Wpisy 117 306 – 117 406
12 czerwca 2010 00:42 → 13 czerwca 2010 01:30, 100 wpisów
Witam.Informacyjne : Pojawiły się komary w Krakowie i to w dużej ilości.Wracając zostaliśmy trochę pogryzieni,ale one padną bo nasza krew składała sie również ze związku chemicznego.Jak który nie został zabity to odfruwał zygzakiem.Dla niego jutro będzie tragiczne.Oj będzie miał kaca.Pozdrawiam
Witam wszystkich graczy :)
kombo >>> zazdrość to bardzo przytka cecha,a kathy to zupełnie inna osoba jak Ty.
Nie podatna na sugestię.
Ale mam nadzieję,że Twój wybór był trafny jak i Twoje typowania.Życzę wysokich wygranych.
kombo >>> zazdrość to bardzo przytka cecha,a kathy to zupełnie inna osoba jak Ty.
Nie podatna na sugestię.
Ale mam nadzieję,że Twój wybór był trafny jak i Twoje typowania.Życzę wysokich wygranych.
na 14:00
2,3,5,10,19,20,22,26,28,32
33,35,36,39,40,41,44,48,49,51
11,54,58,65,71,72,73,76,78,79
2,3,5,10,19,20,22,26,28,32
33,35,36,39,40,41,44,48,49,51
11,54,58,65,71,72,73,76,78,79
Witam.Moje typy na dziś do gry w MM są następujące:27,55,8,39,61,46,12,28,67,9.Dziś festynowy dzień w Krakowie więc nie ma co kompa męczyć i wyciskać klawiaturę.Pragnę dodać że jednym z warzniejszych festynów jest festyn kulinarny.Polecam go zwłaszcza kurkom,ale i koguty powinny to zobaczyć bo można wiele ciekawostek podglądnąć i spróbować. Pozdrawiam i życzę trafnych typów wysokich wygranych.Do zobaczenia wieczorkiem.
Witam Wszystkich.
Nikogo tu nie ma. :(
porażka...mam nadzieję, że wieczorem jakaś żaba wyskoczy bo te bardziej fartowne są
Kathy>>
Dziś, za pewnego rodzaju radą, sugestią, TDP - nie oglądałem losowania, a z Twojego wpisu wynika, dla mnie jednoznacznie jakby, iż to szanowny p. Dziwny Wielce prowadził ?
zrobię obiad
Lila>>( nie, nie z forum , sorry tamte przepisy dla mnie są trochę za ekstrawaganckie )
i coś napiszę...
Dziś, za pewnego rodzaju radą, sugestią, TDP - nie oglądałem losowania, a z Twojego wpisu wynika, dla mnie jednoznacznie jakby, iż to szanowny p. Dziwny Wielce prowadził ?
zrobię obiad
Lila>>( nie, nie z forum , sorry tamte przepisy dla mnie są trochę za ekstrawaganckie )
i coś napiszę...
Robal_36
ja też już ćwiczyłam nieoglądanie losowania, ale z marnym efektem ;-)))
a dziś włączyłam akurat na powtórkę i dojrzałam jaśnie wielebnego
ja też już ćwiczyłam nieoglądanie losowania, ale z marnym efektem ;-)))
a dziś włączyłam akurat na powtórkę i dojrzałam jaśnie wielebnego
simad....pułkownik??Nie wiem o czym do mnie piszesz.Pilka???Nie kojarzę.Zmień lekarza bo ten leczy cię bez większych rezultatów.
Robal 36....nikt nie pisze ,że masz korzystać z przepisów na forum.Rób co chcesz.
multi multi na 22
30,47,50,60,80
4,5,48,49,79 stawka x2
4,20,29,48,53
lotto;
7,17,18,20,24,42
1,2,32,37,39,44
13,18,29,32,41,45
mini lotto
1,9,12,27,37
17,19,28,35,41
4,16,38,39,42
powodzenia i oby cos wpadlo u mnie! pozdrawiam.
30,47,50,60,80
4,5,48,49,79 stawka x2
4,20,29,48,53
lotto;
7,17,18,20,24,42
1,2,32,37,39,44
13,18,29,32,41,45
mini lotto
1,9,12,27,37
17,19,28,35,41
4,16,38,39,42
powodzenia i oby cos wpadlo u mnie! pozdrawiam.
lila>>
sorki, nie chciałem Cię w żaden sposób urazić.
Pisząc "ekstrawaganckie" miałem na myśli - czasochłonne, wyszukane...Parę razy, jak tam zajrzałem to się oblizywałem...
