Wpisy 1 177 239 – 1 177 338
20 października 2012 07:54 → 20 października 2012 09:06, 100 wpisów
dziewiętnaście w jokerze
b.y.ł.o.b.y p.e.w.n.e dziesięć
ale wysłać trzeba b.y.ł.o.b.y za dwadzieścia pięć
piętnaście zaoszczędzone a może
może, gdyby można było samemu kreślić trochę więcej byłoby
dobrego dnia wszystkim wysokich
b.y.ł.o.b.y p.e.w.n.e dziesięć
ale wysłać trzeba b.y.ł.o.b.y za dwadzieścia pięć
piętnaście zaoszczędzone a może
może, gdyby można było samemu kreślić trochę więcej byłoby
dobrego dnia wszystkim wysokich
sławek , ja wczoraj i w zeszłą sobotę miałem 6/9 , a z+ na razie nie gram, a widziałeś zdrapmana?- wczoraj był u jolki taki sam- ale kto inny drapnął
tesa..pierwszy raz witam ..mozesz ty nie grzeczna jesteś
robal.. i dobra teraz obliczE MM
robal.. i dobra teraz obliczE MM
sławek
co na dziś polecasz?, ja wczorajsze 6/9 z typów mp-wiczów, a na swoje 1/10 i 1/6
co na dziś polecasz?, ja wczorajsze 6/9 z typów mp-wiczów, a na swoje 1/10 i 1/6
idę typować
dzisiaj dużo atrakcji idę na imieniny
jutro kaczorekzależy ile spożyję
dzisiaj dużo atrakcji idę na imieniny
jutro kaczorekzależy ile spożyję
drapek..nie tak szybko ..pomalutkuu
14,33,57,68,72,74
01,22,57,64,68,72
oba z cht, albo przejebałem 5zł, albo będzie ex. wygrana - 3 liczby się powtarzają
01,22,57,64,68,72
oba z cht, albo przejebałem 5zł, albo będzie ex. wygrana - 3 liczby się powtarzają
drapek ..ty grasz 10/10 ...postaw ostatnie 23 i 74...a pierwszy 1/1 jeszcze pomyśle
krzysio, rzadko gram na 10/10, prędzej na 9/9- ale pomyślę o 23,74 i 80 od sławka
drapek ..widzisz ..jeszcze myśle
----
http://old.rapidimg.org/images/dnsAk.jpg
----
----
http://old.rapidimg.org/images/dnsAk.jpg
----
Poczytałem nieco rozmowy nocne lottomata i pani psycholog...
i kurde pieluchomajtki muszę zmienić...
i kurde pieluchomajtki muszę zmienić...
drapek spokojnie bede mistrzuu niz ty bedzie
a ja nie
/ - przynajmniej nie nad cyferkami /
i dziś pójdzie "z czapki" ...
slim, drapek, krzysio, Monet, unhappy, pozostali
i tymcza i poowwwoooo
/ - przynajmniej nie nad cyferkami /
i dziś pójdzie "z czapki" ...
slim, drapek, krzysio, Monet, unhappy, pozostali
i tymcza i poowwwoooo
monet ..lepiej nie pytaj lotoomata ..ootoo opowiada psychiczne ..kazdy ludzie chodzi ..ja nic nie dziwię
podstępne byki krase ts w krzyżówce za 5 zł w moje litery nie dali a,r,s-a wszystkie ich słowa są z tymi literami i dupa awe cezar st wajchlowy rostkowski pomyślał bo za małe ma diety ciul oszołomsiedzą s..rają w stołki i pi..erdolą wszystko
krzysio>>
na tym forum zaobserwować można bardzo szerokie spektrum tzw. odchyłów.
I ja osobiście uważam że akurat lottomat poza normę nie wykracza.
Pisze to co myśli.To jego prawo jeśli nikogo przy tym nie obraża.W życiu tak jest są sympatie i antypatie. Normalka.
I ja wolę to niż niektóre posty lukrem i obłudą spływające.
na tym forum zaobserwować można bardzo szerokie spektrum tzw. odchyłów.
I ja osobiście uważam że akurat lottomat poza normę nie wykracza.
Pisze to co myśli.To jego prawo jeśli nikogo przy tym nie obraża.W życiu tak jest są sympatie i antypatie. Normalka.
