Wpisy 1 177 500 – 1 177 599
20 października 2012 11:45 → 20 października 2012 13:17, 100 wpisów
w mm nie mam 6, dałem 5-ale czuję że nie będzie, albo bedzie razem z 25
drapek
zrobiłem coś, co głośno odradzam - był wśród typowanych - a nie posłałem - ale kit z tym w końcu pewne b y
b y ł o tylko 10 zeta
dwie z 4/50 owszem z takich 'moich' gdyby m o ż n a
b y ł o kreślić samemu ale te ewentualne 50 zeta też jakoś biorę na klatę
zrobiłem coś, co głośno odradzam - był wśród typowanych - a nie posłałem - ale kit z tym w końcu pewne b y
b y ł o tylko 10 zeta
dwie z 4/50 owszem z takich 'moich' gdyby m o ż n a
b y ł o kreślić samemu ale te ewentualne 50 zeta też jakoś biorę na klatę
lila
wiem że nie grasz, ale ja dość często układ 5tek daję do keno, choś max. maiłem 5/6 i tylko raz na 5ki
wiem że nie grasz, ale ja dość często układ 5tek daję do keno, choś max. maiłem 5/6 i tylko raz na 5ki
Od 1997 roku jeden zakład ...Lotto.pl zdrożał około 15 razy.. .
-------------------------
Wtedy jeden zakład dużego lotka kosztował około ...20 groszy.. .
-----------------------
-------------------------
Wtedy jeden zakład dużego lotka kosztował około ...20 groszy.. .
-----------------------
lila
ale nie ma się co oszukiwać, 10/10 w keno pada może z 1 raz w roku albo ...wcale
z tego co widzę w żb, najczęśtszą wygraną są 5/6-48zł, 6/7-60zł i 5/5- 120zł
moja najwyższa 7/7 z cht -1000zł 2,5 roku temu
ale nie ma się co oszukiwać, 10/10 w keno pada może z 1 raz w roku albo ...wcale
z tego co widzę w żb, najczęśtszą wygraną są 5/6-48zł, 6/7-60zł i 5/5- 120zł
moja najwyższa 7/7 z cht -1000zł 2,5 roku temu
lila
nie gram na 10/10- może z 1x w miesiącu, ostatnio w sumie rzadko i z cht, na 6, czasem na 7 i 9 skreśleń- ale od miesiąca brak lepszej wygranej
nie gram na 10/10- może z 1x w miesiącu, ostatnio w sumie rzadko i z cht, na 6, czasem na 7 i 9 skreśleń- ale od miesiąca brak lepszej wygranej
drapek..ja w keno raz chyba grałam ale kilka lat temu,mąż się w***iał bo to co chwilkę jest losowanie i powiedział że jak chcę to mi łóżko do kolektury wstawi już nawet nie pamietam ile kosztuje zakład w keno.2 zeta?
lila
ja dzięki "rozpracowaniu" zdrapek, szukam tam papierowych wygranych- znalezienie tej z 50zł jest trochę mniej prawdopodobne niż 3/3 w mm, ale taką mam zabawę
ja dzięki "rozpracowaniu" zdrapek, szukam tam papierowych wygranych- znalezienie tej z 50zł jest trochę mniej prawdopodobne niż 3/3 w mm, ale taką mam zabawę
zdrapek też nie drapię ale może jakbyś mnie nauczył wyszukiwać tych dobrych to kto wie,może i bym się skusiła trochę podrapać
2zł
ja jeszcze w zeszłym roku grałem na ok. 5 zakładów dziennie w keno, a od tego roku przerzuciłem się na mm, a keno tak przy okazji już teraz puszczae i niecodziennie- wolę drapki- tam jest gwarantowana kasa- niestety mała
ja jeszcze w zeszłym roku grałem na ok. 5 zakładów dziennie w keno, a od tego roku przerzuciłem się na mm, a keno tak przy okazji już teraz puszczae i niecodziennie- wolę drapki- tam jest gwarantowana kasa- niestety mała
lila
a interesują Cię wygrane typu 10,20,50zł- bo takie są najczęstsze z tych papierowych
a interesują Cię wygrane typu 10,20,50zł- bo takie są najczęstsze z tych papierowych
drapek...ale zawsze to cośjak wydrapiesz 50 dych to teżnie jest źle,piechotą nie chodzi a masz na MM lub kenolub kolejne zdrapki
drapek...czytałam dzisiaj że,sławek ma żonę z tego samego dnia,miesiąca i roku co ja.Dziwne nie
lila
takie przypadki sie zdarzaja, np. profesor ma urodziny w tym samym dniu co ja, ale roczniki inne
takie przypadki sie zdarzaja, np. profesor ma urodziny w tym samym dniu co ja, ale roczniki inne
lila
zobacz swoje ostatnie pięć liczb w peselu - tyle się ludziÓW w tym dniu /co najmniej / urodziło, to się trafić może, nie ?