Wy tam - krewetki, awokado, a u mnie tak na raz dwa - schabowy, mielony...Wczoraj bodaj padło pytanie, czy ktoś z tych przepisów korzysta...Zupę porową zrobię, nie ma zmiłuj !
I mam nadzieję, że wszyscy wytrzymają ten mój eksperyment :)
Bo moja specjalność to nadziewana papryka
pozdrawiam
sorki, nie chciałem Cię w żaden sposób urazić.
Pisząc "ekstrawaganckie" miałem na myśli - czasochłonne, wyszukane...Parę razy, jak tam zajrzałem to się oblizywałem...
Wy tam - krewetki, awokado, a u mnie tak na raz dwa - schabowy, mielony...Wczoraj bodaj padło pytanie, czy ktoś z tych przepisów korzysta...Zupę porową zrobię, nie ma zmiłuj !
I mam nadzieję, że wszyscy wytrzymają ten mój eksperyment :)
Bo moja specjalność to nadziewana papryka
pozdrawiam
Dzisiaj idąc jak zwykle pod górę,
mijałem kilka punktów lotto,
przy każdym,choć chęć zajrzenia
była duża,mówiłem sobie:P#######,
nie gram i nie zagrałem.
Uważam to za duży sukces.
Życzę b.dobrych typowań i b.dobrych
wygranych w realu.
Pozdrawiam Wszystkich Grających.
mijałem kilka punktów lotto,
przy każdym,choć chęć zajrzenia
była duża,mówiłem sobie:P#######,
nie gram i nie zagrałem.
Uważam to za duży sukces.
Życzę b.dobrych typowań i b.dobrych
wygranych w realu.
Pozdrawiam Wszystkich Grających.
Skoro mowa o kulinariach ,to mam wrażenie jakby z 20 kulek z "pierwszego tłoczenia" ktoś przerobił na knedle z truskawkami .Pozdrawiam wszystkich.
Robal_36 witaj.
Mówiłem tak sobie,
ponieważ idąc pod górę
lubię z sobą podyskutować.
Niektórzy ludzie dziwią się,
kiedy widzą moją dyskusję,
ale na szczęście mi to lata.
Pozdrawiam.
Mówiłem tak sobie,
ponieważ idąc pod górę
lubię z sobą podyskutować.
Niektórzy ludzie dziwią się,
kiedy widzą moją dyskusję,
ale na szczęście mi to lata.
Pozdrawiam.
kathy>>
zobaczyłem wyniki...
najniższa powyżej 23 ? hmmmm To miejsce publiczne...
to innymi słowy powiem: oj , co to za liczby ?*
Na moich - amba,zero,nul,nofing,d.zbita,rzucatenierównewalke
W chybił trafił, tak dla nabiału puszczonym, bo 10 z plusem,a tak NIE WYSYŁAM -
jakiś tam wynik się wykrystalizował :O
Taaaaaaa
* tak, wiem
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
mogą wylosować
się
i 20 może być plusem
i jakby co - podawałem w kolejności wylosowywania
zobaczyłem wyniki...
najniższa powyżej 23 ? hmmmm To miejsce publiczne...
to innymi słowy powiem: oj , co to za liczby ?*
Na moich - amba,zero,nul,nofing,d.zbita,rzucatenierównewalke
W chybił trafił, tak dla nabiału puszczonym, bo 10 z plusem,a tak NIE WYSYŁAM -
jakiś tam wynik się wykrystalizował :O
Taaaaaaa
* tak, wiem
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
mogą wylosować
się
i 20 może być plusem
i jakby co - podawałem w kolejności wylosowywania
szpicbródka>>
Idąc w górę i dysputę prowadząc,
z poważnym w końcu człekiem
respekt budzić powinieneś
inaczej
w przeciwną stronę
Powodzenia
w tym
dokąd zmierzasz
Idąc w górę i dysputę prowadząc,
z poważnym w końcu człekiem
respekt budzić powinieneś
inaczej
w przeciwną stronę
Powodzenia
w tym
dokąd zmierzasz
Robal_36
W przeciwną stronę to na deskorolce lubię
i raczej bez dyskusji ze sobą.
W przeciwną stronę to na deskorolce lubię
i raczej bez dyskusji ze sobą.
szpicbródka >>> kup sobie rower,nie będziesz musiał iść (pod górkę) i nie nagadasz się tyle po drodze :PPPP
Magdaleno mam już rower.
W dodatku nie jeden,
kilka zabytkowych,
rdza je zżera.
W dodatku nie jeden,
kilka zabytkowych,
rdza je zżera.
