Wpisy 1 174 405 – 1 174 504
18 października 2012 21:41 → 18 października 2012 22:06, 100 wpisów
maksiu
Niestety jeszcze nie mam uprawnień radcy prawnego lub adwokata więc co do zasady mogę stawac tylko w sprawach cywilnych i administracyjnych w pierwszej instancji
Niestety jeszcze nie mam uprawnień radcy prawnego lub adwokata więc co do zasady mogę stawac tylko w sprawach cywilnych i administracyjnych w pierwszej instancji
U ciebie na tym jak sam mówisz zadupiu tez masz inwazję biedronek?
Tutaj kurde okna nie można otworzyć. Tyle tego jest.
Tutaj kurde okna nie można otworzyć. Tyle tego jest.
bo na odcinku 100 metrow tak mnie obskoczylo ze myslalem ze podpale ten teren
to wygląda że całą okolicę nawiedziły.
Bo na Pogodnie i Golęcinie też są.
Bo na Pogodnie i Golęcinie też są.
ja kolo Krzekowa dzis bylem kolo stadionu pogoni tez i tam o ***a masakra
dumalem czy to ze mna cos jest nie tak czy tak wyjebane perfumy uzywam ze nawet biedronki chca mnie wyruchac
dotam...***a żyje ale wszedł na moją posesję do męża a pies latał po ogrodzie i go szczapił.Pogryzł mu nogę i rękę
no i c*** i bardzo mu dobrzepo o właził bez dzwonienia.Wszedł na własną odpowiedzialnośćA swoją drogą karwa synuś broni mamusi
kiedys ugryzl mnie mój pies i dostalem 21 bolesnych zastrzykó bo niebyl szczepiony
nmax...kuzwa kolacja jak kolacjaale z szelek nie mogłam sie odpiać
dotam
No to znając moje szczęscie do losowań prowadzących przez tego pana kupony mogę zacząc przerabiac na konfetti
No to znając moje szczęscie do losowań prowadzących przez tego pana kupony mogę zacząc przerabiac na konfetti
miszell...oczywiście moje kochane ;lizaczki ....poprawiają się ...teraz juz nie szaleje jak od marca na nie ..ale sprawdzic zawsze trzeba
nie wiem o czym mowicie, ale ja to lisa widziałam latem jak szukał jedzenia pod balkonamia jak lis wychodzi w miasto to cos nie tak
miszel ..tak grałem juz od 2 tygodni na nie codziennie i teraz 4 dni i przewa