Wpisy 1 170 704 – 1 170 803
16 października 2012 14:08 → 16 października 2012 15:18, 100 wpisów
ulala
Lila
medea76
senna
Robal_36 na wieczor juz wyslany?
lottomat
albinlotto
że coś we wrocku, że może się nachapałeś... ale, no wiadomo, kto to sie przyzna
z trafiła już poszły, jeszcze muszę posłać jakieś 6, a może nawet 7 skreśleń
że coś we wrocku, że może się nachapałeś... ale, no wiadomo, kto to sie przyzna
z trafiła już poszły, jeszcze muszę posłać jakieś 6, a może nawet 7 skreśleń
jocia
Robal_36 nigdy nic nie wiadomo
Robal_36 7 skreslen w mini?
albinlotto
A czemu nie ? jesteś ze szkoły - lepiej pojedyncze ?
A czemu nie ? jesteś ze szkoły - lepiej pojedyncze ?
Robal_36 1 do 40'508 jak zagrasz na 7 w mini calkiem inaczej sie juz na to patrzy
13max33

albinlotto
taaa, ale...
... na siedem i więcej /kiedyś nawet tak się zdarzyło / jeszcze n.i.c nie miałem ...
taaa, ale...
... na siedem i więcej /kiedyś nawet tak się zdarzyło / jeszcze n.i.c nie miałem ...
Robal_36 nawet jak sie zagra na12 skr to i tak nie ma gwarancji ze padnie chociaz 1 w tych 12skreslonych
albinlotto
spoko - wiem - na 28 skreśleń nawet /gdyby było można/ jakoś mocno większej pewności nie ma
spoko - wiem - na 28 skreśleń nawet /gdyby było można/ jakoś mocno większej pewności nie ma
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 570 000 zł
tabelka skromna
Bonus Multi Multi: 570 000 zł
albinlotto
podkreślmy może, to dywagacje o mini - gdzie 28 liczb, to 2/3 całego zbioru - a wszystkie mogą brać udział w tym nas interesującym
a jak takie pewności i ilości wyglądają dla MM ?
wybieramy ze wszystkich powiedzmy trzydzieści - czterdzieści nawet /do systemu, dalszego filtrowania, jak zwał.../ - ma to sens ?
podkreślmy może, to dywagacje o mini - gdzie 28 liczb, to 2/3 całego zbioru - a wszystkie mogą brać udział w tym nas interesującym
a jak takie pewności i ilości wyglądają dla MM ?
wybieramy ze wszystkich powiedzmy trzydzieści - czterdzieści nawet /do systemu, dalszego filtrowania, jak zwał.../ - ma to sens ?
medea76
Robal_36 ciezko trafic cos wiecej i tyle , niewazne czy sie kresli mniej liczb czy wiecej
1 mam w rezerwie, ale skoro weszło 2, to zepchnęło ją do dalszych rezerw
normalnie w takich przypadkach nie kresle ani jednej ani drugiej
albinlotto
W granicach rozsądku, możliwości - zbiorze i systemie pełnym - czyli rozpisanych wszystkich możliwościach - nie wywalisz 'niechcący' filtrując, odsiewając, wykluczając - bo była i "powtórzenie ? - niemożliwe", bo 'dwie po sobie' ?, bo 'trzy' ? , bo bo bo - takie, czy śmakie - więc - nie wywalisz tej wisienki na torcie, tak ? A to chyba zaleta ? t.a.k, przynajmniej moim zdaniem
A, że trzeba wcelować /i, że OJ nie jest łatwo / - oczywista oczywistość
i poowwwwoooo wszystkim
W granicach rozsądku, możliwości - zbiorze i systemie pełnym - czyli rozpisanych wszystkich możliwościach - nie wywalisz 'niechcący' filtrując, odsiewając, wykluczając - bo była i "powtórzenie ? - niemożliwe", bo 'dwie po sobie' ?, bo 'trzy' ? , bo bo bo - takie, czy śmakie - więc - nie wywalisz tej wisienki na torcie, tak ? A to chyba zaleta ? t.a.k, przynajmniej moim zdaniem
A, że trzeba wcelować /i, że OJ nie jest łatwo / - oczywista oczywistość
i poowwwwoooo wszystkim
Robal_36 ja kiedys na sucho skreslil 100 zakladow na 12 skreslen w lotto i nie trafilem wiecej niz 3/12 daje do myslenia a tutuaj ktos wysle 1 czy 2 zakaldy na chybila i 6/6 jest
Robal_36 a ten co wygral na wsi 29.5mln jescze sie nie zglosil
Robal_36 z tym podgladaniem to
albinlotto
miejscowość niewielka owszem, ale
to mógł być przejezdny, ten ktoś mógł
nie przeżyć widoku takiego kuponu, mógł go, no nie wiem - zgubić, uprać ? Mógł mieć wypadek - ile codziennie ludzi z trasy nie wraca ? A może jest na jakimś urlopie? może za granicą ? Są setki możliwości
miejscowość niewielka owszem, ale
to mógł być przejezdny, ten ktoś mógł
nie przeżyć widoku takiego kuponu, mógł go, no nie wiem - zgubić, uprać ? Mógł mieć wypadek - ile codziennie ludzi z trasy nie wraca ? A może jest na jakimś urlopie? może za granicą ? Są setki możliwości
Robal_36 kazda opcja mozliwa najlepiej przyjezdny jak by to byl dobra dezorientacja by byla