Wpisy 1 173 778 – 1 173 877
18 października 2012 12:50 → 18 października 2012 13:18, 100 wpisów
kondziu...krzysio już je sprawdził zdjęcia były robione 30 listopada 2011 roku
kondziu...no taaaanawet napisane było z jakiego aparatu je robiłes
kondi1 się gryzie mówisz ja myślę że gryzą się nasi parlamentarzyści oraz PZPN "jakby jeszcze przy korycie być"
no nie wiem multi, korzytałem z tego starszego jakis czas i mulil mi kompa. Teraz mam ESET Smart Security 3 sezon i jest ok
tylko dla ludzi humornych
horoskop na czwartek, 18 październik:
Wodnik,
Będziesz miał dobrą fazę do prowadzenia negocjacji w interesach, które pozwolą Ci pozyskać nowych partnerów i polepszyć swoje życie zawodowe i towarzyskie. Bądź punktualny i nie spóźnij się na spotkanie, które jest dla Ciebie bardzo ważne - musisz zrobić dobre wrażenie na ukochanej osobie.
Do jutra.
horoskop na czwartek, 18 październik:
Wodnik,
Będziesz miał dobrą fazę do prowadzenia negocjacji w interesach, które pozwolą Ci pozyskać nowych partnerów i polepszyć swoje życie zawodowe i towarzyskie. Bądź punktualny i nie spóźnij się na spotkanie, które jest dla Ciebie bardzo ważne - musisz zrobić dobre wrażenie na ukochanej osobie.
Do jutra.
kondi1 każdy ma inne spostrzeżenia mi starczy avast 7 choć myślę że poprzednie wersję tego programu mogą sobie nie dać razy tak jak ta najnowsza wersja bo nie tylko antywirusy są bardziej skuteczne i nowsze ale wirusy także a komputer się mulił bo tak jak mówię wirusy bardziej atakują starsze wersje niż nowsze
lila, wszystko sie zgadza poza datą - zaraz zobaczę, co mam ustawione w tym moim S....u, bo przez niego zapomniałem o rocznicy ślubu, wiec moje c ujek sie zrestartował
kondi1 a także zależy do jakiej pracy używa się komputera mam na myśli programy bardziej lub mniej zaawansowane
u mni pokazuje że dzisiaj zrobiłem wie c kupta se lepszy sprzet i mnie nie wkurzajta
na kilka chwil uciekam będę około 14:00
spoko multi, jak po stronach dl adorosłych panów nie chadzasz to nic ci nie wlezie
komdi przecież to nie ma znaczenia chciałeś mi pokazać piękno
lasów i jego bogactw i foto sa super
lasów i jego bogactw i foto sa super
ale ulala, chcę mnie w ch..uja zrobic tutaj jakimś dziwnym śmieciowym prigramem
lila, ty cieżarna wiec sie odsuń, bo zaraz wszystkich tutaj wybiję w pień
kuźwa lila, nie cierpię jak ktoś mi kłamstwo zarzuca u mnie słowo droższe od całego złota fortu knox
kuźwa, mnie wolno trochę się z Wami podroczyć, ale to juz przesada
lila, ty mnie nie uruchamiaj, bo chcę jeszcze trochę pociągnąć po tej planecie
dziś poszedłem tam w piecu zapalić ..
krzys3355..jaka kawa? Ja kawy nie piję od 8 lat albo jeszcze dłużej
lila, proponuje zneutralizować tych, co mają pewniczki "do odwołania"