Wpisy 1 173 844 – 1 173 943
18 października 2012 13:10 → 18 października 2012 13:39, 100 wpisów
dziś poszedłem tam w piecu zapalić ..
krzys3355..jaka kawa? Ja kawy nie piję od 8 lat albo jeszcze dłużej
lila, proponuje zneutralizować tych, co mają pewniczki "do odwołania"
kondziu...w sumie to też mi się nie podoba jak ktoś obstawi liczbę jak Pawcio i rok nie zmienia,to nie o to w tej zabawie chodziło
rozumiem że ktoś nie ma dostępu do kompa to wtedy ok ale jak ma to powinien zmienić liczbę
andruśka..tu mowa o Pawcio,zobacz ile ta 80 stoi przy jego niku.Nic nie zmienia ,prawdopodobnie do grupy w ogole nie zagląda
Trzeba z Pawciem konkretnie pogadać bo to bez sensy wkleić liczbę na rok i się w ogóle nie pojawiać
Ale niektórzy powinni trafić przykaldowo do grupy: "najlepszy pewniak na cały rok"
jak ktoś nei daje rady,to powinien sie wypisać, bo widzę że chętnych jest sporo
lila...no dobrze ty bierz 69...słabo spadnie
wczoraj udany dzień i spory +++++ zapraszam
sportstips13.blogspot.com
sportstips13.blogspot.com
jak sie codzienne analizuje liczby i zmienia to jest satysfakcja
jak sie trafia
jak sie trafia
krzysio...ale ja nie chcę 69bo mi do niczego nie pasuje ale może kiedyś wezmę a tak jak jest obstawiana przez cały rok to nie mogę nie tylko ja wziąć tej 69 np ale też nikt inny
a ja zapomniałem rozpiski z domu, bo wzorem lili przeszedłem na zeszyt papierowy i jestem antyekologiczny
kondziu..czyli jak komuś w danym miesiącu nie idzie to ma s***alać tak? Głupi pomysł
lila..no ok...ja mówię obliczone cały rok tylko lepsze 23 ..1/1 niz 69
1 173 905. kondi1 2012-10-18 (13:27)
nie daje rady w jakim sensie?
nie daje rady w jakim sensie?
nie daje rady codziennie typować no. Wiadomo, że jak nie może, bo ma wyjazd czy cuś, to da na parę dni
różnie bywa,ludzie wyjeżdżają na urlopy gdzie nie mają dostępu do kompa ,wtedy rozumiem że,do ODWOŁANIA ale jak są codziennie na MP a pewniak stoi od roku to moim zdaniem jest bez sensu.Muszę dzisiaj PAwciowi napisać kilka słów
no chyba,że pójdziemy na maksa i najgorszy [po miesiącu] odpada - kurde, to ja będę pierwszy , ale byłaby mobilizacja
kondi ja tez miałam takie miesiące że mi pewniaki nie wychodziły
tak kazdy ma ....nie martw sie
tak kazdy ma ....nie martw sie
lilaa...no pawcioo leniwy szuka 1/1 w grupie od odwołania czyli co to znaczy czy jest jest urlop ..ty widzisz jest w domu tak gada pawcioo
i teraz tak,albo zaczną typować na bieżąco albo niestety z całym szacunkiem będziemy się musieli pożegnać mimo wszystko że Pawcio jest moderatorem w grupie.Którego zresztą nigdy nie ma
krzysio....ale jak dla mnie to jest bez sensu bo inni też chcieliby 80 obstawić albo 2
kondziu..otóż to.Pawcio sam napisał.......5. Spóźnienie w podaniu typów nie będzie wiązało się z ostrzeżeniem, ale lepiej aby do nich nie dochodziło. Aby temu zapobiec, gdy przewidujemy, że nas nie będzie lub gdy nie zdążymy podać swojej liczby dopuszczalne jest podanie z wyprzedzeniem dwóch typów przed popołudniowym losowaniem. Jedno dla popołudniowego i drugie dla wieczornego losowania. O takim zdarzeniu członek powinien odpowiednio poinformować wskazując, które typowanie jest dla którego losowania.
W wyjątkowych okolicznościach (np: wakacje, urlop, siła wyższa) będzie można podać więcej niż dwie liczby kolejno dla następnych losowań.
W wyjątkowych okolicznościach (np: wakacje, urlop, siła wyższa) będzie można podać więcej niż dwie liczby kolejno dla następnych losowań.
A ja przed chwilą znalazłam w necie przez przypadek informację, która postawiła mnie w osłupienie. Ludzie nigdy mnie nie przestaną zaskakiwać
Nie wiem czy kojarzycie pisarkę Annę Rice tę od Wywiadu z wampirem i całej całkiem fajnej serii o krewnych i znajomych Lestata i całkiem fajną serię o czarownicach. Potem kobieta z mężem pod pseudonimem popełniła hardocorową Trylogię o Śpiącej Królewnie w wersji dla dorosłych w klimatach BDSM. Kolejne było nawrócenie na katolicyzm w wersji przy której Mel Gibson w najlepszym czasie byłby postępowcem i plon tego nawrócenia czyli biografia Chrystusa. A potem jak się okazało, że chrześcijanie to nie jest target, który lubi szastać kasą na przydługie cykle powieściowe delikatnie mówiąc mało ortodoksyjnie pisarka doznała kolejnego olśnienia i porzuciła chrześcijaństwo na rzecz.... romansów paranormalnych o Aniołach
Nie wiem czy kojarzycie pisarkę Annę Rice tę od Wywiadu z wampirem i całej całkiem fajnej serii o krewnych i znajomych Lestata i całkiem fajną serię o czarownicach. Potem kobieta z mężem pod pseudonimem popełniła hardocorową Trylogię o Śpiącej Królewnie w wersji dla dorosłych w klimatach BDSM. Kolejne było nawrócenie na katolicyzm w wersji przy której Mel Gibson w najlepszym czasie byłby postępowcem i plon tego nawrócenia czyli biografia Chrystusa. A potem jak się okazało, że chrześcijanie to nie jest target, który lubi szastać kasą na przydługie cykle powieściowe delikatnie mówiąc mało ortodoksyjnie pisarka doznała kolejnego olśnienia i porzuciła chrześcijaństwo na rzecz.... romansów paranormalnych o Aniołach