Wpisy 1 174 144 – 1 174 243
18 października 2012 15:09 → 18 października 2012 18:08, 100 wpisów
ku..rwa znowu kaszana 0/5 w multi na chybił,s***iele siedzą dale na pi..rdzistołkach i hahmecą układy przez kompa-ot i cały tuskoland,zawsze niezmienny ,a tylko krowa niezmienia pogladów i Tusk
Dotam to nie Ty czasem jestes marek z czatu co glosi ze sie w lotto zarabia a nie wygrywa ?
Tuski panom już dziękujemy,w przenośni bo w.***ienie po ich rządach przeogromne

na toki ich

na toki ichgaja swoja droga my sie z Lila czubimy mocno wiec nie bierz do siebie naszych tekstow
lottomat tak ogólnie na co dzień komu kibicujesz,pewnie jak 3/4 lpopulacji ludzkiej Barcelonie?
ja kibicuje POLONII BYDGOSZCZ,TOMASZOWI GOLLOBOWI I AC MILAN i to od dawna
well ... nie kibicuje ani realowi ani barcelonie bo jak mozna kibicowac ogladajac mecz na zywo a z zyciem klubu nie miec nic wspolnego ?
jak nie mozesz byc na meczach w lidze hiszpanskiej to jak chcesz byc KIBICEM ?
najlepsi sa Ci kibice co mowia Viva El Barca a nie znajac skladu swojej druzyny
kibicowanie ma wiele wymiarów,ja jak moge, chodze na mecze polonii,a Milanowi kibicuje własnie ogladajac mecze w tv
lottomat mnie najbardziej wkurza jak panie w tv ktore nie rzadko bierze sie do komentowania np.zawodów zuzlowych nie potrafia poprawnie wymówic nazwiska zawodników i w ogóle merytorycznie nie sa przygotowane
lottomat ja jestem płci żeńskiej a Ty używasz względem mnie końcówek męskich...
lottomatt..tam piekarnik ..ty masz kasa kup ciastaaa..ja wiem ..ty duzy człowiek wstyd nie umiesz kupować
i znikam...
o.O - zegarek na mp?! fajnie ciekawe czy na telefonie tez nedzie mnieniał godzine... (opera mini 7.0)
wczoraj bardzo udany dzień i spory ++++++++++++ zapraszam
sportstips13.blogspot.com
sportstips13.blogspot.com
mala557
torsan
kto zbiera grzyby i na sprzedaz zarabia za 1.000 zł na dzien i teraz macie przeczytaj na dole w komentarzu są avantury..
---
http://praca.wp.pl/title,Ile-mozna-zarobic-na-grzybach,wid,15013499,wiadomosc.html?ticaid=1f5e1
--
i dobra znikam...
---
http://praca.wp.pl/title,Ile-mozna-zarobic-na-grzybach,wid,15013499,wiadomosc.html?ticaid=1f5e1
--
i dobra znikam...
mala557 gralas na 14?
albin gralam, ale bez efektow
torsan wczoraj skromnie 4/10, 5/9. a Ciebie jak
torsan wczoraj skromnie 4/10, 5/9. a Ciebie jak
albi..a ty grałeś w realu ..czy nic cały rok taka cyca gra
mała..
krzysio744 ja czesto nie gram
mala557
tesa