Kiedy jechałem ostatnio na rowerze,
dyskutowałem z dzwonkiem.
dyskutowałem z dzwonkiem.
Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach.
Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi wniebowzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada:
"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."
No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:
"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pi _ zdy zjada się na kolację".
Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi wniebowzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada:
"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."
No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:
"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pi _ zdy zjada się na kolację".
szpicbródka>>
Rany Gościa - Facet
a oczy ? wtedy oczy masz otwarte ?
czy baaaaardzo, cholernie szeroko otwarte ?
ha ?
i 50 jest, pamiętaj 50 !
Ps
i dziękuję oczywiście za pamięć o
dolnympodkreślniku
Rany Gościa - Facet
a oczy ? wtedy oczy masz otwarte ?
czy baaaaardzo, cholernie szeroko otwarte ?
ha ?
i 50 jest, pamiętaj 50 !
Ps
i dziękuję oczywiście za pamięć o
dolnympodkreślniku
Magdaleno,widzę,że moja osoba Ci nie odpowiada?
witam wszystkich
nie tak gorąco już.
dziś wkraczam do gry po
tygodniowej przerwie
wygranych virtualnych i w realu
życze :)
ps. co sie dzieje z bałwanem
w te upały ????????????
nie tak gorąco już.
dziś wkraczam do gry po
tygodniowej przerwie
wygranych virtualnych i w realu
życze :)
ps. co sie dzieje z bałwanem
w te upały ????????????
madzia...już wiem... niektórzy nie rozumieją Twojego specyficznego poczucia humoru
Robal_36 to _ to się podobno "stopka" nazywa,
ale możliwe,że się mylę.
ale możliwe,że się mylę.
Monet>>
witaj,
do mnie dotarło to już w postaci kawału...
Jeśli znasz może kogoś, kto może spotkać tego dżentelmena
przekaż
niech przekaże pozdrowienia
pozdr
witaj,
do mnie dotarło to już w postaci kawału...
Jeśli znasz może kogoś, kto może spotkać tego dżentelmena
przekaż
niech przekaże pozdrowienia
pozdr
szpicbródka>>
Masz rację - mylisz się,
bo przepraszam
stopka to czterdzieścihmhmhmhmmhmmmh
"komputerowa" nazwa tego znaku "_" to
podkreślnik dolny
Masz rację - mylisz się,
bo przepraszam
stopka to czterdzieścihmhmhmhmmhmmmh
"komputerowa" nazwa tego znaku "_" to
podkreślnik dolny
Mnie sie zdarzyło wracać z pracy autobusem przed meczem na stadionie ŁKS,tłok niemiłosierny,przewaga kibiców,na siedzeniu rozwalony lekko nabzdziany młody facet.Obok jakaś obładowana zakupami kobieta urąga mu,że on siedzi w dodatku jedzie od niego jakiś winem czy piwem..Młody nie tracąc rezonu na cały autobus wrzasnął : a ja jutro będę trzeżwy ,a ta stara pudernica jak była brzydka tak będzie...
Fajnie było podyskutować,
podkreślnik mi opadł,
a stopka się podniosła.
podkreślnik mi opadł,
a stopka się podniosła.
saskia>>
a jak by to ...Matka była ?
roxana>>
zdefiniuj "coś"
szpicbródka>>
Jak Cię znam, to
życiowa - prawda ?
i tak trzymaj
a jak by to ...Matka była ?
roxana>>
zdefiniuj "coś"
szpicbródka>>
Jak Cię znam, to
życiowa - prawda ?
i tak trzymaj
saskia>>
nieskromnie napiszę - wiem
dlatego właśnie tak napisałem ;)
Witam w Klubie
nie jesteś awanturny
mam nadzieję ?
pzdr
nieskromnie napiszę - wiem
dlatego właśnie tak napisałem ;)
Witam w Klubie
nie jesteś awanturny
mam nadzieję ?
pzdr
Witam ponownie.
:( Nikogo tu nie ma. Idę sobie precz.. .
madzia77>>
Jak mogłoby być bez osiem ?
sześć
sześć
Wam wszystkim
Jak mogłoby być bez osiem ?
sześć
sześć
Wam wszystkim
zapomniałam się Wam pochwalić...pierwszy raz od niepamiętnych czasów wydrapałam coś na losie ;-)))
witam dzisiaj
doniesienia regionalne - nad wschodnią częścią śląska w tej chwili burza się zaczyna, która wygląda TRAGICZNIE! błyska się ogromnie często, silne podmuchy wiatru, takie porywy co chwilę i zaczyna padać ogromnie gruby deszcz. burza przemieszcza się powolutku w kierunku małopolski. chmury strasznie wypiętrzone i wyraźny jest ten najniebezpieczniejszy układ frontu atmosferycznego - taka jakby półka z chmur - ciągnie się na kilka kilometrów. nie chcę wróżyć najgorszego, ale to naprawdę wygląda TRAGICZNIE...
