupy byłabym jażeby ją podsumować a nie o to tworząc grupę nam chodziło
wreszcie w lidzę cię wyprzedziłem - mam okrągle 300 pkt. a w grupie nadal same oboki wchodzą
kondziu...wczoraj na 13 na nie wskoczyły tylko dwie o 22.15 a o 14-tej na 17 na nie też wskoczyły tylko dwie