I ja wolę to niż niektóre posty lukrem i obłudą spływające.
pafty, w duzej krzyzowce nigdy nie wydrapalem wiecej niz 5 zl a kupilem jej ho, ho...
od samego poczatku mi nie podchodzila, ale przerzucilem sie na nia po rozbiciu puli w malej krzyzowce, ktora dla odmiany byla dla mnie szczesliwa
monet..i no czytałem ...
pafty
w krzyż. xl zostały 2 gł. wygrane - jak ją kupujesz to tylko bierz w niebieskim kolorze
w krzyż. xl zostały 2 gł. wygrane - jak ją kupujesz to tylko bierz w niebieskim kolorze
drapek, no wlasnie biore same w niebieskim kolorze i dvpa blada
paftyy..mówisz i masz nie idzie wygrać w realu..albo pomyśl troche miałeś zbierać na grzyby w lesie i na sprzedaz zarabia za 1.000 zł na dzien jest tam wwww napisane..yy ja juz nie mam siły zabiore moja praca
unhappy
prawdę powiedziawszy, ta xl. jest mniej atrakcyjna niż ta po 3zł, ja parę dni temu kupiłem 2szt-każdą w innej zb i 30 i 20zł, ale mam taką zasadę-że jak w w danej paczce trafię 20 lub 30zł, nie kupuję z niej więcej
prawdę powiedziawszy, ta xl. jest mniej atrakcyjna niż ta po 3zł, ja parę dni temu kupiłem 2szt-każdą w innej zb i 30 i 20zł, ale mam taką zasadę-że jak w w danej paczce trafię 20 lub 30zł, nie kupuję z niej więcej
slawek, w bonusie go chyba nie ma (za krotkie), ale na polu jest i zawsze okazuje sie puste ts daje drogowskaz, kogo sie wystrzegac
tusk, tusk, tusk
pierwsza krzyżówka w której miałem 100zł miała słowo TUSK
pierwsza krzyżówka w której miałem 100zł miała słowo TUSK
drapek, przez ostatnie 3 dni kupilem jej kilkanascie... bilans 1 x 5 zl
w wawie przynosi pecha... moze dlatego, ze tusk jest poslem wlasnie z wawy, o czym chyba sam nie pamieta
gdyby byla tansza, daloby sie przezyc, ale to juz jest prawie 100 zl i 5 zl zwrotu
unhhapyy
musisz w takim razie iść do niego na ...dyżur poselski- no i weź te krzyżówki puste
a swoją drogą trzeba p. Maćka zapytać odkąd na krzyżówce pojawiło się słowo TUSK
musisz w takim razie iść do niego na ...dyżur poselski- no i weź te krzyżówki puste
a swoją drogą trzeba p. Maćka zapytać odkąd na krzyżówce pojawiło się słowo TUSK
a najbardziej wkurzajace jest to, ze na szanse na wygrana ma sie wplyw niewielki
slawek, te ze slowem rostowski lub vincent (wreszcie byloby zastosowanie dla litery v) mialyby pewnie wygrane ujemne... doplaty znaczy sie
unhapyy
mnie najbardziej w***ia to, że w krzyżówce xl i tej po 3zł nie ma wygranych po 50zł, tylko drobniaki dają, a 100zł b. trudno trafić
mnie najbardziej w***ia to, że w krzyżówce xl i tej po 3zł nie ma wygranych po 50zł, tylko drobniaki dają, a 100zł b. trudno trafić
-5 zl, -100 zl kazdy by sie modlil, byle tylko nic nie 'wygrac'
------
...................
Dzień dobry.. .
...................
Dzień dobry.. .
drapek, on nie bywa w ogole w swoim biurze poselskim, a na pewno nie w wawie podstawowe biuro ma nadal w... gdansku... jakby nadal stamtad startowal
slawek
i tak masz dobrze, ja na razie przerzucam się na te po 2zł - może s7 popróbuję, bo z tych droższych nie mam co na razie drapać
i tak masz dobrze, ja na razie przerzucam się na te po 2zł - może s7 popróbuję, bo z tych droższych nie mam co na razie drapać
Drapek.. .
-------------
-------------
drapek Poslalem ostatnio w Kozach w szczesliwej kolekturze(3 glowne wygrane) i 3 w mini ,3 w duzym i dyszka w Sz10
Unhappy.. .
------------------
------------------
wn...
teraz muszę jeszcze raz spać odpoczynkuu..i poowwoo
teraz muszę jeszcze raz spać odpoczynkuu..i poowwoo
Krzysio.. .
-----------------
-----------------
+10. Jest .... Może być.
-------------------
-------------------
Lila pojawia się na Mp około godziny...11.
-----------------------------
-----------------------------
nw...tak dokła u mnie tez +10 stopni mówie zimnoo troche
dokładnie