doniesienia regionalne - nad wschodnią częścią śląska w tej chwili burza się zaczyna, która wygląda TRAGICZNIE! błyska się ogromnie często, silne podmuchy wiatru, takie porywy co chwilę i zaczyna padać ogromnie gruby deszcz. burza przemieszcza się powolutku w kierunku małopolski. chmury strasznie wypiętrzone i wyraźny jest ten najniebezpieczniejszy układ frontu atmosferycznego - taka jakby półka z chmur - ciągnie się na kilka kilometrów. nie chcę wróżyć najgorszego, ale to naprawdę wygląda TRAGICZNIE...
ok wyłączam wszystko w domu - za przeproszeniem je**e piorunami jak cepem. na razie
Ja też inwestuję w kulki i do tego jestem chwalipiętą i się chwalę wygranymi kuponami tutaj http://typowanie-strategia-technika.beepworld.pl/mojewygrane.htm
Pzdr
Pzdr
Na szczęście zdrowi i oby tak było dalej...a obok teletumbisie maluch ogląda zamiast spać...
Delikatnie się gra,a może zacząć puszczać 2 X po 10 zakładów w mini to może się wreszcie trójkę trafi...
OPA...puszczaj 10 razy po 2 zakłady, bo inaczej Ci się nie zmieszczą do okładki :-)
KATHY z nowego lottomatu chyba się zmieszczą...idę zobaczę co w tv...
Uwaga- od dwóch dni zwróciłem uwagę na rozliczenia za internet w sieci Heyahi i stwierdzam że ta sieć to ZŁODZIEJE!!! Jeśli 1 Mb kosztuje 20 groszy, to dlaczego ja mam płacić za to 50 groszy??? W poniedziałek zmieniam sieć i wszystkich ostrzegam przed OSZUSTAMi !!!
Do niedawna za 5pln można było ściągnąć około 23 Mb. Dzisiaj za 2 Mb pobrali mi około 1pln a powinno być około 0.40pln. ZŁODZIEJE!!!
Idą groźne burzę, lepiej nie SPAĆ!!!
Mag.. . Jesteś tam?
Mag.. . Jesteś tam?
Wędrowca----a gdzie te burze?
I jak tak wędrujesz to powiedz mi Niemcy jutro wygrają?
pozdro
I jak tak wędrujesz to powiedz mi Niemcy jutro wygrają?
pozdro
Ja burzę śledzę na stronie "łowców burz" na " mapa burz nr. 2"
Piłką się nie interesuje, ale Niemcy wygrywają zawsze/prawie/.
Piłką się nie interesuje, ale Niemcy wygrywają zawsze/prawie/.
Wędrowca-----zaimponowałeś mi tym zwrotem "prawie" czyli postawię jutro czyli za 21 minut na Niemców
Przed chwilą zaglądałem na stronę łowców burz i widzę że tyle burz i błyskawic to DAWNO nie było!!!
Wędrowcze netowy, wiesz dlaczego chciałbym spędzić jeden rok na Jawie?
Mag.. . Witaj. :)
Witam.Informacyjne w Krakowie burza z gradem trwa.Przesuwa sie na południowy wschód.Pozdrawiam. A targami żywnościowymi byłem zaskoczony,to nie to co ja myslałem.
koguciku:)Witaj:)) nie było bułeczek "wielkości bochenka chleba":)))
Mag.. . Ja miałem nieciekawe spotkanie z burzą i wolę nie spać. :(
??? Co masz na myśli? Może gdzieś wyjeżdzasz?
Mag.. . Wszędzie jest internet i zawsze możesz pisać na Mp.
Mag.uś- ja piszę z komórki/czytam na Multipasko, nie mam żadnego adresu, bo był mi niepotrzebny.
Mag.uś- ja piszę z komórki/czytam na Multipasko, nie mam żadnego adresu, bo był mi niepotrzebny.
Mag.. .
"... Mówisz mi, pakuj graty i jedź STĄD".
Mag.. Znajdź te pieśń i posłuchaj. WARTO!!!
"... Mówisz mi, pakuj graty i jedź STĄD".
Mag.. Znajdź te pieśń i posłuchaj. WARTO!!!
Co za paskudna pogoda. Ktoś napisał w internecie, że na południu Polski leciały "bomby gradowe" o średnicy 7 cm!!!