zobacz swoje ostatnie pięć liczb w peselu - tyle się ludziÓW w tym dniu /co najmniej / urodziło, to się trafić może, nie ?
Lila podaję Ci zdrapki gdzie 50zł jest gwarantowaną wygraną, 1szt/na 100zdrapek
szybkie 50 - w każdej paczce
zodiak - w co drugiej paczce
ex. pensja w co drugiej paczce 1szt/na 50zdrapek
zdrapman- w co 3,3 paczce 1szt/na 200zdrapek
szybkie 50 - w każdej paczce
zodiak - w co drugiej paczce
ex. pensja w co drugiej paczce 1szt/na 50zdrapek
zdrapman- w co 3,3 paczce 1szt/na 200zdrapek
widzieliście ?
na bananach - takie ?
wuwuwu
dole-earth.com
no, nie ma inaczej - dziś gram na końcówkę z banana
na bananach - takie ?
wuwuwu
dole-earth.com
no, nie ma inaczej - dziś gram na końcówkę z banana
lila
no i najważniejsza rzecz to muszę posiąść wiedzę, czy taka wygrana jest w interesującej mnie zdrapce - więc pytam kolektorki jakie wygrane papierowe już wypłaciły, by nie kupować zdrapek w ciemno i nie ukrywam że jolka i inne kolektorki gdzie kupuję zdrapki są mi życzliwe
no i najważniejsza rzecz to muszę posiąść wiedzę, czy taka wygrana jest w interesującej mnie zdrapce - więc pytam kolektorki jakie wygrane papierowe już wypłaciły, by nie kupować zdrapek w ciemno i nie ukrywam że jolka i inne kolektorki gdzie kupuję zdrapki są mi życzliwe
drapek...ciekawe jak mana imię żona sławka bo ja na drugie mam Monika
lila
nie wiem, zapytaj sławka - on szukał dziś Twojego drugiego imienia
nie wiem, zapytaj sławka - on szukał dziś Twojego drugiego imienia
lila
a jesteś tego na 100% pewna?, sławek nie na darmo podpytuję coś pewnie jest na rzeczy
a jesteś tego na 100% pewna?, sławek nie na darmo podpytuję coś pewnie jest na rzeczy
ja najbardziej lubię sernik własnego wyrobu koniecznie z wiejskiego sera i jaj
ulala...zjem coś słodkiego ale żeby sie tak codziennie objadać to raczej nie.Widziałaś torsana? Było pisane że na bieżąco a ten typuje na 6 losowań a na MP jest codziennie szlag mnie chyba trafi.Czy to jest aż tak ciężkie do pojęcia czy może ja jestem jakaś nienormalna ?
Ulala...dlatego wszystkie do odwołania i na 6 losowań zostalo usunięte,jak nie zatypują będzie brak pewniaków i wszystko a jak nie ma się czasu to trzeba zrezygnować i tyle w tym temacie.
do odwołania sraniado odwołania to może stać pewniak przez kolejnych 20 lat tak samo jak na 6 losowań srowań a po 6 losowaniach znowu będzie 69 na kolejnych 8 losowańo nie,tak na pewno nie będzie
siemanko wszystkim
Lila do analizy ile z tego wejdzie
6,58,64,67,75
Lila do analizy ile z tego wejdzie
6,58,64,67,75
witam wszystkich
Lila, widze, że wprowadziłaś do grupy ostre reguły
Lila, widze, że wprowadziłaś do grupy ostre reguły
kondziu...a tak właśnie,koniec srania po gaciach.Bellcia tez pracuje,ma swoje sprawy a typuje na bieżąco.